آموزش آشپزی
آموزش آشپزی ایرانی و فرنگی، آشپزی سالم، غذای ارگانیک، غذای سالم و گیاهی، شیرینیپزی و ویدیوها و مطالبی درمورد سلامت، لاغری و رژیم غذایی.. در سایت مینو...
بیشترطرز تهیه برگه قیسی زردآلو به 3 روش ساده در خانه
زردآلو تازه یکی از بهترین منابع عالی فیبر، پتاسیم و سایر آنتی اکسیدان ها است. زردآلو برای پوست مفید است و به عملکرد عضلات کمک می کند. همچنین برای تنظیم ضربان قلب و حفظ سلامت سطح گلوکز خون مفید است. برگه قیسی زردآلو با خشک کردن میوه زردآلو تهیه میشود.
طرز تهیه آلبالو پلو با برنج کته خوشمزه و لذیذ
اگر به غذاهای پلویی علاقه دارید، یکی از این غذا ها آلبالو پلو می باشد که در این مقاله طرز تهیه آلبالو پلو با برنج کته به شما آموزش داده می شود
سبزی مرغ ترش شمالی چیست؟ (طرز تهیه سبزی مرغ ترش شمالی)
ریزه کاری های آشپزی است که غذا را خوشمزه و متفاوت می کند. برای مثال سبزی مرغ ترش شمالی یکی از مواردی است که باید در تهیه آن دقت کنید. در مرغ ترش شمالی از سبزی های مختلفی استفاده می شود. اما ترکیب واقعی سبزی مرغ ترش شمالی چیست؟
طرز تهیه تارت آلبالو خانگی خوشمزه + نکات مهم در تهیه تارت
در این مقاله میتوانید طرز تهیه یک تارت آلبالویی خوشمزه و راحت را بیاموزید.
طرز تهیه دمنوش آلبالو تازه + فواید دمنوش آلبالو
یکی از خوشمزه ترین دمنوشهای تابستانی که به خنک شدن بدن کمک میکند دمنوش آلبالو است. در این مقاله طرز تهیه دمنوش آلبالو و خواص آن را بخوانبد.
طرز تهیه کیک با انجیر تازه (کیک ساده و خوشمزه خانگی)
اگر به انجیر تازه علاقه دارید، می توانید با آن یک کیک خوشمزه درست کنید و به عنوان میان وعده آن را میل کنید. در این مقاله طرز تهیه کیک با انجیر تازه را به شما آموزش می دهیم.
طرز تهیه کیک گیلاس شکلاتی
شکلات و گیلاس ترکیبی بسیار خوشمزه است. کیک گیلاس شکلاتی می تواند طعمی قوی و جذاب را به شما هدیه…
طرز تهیه کیک آلبالو با سس آلبالو
با دستور پخت یک کیک آلبالوی خوشمزه همراه شما هستیم.
طرز تهیه دمنوش گل شمعدانی و خواص آن
گیاه همیشه سبز شمعدانی بومی جنوب افریقاست و به عنوان گیاه محبوب باغ و گیاهان دارویی به سراسر دنیا صادر مشود. برگ های این گیاه خاصیت دارویی در طب سنتی دارند و در درجه اول برای دم کردن چای با طعمی دلپذیر، استفاده می شود.
طرز تهیه دمنوش دانه شنبلیله برای دیابت + خواص دانه شنبلیله
شنبلیله در هند با نام “Methi” شناخته می شود. شنبلیله یک چاشنی ادویه رایج در غذاهای هند است. بذرهای متی یا همان شنبلیله می توانند به کنترل دیابت کمک کنند. در ادامه نحوه تهیه دمنوش شنبلیله برای دیابت آورده شده است.
4 ترفند برای درآوردن هسته آلبالو با و بدون هسته گیر (بدون زحمت، ساده و سریع)
برای تهیه شربت و یا مربای آلبالو و یا آلبالوپلو نیاز است که هسته آلبالو را جدا کنید البته می توانید بعد از پخته شدن آلبالوها هسته آن ها را به راحتی درآورید اما برای حفظ شکل آلبالو بهتر است هسته آن را قبل از پختن خارج سازید. در این نوشته چند ترفند ساده برای درآوردن هسته آلبالو به شما آموزش داده می شود که حتما به دردتان می خورد.
ادویه مخصوص قیمه مجلسی | ادویه برای خوش طعم و خوش عطر شدن قیمه مجلسی
برای خوشمزه تر شدن غذاهای خود می توانید از ادویه های مختلف استفاده کنید. اگر دوست دارید قیمه خوشمزه و مجلسی درست کنید، در این مقاله ادویه مخصوص قیمه مجلسی به شما معرفی می شود.