طرز تهیه مقبوله لبنانی (مقبوله مرغ و بادمجان)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

غذاهای عربی معمولا طعم و مزه خوشمزه ای دارند که با یکبار امتحان کردن آنها عاشق آن می شوید. مقبوله لبنانی نیز جزو غذاهای لذیذ و پرطرفداری می باشد که شما می توانید به راحتی آن را درست کنید. برای آشنایی با طرز تهیه مقبوله لبنانی ادامه مطلب را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه مقبوله لبنانی

برای مقبوله لبنانی برای چهارنفر به این مقدرا مواد نیاز داریم.

مرغچهار تیکه
بادمجاندو عدد متوسط
سیب زمینیدو عدد کوچک
پیاز یک عدد
چوب دارچین، هلیک عدد
میخکدو عدد
تخم گشنیز نسابیده یک ق چ
زیرهیک چهارم ق چ
زردچوبه یک ق م
برنجچهار پیمانه

طرز تهیه مقبوله لبنانی

  1. مرحله اول

    برای تهیه مقبوله لبنانی ابتدا برنجتان را خیس کنید. سپس بادمجان ها را پوست کنده و به مدت نیم ساعت در مقداری آب و نمک قرار بدهید.

  2. مرحله دوم

    مرغ ها را درون یک تابه کمی سرخ کنید تا طلایی شوند.

  3. مرحله سوم

    یک تابه مناسب انتخاب کنید و در آن مقداری روغن بریزید و یک عدد پیاز را خلالی خرد کنید و درون روغن سرخ کنید. سپس ادویه های مورد نظر را به آن اضافه کنید.

  4. مرحله چهارم

    مرغ ها را به پیاز اضافه کنید و با آنها خوب تف بدهید سپس زعفران دم کرده به با مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید. کمی تف بدهید سپس یک دو لیوان آب به آن اضافه کنید.

  5. مرحله پنجم

    زیر شعله را زیاد کنید و زمانی که آب جوش آمد زیر آن را کم کنید تا مرغ ها طعم ادویه ها را بگیرد.

  6. مرحله ششم

    برنج را به صورت آبکش درست کنید. در حالی که برنج را روشن کردید بادمجان و سیب زمینی ها را نیز در روغن سرخ کنید.

  7. مرحله هفتم

    ته قابلمه کمی روغن بریزید سپس مرغ ها قرار دهید و بعد سیب زمینی و بادمجان های سرخ شده را سپس برنج را رون آن بریزید و اجازه بدهید تا دم بکشد.

نکات مهم برای مقبوله لبنانی

  • در آب برنج که در حال جوشیدن است کمی زعفران بریزید تا رنگ برنج زرد شود.
  • آب مرغ را کنار بگذارید تا برای سرو غذا از آن استفاده کنید.
  • این غذا را مانند ته چین درست کنید برنج را خوب فشار بدهید تا به مرغ و مواد ته قابلمه بچسبد.
نظرات