دستور پخت کوکو تره فرنگی خوش عطر و بو در خانه به همراه با تصویر

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

شاید شما هم از غذاهای تکراری و روزمره خسته شده اید و به دنبال غذاهای متنوع تر می گردید. در این مقاله دستور پخت کوکو تره فرنگی خوش عطر و بو در خانه را آموزش می دهیم این غذا یکی از غذاهای لذیذ ایرانی بشمار می آید و پس از خوردن آن به هیچ عنوان احساس سنگینی و خواب آلودگی نخواهید داشت. با ما همراه باشید تا در ادامه بیشتر با طرز تهیه و خواص کوکی تره فرنگی آشنا شوید.

مواد لازم کوکو تره فرنگی خانگی 4 نفره

جهت پخت کوکی تره فرنگی در خانه به مواد زیر احتیاج داریم:

  • سیب زمینی : ۱ کیلو
  • تره فرنگی : ۴ عدد
  • آرد سوخاری : ۱/۴ پیمانه
  • نمک دریایی : ۱ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه : ۱ قاشق چای خوری
  • روغن سرخ کردنی : به مقدار لازم
  • مارگارین (کره گیاهی) : ۴ قاشق غذاخوری

کره حاوی 16 % چربی حیوانی بوده و مچنین مارگارین نیز دارای 85% چربی گیاهی می باشد. در نتیجه میزان اسید های چرب اشباع مارگارین از کره کمتر است. مارگارین در واقع حکم تخم مرغ را در این غذا دارد.

سبزی تره فرنگی

تره فرنگی تازه

طرز تهیه کوکو تره فرنگی در خانه

جهت پخت کوکی تره فرنگی خانگی به ترتیب مراحل زیر عمل نمایید:

  1. در گام اول پخت کوکو تره فرنگی در ابتدا باید سیب زمینی‌ها را آب پز کنید و با مارگارین مخلوط کنید تا بصورت پوره‌ای نرم و یک دست در آید.
  2. سپس نوبت به آب پزه کردن تره فرنگی های رسیده، آنها را به همراه نمک و فلفل به مواد درون کاسه اضافه کنید و با دست بخوبی ورز دهید.
  3. خمیر به دست آمده را به ۸ قسمت تقسیم کنید و به شکل دلخواه دربیاورید و در آرد سوخاری غوطه ور نمایید.
  4. ماهیتابه را روی شعله ملایم گاز قرار دهید و کمی روغن را به داخل آن بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود.
  5. در مرحله آخر از پخت کوکو تره فرنگی در خانه باید، کوکو‌ ها را در روغن بگذارید و صبر کنید تا طلایی رنگ شوند.

فواید کوکو تره فرنگی برای خانم های باردار

از آنجایی که مواد اصلی کوکو تره فرنگی ، تره فرنگی می باشد دارای خواص بسیاری است که در این بخش از مقاله به آن می پردازیم.

این کوکوی خانگی برای خانم های باردار بسیار مفید می باشد زیرا در سه ماهه‌ ی اول بارداری به دلیل رشد سریع جنین بدن مادر بسیاری از املاح و مواد معدنی ذخیره شده را از دست می دهد اما یک برنامه‌ی غذایی مناسب حاوی سبزیجات معطر همچون کوکو تره فرنگی می تواند آن را جایگزین کند. تره فرنگی یکی از بهترین گزینه ها برای از بین بردن حالت تهوع در خانم های باردار است.

سبزی تره فرنگی ،همانند قرص مولتی ویتامین عمل می کند و همچنین منبع غنی از کلسیم است که برای رشد استخوان‌ های جنین ، پیشگیری از بد خلقی ، بی خوابی و درد کمر و پا بسیار مفید است.

طرز تهیه کوکو تره فرنگی

کوکو تره فرنگی خوشمزه

کمبود ویتامین B۶ یکی از علل اصلی سقط جنین در سه ماهه‌ ی اول بارداری می‌ باشد. ویتامین B۶ در عمل رشد و تکامل سلول‌ های عصبی و سلول‌ های قرمز خونی نقش به سزایی دارد. از دیگر خواص تره فرنگی می توان به داشتن ویتامین K و (کمک به فاکتور انعقاد خون جنین)، منگنز و آهن اشاره نمود. بنابراین سبزی تره فرنگی و همچنین کوکو تره فرنگی پخته شده در خانه دارای ویتامین B۶ می‌ باشد که برای تنظیم سوخت و ساز بدن و التیام تهوع صبح گاهی نیز مفید است.

از دیگر مواد اصلی کوکو تره فرنگی ، می توان به سیب زمینی اشاره نمود مصرف متعادل سیب زمینی در دوره بارداری هیچ مشکلی بوجود نمی آورد. و منبع غنی نشاسته و گلوکز و کربوهیدرات است که به سرعت جذب بدن می‌ شود.

مطالعه بیشتر: طرز تهیه املت سیب زمینی خوشمزه و مقوی

بر اساس دستورالعمل‌ های انجمن تغذیه سوییس مصرف ۴-۳ واحد کربوهیدرات به صورت روزانه برای مادران باردار ضروری می باشد. علاوه بر این بهتر است سیب زمینی همراه سبزیجات یا حبوبات مصرف شود تا قند خون را آرام‌ تر بالا ببرد.

نظرات