آموزش آشپزی

آموزش آشپزی ایرانی و فرنگی، آشپزی سالم، غذای ارگانیک، غذای سالم و گیاهی، شیرینی‌پزی و ویدیوها و مطالبی درمورد سلامت، لاغری و رژیم غذایی.. در سایت مینو...

بیشتر
نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 4 جولای 2021

طرز تهیه برگه قیسی زردآلو به 3 روش ساده در خانه

زردآلو تازه یکی از بهترین منابع عالی فیبر، پتاسیم و سایر آنتی اکسیدان ها است. زردآلو برای پوست مفید است و به عملکرد عضلات کمک می کند. همچنین برای تنظیم ضربان قلب و حفظ سلامت سطح گلوکز خون مفید است. برگه قیسی زردآلو با خشک کردن میوه زردآلو تهیه میشود.

نویسنده: زینب محمدی تاریخ: 4 جولای 2021

طرز تهیه آلبالو پلو با برنج کته خوشمزه و لذیذ

اگر به غذاهای پلویی علاقه دارید، یکی از این غذا ها آلبالو پلو می باشد که در این مقاله طرز تهیه آلبالو پلو با برنج کته به شما آموزش داده می شود

نویسنده: زینب محمدی تاریخ: 3 جولای 2021

سبزی مرغ ترش شمالی چیست؟ (طرز تهیه سبزی مرغ ترش شمالی)

ریزه کاری های آشپزی است که غذا را خوشمزه و متفاوت می کند. برای مثال سبزی مرغ ترش شمالی یکی از مواردی است که باید در تهیه آن دقت کنید. در مرغ ترش شمالی از سبزی های مختلفی استفاده می شود. اما ترکیب واقعی سبزی مرغ ترش شمالی چیست؟

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 3 جولای 2021

طرز تهیه تارت آلبالو خانگی خوشمزه + نکات مهم در تهیه تارت

در این مقاله میتوانید طرز تهیه یک تارت آلبالویی خوشمزه و راحت را بیاموزید.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 1 جولای 2021

طرز تهیه دمنوش آلبالو تازه + فواید دمنوش آلبالو

یکی از خوشمزه ترین دمنوشهای تابستانی که به خنک شدن بدن کمک میکند دمنوش آلبالو است. در این مقاله طرز تهیه دمنوش آلبالو و خواص آن را بخوانبد.

نویسنده: زینب محمدی تاریخ: 1 جولای 2021

طرز تهیه کیک با انجیر تازه (کیک ساده و خوشمزه خانگی)

اگر به انجیر تازه علاقه دارید، می توانید با آن یک کیک خوشمزه درست کنید و به عنوان میان وعده آن را میل کنید. در این مقاله طرز تهیه کیک با انجیر تازه را به شما آموزش می دهیم.

نویسنده: مهدیه حسینی ها تاریخ: 30 ژوئن 2021

طرز تهیه کیک گیلاس شکلاتی

شکلات و گیلاس ترکیبی بسیار خوشمزه است. کیک گیلاس شکلاتی می تواند طعمی قوی و جذاب را به شما هدیه…

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 30 ژوئن 2021

طرز تهیه کیک آلبالو با سس آلبالو

با دستور پخت یک کیک آلبالوی خوشمزه همراه شما هستیم.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 29 ژوئن 2021

طرز تهیه دمنوش گل شمعدانی و خواص آن

گیاه همیشه سبز شمعدانی بومی جنوب افریقاست و به عنوان گیاه محبوب باغ و گیاهان دارویی به سراسر دنیا صادر مشود. برگ های این گیاه خاصیت دارویی در طب سنتی دارند و در درجه اول برای دم کردن چای با طعمی دلپذیر، استفاده می شود.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 29 ژوئن 2021

طرز تهیه دمنوش دانه شنبلیله برای دیابت + خواص دانه شنبلیله

شنبلیله در هند با نام “Methi” شناخته می شود. شنبلیله یک چاشنی ادویه رایج در غذاهای هند است. بذرهای متی یا همان شنبلیله می توانند به کنترل دیابت کمک کنند. در ادامه نحوه تهیه دمنوش شنبلیله برای دیابت آورده شده است.

نویسنده: آنت بت خودو تاریخ: 28 ژوئن 2021

4 ترفند برای درآوردن هسته آلبالو با و بدون هسته گیر (بدون زحمت، ساده و سریع)

برای تهیه شربت و یا مربای آلبالو و یا آلبالوپلو نیاز است که هسته آلبالو را جدا کنید البته می توانید بعد از پخته شدن آلبالوها هسته آن ها را به راحتی درآورید اما برای حفظ شکل آلبالو بهتر است هسته آن را قبل از پختن خارج سازید. در این نوشته چند ترفند ساده برای درآوردن هسته آلبالو به شما آموزش داده می شود که حتما به دردتان می خورد.

نویسنده: زینب محمدی تاریخ: 28 ژوئن 2021

ادویه مخصوص قیمه مجلسی | ادویه برای خوش طعم و خوش عطر شدن قیمه مجلسی

برای خوشمزه تر شدن غذاهای خود می توانید از ادویه های مختلف استفاده کنید. اگر دوست دارید قیمه خوشمزه و مجلسی درست کنید، در این مقاله ادویه مخصوص قیمه مجلسی به شما معرفی می شود.