آموزش آشپزی

آموزش آشپزی ایرانی و فرنگی، آشپزی سالم، غذای ارگانیک، غذای سالم و گیاهی، شیرینی‌پزی و ویدیوها و مطالبی درمورد سلامت، لاغری و رژیم غذایی.. در سایت مینو...

بیشتر
نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 23 ژوئن 2021

طرز تهیه دمنوش زغال اخته تازه + خواص دمنوش زغال اخته

در این مقاله شما با طرز تهیه دمنوش زغال اخته و خواص آن آشنا خواهید شد. پس لطفا با ما همرا باشید.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 22 ژوئن 2021

با زغال اخته چی میشه درست کرد؟

زغال اخته یا گیلاس قرنیه گیاهی است که در اروپای شرقی و خاورمیانه می روید. برگهای سبز و میوه های بیضی مایل به قرمز آن با بسیاری از خواص مفید مانند اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی همراه است. از زغال اخته در تهیه انواع خوردنی ها و نوشیدنی ها استفاده میشود.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 20 ژوئن 2021

طرز تهیه مربای زغال اخته بدون هسته + خواص مربای زغال اخته

زغال اخته یا گیلاس کرنلی یا “zoghal ahteh”، میوه گیاه cornus mas است که بیشتر در شرق آسیا و جنوب اروپا مانند ایران (بیشتر در ارسباران و قزوین به عنوان فعالترین تولید کننده و صادر کننده کشور) ، ارمنستان ، آذربایجان و غیره یافت می شود. درختان به ارتفاع هشت متر و قطر نوزده سانتی متر می رسند.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 15 ژوئن 2021

طرز تهیه پاچینی مرغ خانگی با سس مخصوص

پاچینی قسمت کتف مرغ است که با ادویه‌جات مختلف مزه‌دار و به صورت سوخاری سرخ می‌شود. دستور تهیه پاچینی بسیار راحت است و شما می‌توانید در منزل آن را تهیه کنید.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 15 ژوئن 2021

طرز تهیه دمنوش گشنیز به 3 روش همراه با ذکر خواص

برگ گشنیز معمولاً تقریباً در همه خانه ها یافت می شود. از قدیم الایام از این گیاه به روش های مختلف برای افزایش طعم و مزه غذا و تقویت سلامتی استفاده می شده است. در حالی که برخی با استفاده از برگ گشنیز چایی و دمنوشرتهیه می کنند ، برخی دیگر آنها را برای عطر و تغذیه مستقیماً به غذا اضافه می کنند.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 14 ژوئن 2021

طرز تهیه دمنوش آلوئه ورا به 2 روش سرد و گرم + خواص

آلوئه ورا گیاهی شناخته شده است و خوردن دمنوش آلوورا به تسکین مشکلات روده ای کمک می کند، سیستم ایمنی بدن را تحریک می کند و به پیشگیری از سرطان ریه کمک می کند، میزان قند خون بیماران دیابتی را کاهش می دهد و عفونت HIV را کاهش می دهد. با آموزش طرز تهیه دمنوش آلوورا با ما همراه باشید.

نویسنده: زینب محمدی تاریخ: 12 ژوئن 2021

طرز تهیه اسموتی سیب و طالبی به دو روش (بدون بستنی و با بستنی)

اسموتی از ترکیب میوه های مختلف بدست می آید و یک نوشیدنی خوشمزه می باشد. در این مقاله طرز تهیه اسموتی سیب و طالبی به شما آموزش داده می شود.

نویسنده: مهدیه حسینی ها تاریخ: 12 ژوئن 2021

با توت سیاه چه چیزهایی میشه درست کرد؟

توت سیاه میوه ای خوشمزه است که دارای طعمی ترش و ملس است. توت سیاه دارای خواص بسیاری از جمله…

نویسنده: زینب محمدی تاریخ: 10 ژوئن 2021

آموزش طرز پیچیدن دلمه برگ مو سیگاری با عکس

پیچیدن دلمه برگ مو انواع مختلفی دارد که یکی از این روش ها پیچیدن سیگاری می باشد که در این مقاله طرز پیچیدن دلمه برگ مو سیگاری به همراه عکس به شما عزیزان آموزش داده می شود.

نویسنده: آنت بت خودو تاریخ: 9 ژوئن 2021

برای تزیین روی کیک از چی استفاده کنیم؟ 21 ایده‌ی جذاب تزیین کیک

یکی از جذاب ترین کارهای دنیا تزیین کیک هایی است که خودمان پخته ایم. مواد برای تزیین روی کیک شامل چه چیزهایی می تواند باشد؟ شکلات، آناناس، گاناش، کرم، خامه، ژله، آیسینگ، فوندانت و ….

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 9 ژوئن 2021

طرز تهیه ترشی لیته با بادمجان کبابی فوری و خوشمزه

ترشی لیته با بادمجان کبابی یکی از خوش طعم ترین و محبوب ترین ترشی‌هاست که در همه فصل ها در کنار انواع غذا سرو میشود. طعم این ترشی در کنار انواع پلو، آبگوشت و غذاهای گوشتی و کبابی بی نظیر است. با روش تهیه ترشی لیته بادمجان کبابی با ما باشید.

نویسنده: زینب محمدی تاریخ: 3 ژوئن 2021

طرز تهیه لواشک زردآلو و گوجه سبز خانگی خوشمزه

برای تهیه لواشک می توانید میوه های مختلف را ترکیب کرده و لواشک های خوشمزه تهیه کنید. در این مقاله طرز تهیه لواشک زردآلو و گوجه سبز را آموزش می دهیم.