Take a fresh look at your lifestyle.

محبوب ترین ساندویچ های خانگی را به‌راحتی درست کنید

محبوب‌ترین ساندویچ‌های رایج در ایران

کنار هم قرارگرفتن طیف متنوعی از مواد می‌تواند خروجی جذابی در قالب ساندویچ داشته باشد. در ایران، بعضی از ساندویچ‌ها محبوب‌تر هستند. اجازه بدهید که از ترکیب‌های برنده‌ای برایتان بگوییم که در شکل ساندویچ، بیشتر مورد پسند ایرانی‌ها قرار می‌گیرند.

۱. ساندویچ بندری

بندری از ساندویچ های پرطرفدار میان ایرانی‌ها است. سس گوجه، پیاز، سوسیس، سیب‌زمینی سرخ‌کرده و فلفل فراوان که با ادویه‌های جنوبی در کنار هم قرار می‌گیرند، نتیجه ساندویچ بندری جذابی می‌شود که بو و طعمش رقیب ندارد.

۲. ساندویچ کباب ترکی

کباب ترکی یا دونر کباب هم یکی دیگر از ساندویچ های پرطرفدار و خوشمزه است. دونر به‌زبان ترکی یعنی چرخان. این ساندویچ هم از چرخیدن گوشت قرمز یا مرغ حول سیخی عمودی در تنورهای بزرگ درست می‌شود. گوشت که می‌پزد، با کارد بخش‌هایی از آن بریده می‌شود و همراه با مخلفات متنوعی مانند قارچ، فلفل دلمه‌ای، خیارشور، پنیر پیتزا و البته سس فراوان داخل نان باگت قرار می‌گیرد.

خرید اینترنتی ساندویچ از سرویس غذای اسنپ فود

۳. شاورما

شاورما هم از ساندویچ‌های خوشمزه‌ای است که می‌توانید آن را از اسنپ فود هم سفارش بدهید. ترک‌ها و عرب‌ها این ساندویچ را زیاد درست می‌کنند. برای درست‌کردن این ساندویچ به مرغ، سیر، کره، روغن زیتون، ادویه و آب‌ لیمو نیاز دارید. مواد گفته‌شده را به‌کمک ماست یونانی با هم ترکیب کنید و مرغ را به‌مدت ۲ ساعت در آنها بخوابانید. سپس آن را در تابه‌ای سرخ و بعد با نان پیتا یا لواش ساندویچی جانانه درست کنید.

۴. فلافل

جنوبی‌ها در زمینه درست‌کردن ساندویچ‌های خوشمزه پیشتاز هستند. فلافل هم از ابتکارات خوشمزه هم‌وطنان جنوبی است. نخود چرخ‌کرده با همراهی ادویه‌هایی خوشمزه و چاشنی‌های مختلف ترکیب و مانند کوکو سرخ می‌شود. در نهایت هم داخل نان قرار می‌گیرد و گوجه، خیارشور، کاهو و کلم با سس‌های خوش‌طعم هم‌نشین آن می‌شوند. هرچند ساندویچ خانگی فلافل هم خوش‌طعم است، با خرید اینترنتی غذا از فست‌فودهای معروف می‌توانید فلافلی خوشمزه و حرفه‌ای را با چاشنی‌های متنوع درب منزل تحویل بگیرید.

۵. ساندویچ مغز

در دنیای ساندویچ‌ها، آدم‌ها به دو دسته تقسیم می‌شوند؛ کسانی که ساندویچ مغز دوست دارند و کسانی که از آن متنفر هستند. انگار حالت وسطی وجود ندارد. برای تهیه این ساندویچ باید مغز گوسفند را بپزید و با اندکی روغن سرخ کنید. امکان سروکردن آن در نان لواش یا باگت هم وجود دارد. انتخاب مخلفات هم که دست‌ خودتان است؛ خیارشور، گوجه و سس را فراموش نکنید.

 چند ایده جدید برای تهیه ساندویچ

برای درست‌کردن انواع ساندویچ خانگی دست‌تان به‌طور کامل باز است. در ادامه چند ایده جدید برای درست‌کردن ساندویچ را پیشنهاد می‌کنیم.

۱. ساندویچ سالاد مرغ

سینه مرغ بدون استخوان را با لیمو و شوید و کمی آب بپزید. کرفس و سیب سبز ترش را همراه با پیاز ترکیب کنید. مایونز و سرکه را با فلفل و نمک مخلوط کنید تا سس ساندویچ فراهم شود. سس را به مرغ و مخلوط کرفس، پیاز و سیب اضافه کنید و آنها را میان نان باگت بگذارید؛ یک ساندویچ خانگی سالم و خوشمزه!

۲. ساندویچ میگو

میگو را که با پودر سیر و پیاز و پودر سوخاری در روغن سرخ کنید، طعم بسیار خوبی پیدا خواهد کرد. در این صورت، کسانی که اهل میگوخوردن نیستند هم جذب بو و طعمش می‌شوند. میگوهای پفکی و خوشمزه را با سس خردل، پوست لیمو، پاپریکا، آب لیمو و مایونز درون نان باگت بگذارید و از مزه خوبش لذت ببرید.

۳. پنینی مرغ و پستو

سینه مرغ بدون استخوان را با فلفل و آویشن مزه‌دار کنید و بپزید. سس پِستو و پنیر موزارلا یا همان پنیر پیتزا هم فراموش نشود. نان تست را بیاورید، مواد را روی آن بریزید و در دستگاه ساندویچ‌ساز قرار بدهید. اگر دستگاه ندارید، ساندویچ‌ها را درون تابه سرخ کنید. باید پنیر داخل آن آب شود تا بتوانید ساندویچ را نوش جان کنید.

۴. ساندویچ تن و نخود

شاید در ابتدا از ترکیب نخود و تن ماهی خوشتان نیاید و کمی تعجب کنید اما بدانید که امتحان‌کردن این ساندویچ خوشمزه ضرری ندارد. به‌احتمال زیاد از چنین ساندویچ سالمی خوشتان خواهد آمد. کرفس خردشده، نخود کوبیده و پخته‌شده، سس خردل و مایونز، پیاز قرمز خردشده، شوید و فلفل را ترکیب کنید و با تن ماهی لای نان بگذارید. نتیجه غذایی سالم و مقوی خواهد بود که طعم خوبی هم دارد.

۵. ساندویچ کدو

این ساندویچ خانگی برای کسانی که سالم‌خوری را انتخاب می‌کنند، از بهترین پیشنهادها است. کدوی رنده‌شده، نشاسته، تخم‌مرغ و پنیر چدار مواد لازم این ساندویچ هستند. آب کدوهای رنده‌شده را بگیرید و آنها را با نشاسته و تخم‌مرغ مخلوط کنید. نمک و فلفل را فراموش نکنید و به ترکیب فوق روغن گیاهی اضافه کنید. مانند کوکو، این مایع را کم‌کم و به‌شکل دایره‌ای در ماهیتانه سرخ کنید.

وقتی دو قطعه دایره‌ای شکل به‌دست آمد، روی یکی از بخش‌ها پنیر چدار یا موزارلا بریزید و بعد از آب‌شدن آن، قطعه دایره‌ای دیگر را روی قطعه نخست بگذارید. در واقع، پنیر میان این دو قطعه کوکومانند قرار می‌گیرد و ساندویچی خوشمزه بدون نیاز به نان به‌وجود می‌آید.

 

برندهای فست‌فود معتبر

اگر خودتان در منزل، فرصت یا امکانات تهیه ساندویچ خوش‌مزه را ندارید، پیشنهاد می‌کنیم از فست‌فودهای معتبر سفارش بدهید. فست فودهای معروف را می‌شناسید؟ برای خوردن بهترین و خوشمزه‌ترین ساندویچ‌ها باید نام‌های معتبر را بشناسید تا برای مراجعه حضوری یا سفارش از اسنپ غذا و مزه‌هایی باب میلتان نوش‌جان کنید.

۱. عطاویچ

عطاویچ از نام‌های معروفی است که شعبه‌های فراوانی در تهران و شهرهای دیگر دارد. ساندویچ‌های این برند در کنار غذاهای فست‌فودی دیگر آن به بهره‌مندی از کیفیت مناسب مشهور هستند.

۲. سیکا

این برند فست‌فود هم با حفظ کیفیت توانسته شعبه‌های مختلف خود را به‌خوبی مدیریت کند. در ابتدا، سیکا فقط مرغ سوخاری عرضه می‌کرد اما حالا انواع ساندویچ و پیتزا هم در منوی آن پیدا می‌شود.

۳. شیلا

رستوران‌های زنجیره‌ای شیلا هم از فست فودهای معروف هستند که در آماده‌کردن ساندویچ‌های خوشمزه حرف‌های زیادی برای گفتن دارند. طعم و کیفیت ساندویچ‌های شیلا در طول سال‌ها تغییر نکرده و حتی بهتر هم شده است.

۴. هایدا

یکی دیگر از فست فودهای معروف هایداست از حوالی سال‌های دهه ۱۳۷۰ شمسی با ما بوده و با ساندویچ‌های سرد همیشه همراهی‌مان کرده است. این‌روزها در نقاط مختلف تهران و ایران شعبه‌هایی دارد و ساندویچ‌های گرم و انواع پیتزا و برگر هم عرضه می‌کند.

۵. برگرلند

برگرلند از برندهای نوپایی است که با حفظ استانداردهای تولیدِ انواع ساندویچ و فست‌فود‌های دیگر توانسته روزبه‌روز به شعبه‌هایش اضافه کند. طعم خوب، بسته‌بندی و ارائه مناسب غذاها و کیفیت مواد به‌کاررفته در ساندویچ‌های برگرلند قابل‌تمجید است.

 

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.