طرز تهیه کیک گل محمدی خوش عطر و خوشمزه با نکات سرآشپز
کیک گل محمدی کی از کیک های خوشمزه و خوش طعمی است که در فصل بهار خوردنش خیلی میچسبد، مخصوصا اگر این کیک را با گل محمدی تازه درست کنید عطر و طعمش خیلی دلنشین تر میشود. در این مطلب دستور تهیه یک کیک گل محمدی خوشمزه و راحت را آموزش داده ایم که به راحتی میتوانید آن را تهیه کرده و در یک عصر بهاری نوش جان کنید. طرز تهیه کیک گل محمدی بسیار ساده بود و نیاز به مواد اولیه زیادی ندارد. اگر طعم هایی شبیه به کیک شربتی را دوست دارید حتما از مزه کیک گل محمدی هم خوشتان خواهد آمد.
مواد لازم برای تهیه کیک گل محمدی
تخم مرغ | 3 عدد |
شکر | 1 پیمانه |
روغن مایع | سه چهارم پیمانه |
شیر | نصف پیمانه |
گلاب | یک چهارم پیمانه |
گلبرگ گل محمدی | نصف پیمانه |
گردو خرد شده | نصف پیمانه |
آرد | 2 و نیم پیمانه |
بیکینگ پودر | 2 و نیم قاشق چای خوری |
طرز تهیه کیک گل محمدی
زمان مورد نیاز: 1 ساعت
دستور کیک گل محمدی
- روشن کردن فر
قبل از آماده کردن مواد کیک گل محمدی فر را روی 180 درجه روشن کنید تا گرم شود.
- شستن گل محمدی
گل های محمدی تازه را بشویید و بعد گلبرگ های آن را جدا کرده و روی پارچه تمیز پهن کنید تا کمی آبش کشیده شود. اگر گل محمدی تازه ندارید میتوانید از خشک شده آن استفاده کنید.
- آماده کرده مواد کیک گل محمدی
تخم مرغ ها را همراه با شکر با همزن هم بزنید تا رنگ آن روشن و حجم آن زیاد شود.
- اضافه کردن روغن و شیر به مواد
در این مرحله باید شیر، گلاب، روغن و گل محمدی ها را به شکر و تخم مرغ اضافه کرده و با قاشق خوب بهم بزنید.
- اضافه کردن آرد
در این مرحله آرد و بکینگ پودر را الک کرده سپس آن را به مواد کیک اضافه کنید.
- اضافه کردن گردو خرد شده
گردو را به مواد کیک اضافه کنید. گردو ها را کمی خرد کنید تا خیلی درشت نباشد که بافت کیکتان را خراب کند.
- چرب کردن قالب
داخل قالب کیکتان را به خوبی چرب کنید سپس مواد کیک را داخل کیک بریزید.
- مرحله آخر
قالب را در فر با دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دهید.
نکات دستوری برای تهیه کیک گل محمدی
- ترجیحا از برگ های گل محمدی تازه استفاده کنید اما اگر گل محمدی تازه نداشتید میتوانید از دو قاشق پودر گل محمدی استفاده کرد.
- حتما قبل از ریختن مواد کیک داخل قالب آن را درون فر قرار دهید تا کمی گرم شود.
- برای اینکه مطمئن شوید کیکتان پخته شده است کیک را با خلال دندان تست کنید اگر چیزی به خلال دندان نچسبد نشان می دهد که کیک پخته شده اگر نه باید اجازه بدهید تا کامل بپزد.
- بعد از پخته شدن کیک اجازه بدهید کمی کیک خنک شود بعد آن را از قالبش خارج کنید.
- هر چه گلاب شما تازه تر و معطر باشد کیک شما عطر بیشتری خواهد داشت.
همچنین بخوانید: طرز تهیه شیرینی گل محمدی