طرز تهیه تارت لیمو بدون گلوتن با طعم و عطر بی نظیر + نکات مهم
تارت لیمو یک دسر کلاسیک بسیار خوشمزه و خوش طعم است، اما قند و چربی فراوانی دارد و برای افرادی که یک رژیم غذایی خاص را دنبال میکنند، گزینهی مناسبی نیست. در عوض، تارت لیمو گیاهی و بدون گلوتن ما یک نسخهی سالمتر و مناسب برای افرادی است که به گلوتن حساسیت دارند. در واقع، هدف ما این است که شما از خوردن شیرینی مورد علاقهتان بدون نیاز به نگرانی در مورد رژیم غذایی و حساسیت نهایت لذت را ببرید! در مطالب قبلی طرز تهیه تارت آلبالو آموزش داده شد. در این پست دستور پخت تارت لیمو را توضیح خواهیم داد.
دستور پخت این تارت لیمو بدون گلوتن در ادامه به صورت مرحله به مرحله برای شما آموزش داده میشود. توصیه ما این است که فیلینگ تارت لیمو را از قبل آماده کنید و قبل از استفاده در یخچال نگهداری نمایید.
مواد لازم برای تهیه تارت لیمو خوشمزه
مواد لازم برای تهیه تارت لیمو برای 8 نفر
دانه های کتان آسیاب شده | 45 گرم |
آب | 100 میلی لیتر |
جو دوسر پوست کنده شده | 110 گرم |
بادام هندی | 60 گرم |
روغن کلزا | 30 میلی لیتر |
شربت افرا | 50 گرم |
بیکینگ پودر | 5 گرم |
عصاره وانیل | نصف قاشق چایخوری |
کشک لیمو | 450 گرم |
طرز تهیه تارت لیمو مرحله به مرحله
جو دوسر تست شده آسیاب شده و بادام هندی، دانههای کتان و شربت افرا اجزای اصلی تهیهی کراست بدون گلوتن این دسر هستند که سرشار از طعم و مواد مغذی است. برای خواندن خواص جو دوسر کلیک کنید. در واقع، این مواد سرشار از فیبر (4 گرم برای هر تکه)، آنتی اکسیدان و امگا 3 هستند. پس از تهیهی کراست تارت لیمو آن را با مواد میانی گیاهی سرشار از طعم پر میکنیم.
مرحله اول
- دانه های کتان را با آب مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید تا آب به طور کامل جذب دانه های کتان شود.
- در همین حال، دانه های جو دوسر و بادام هندی را در کف یک سینی نچسب بریزید. آن ها را به مدت 15 دقیقه در دمای 170 درجه سانتیگراد (338 درجه فارنهایت) در فرهای معمولی یا 150 درجه سانتیگراد (302 درجه فارنهایت) برای فرهای فندار تفت دهید تا دانه های به رنگ طلایی درآیند.
- سپس، آن ها را آسیاب کنید تا کاملا خرد شوند.
مرحله دوم
- در یک کاسه ی تمیز، جو دوسر و بادام هندی خرد شده، دانه های کتان خیس خورده، روغن کلزا، شربت افرا، بیکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید.
- مواد را به خوبی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و در نهایت یک خمیر چسبناک و سفت بدست آید.
- خمیر بدست آمده را در یک قالب تارت که از قبل با روغن چرب کرده اید، بریزید و به ضخامت 5 میلی متر پهن کنید. سپس، قسمت های بیرون زده از لبه های قالب را با چاقو ببرید.
مرحله سوم
- کراست تارت را به مدت 35 دقیقه در فری که از قبل گرم شده است در دمای 170 درجه سانتیگراد (338 درجه فارنهایت) برای فرهای معمولی یا 150 درجه سانتیگراد (302 درجه فارنهایت) برای فرهای فندار بپزید تا وقتی که رنگ آن طلایی و ترد شود.
- سپس، کراست تارت لیمو را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود.
- برای تهیه مواد میانی یا فیلینگ تارت لیمو کافی از دستور بسیار ساده ما پیروی کنید. کشک لیمو گیاهی را با قاشق درون تارت بریزید و با کاردک آن را صاف کنید. سپس، آن را مطابق با سلیقهی خود با انواع توت، پودر بادام و نارگیل تزیین کنید.
- حال وقت آن رسیده است که از خوردن تارت لیمو خوشمزه خود لذت ببرید!
نکات مهم در طرز تهیه تارت لیمو
- اگر بادام هندی دوست ندارید، میتوانید کراست این تارت لیمو را تنها با استفاده از جو دوسر آسیاب شده تهیه کنید.
- کراست تارت را قبل از پخت به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید تا شکل آن حفظ شود و در زمان پخت پخش نشود.
- برای تنوع در طعم میتوانید به خمیر کراست پودر کاکائو اضافه کنید.
- شما میتوانید این تارت لیمو بدون گلوتن را به مدت 5 روز در یخچال نگهداری کنید.