اسامی انواع پیتزا ایتالیایی (اسم معروف ترین پیتزاهای ایتالیا)
اگرچه بسیاری از کشورها به دلیل غذاهای ملی خود مشهور هستند، اما تعداد کمی از آن ها غذاهای مورد علاقه بین المللی را ایجاد کرده اند. وقتی در ایتالیا هستید متوجه می شوید که دو غذای بسیار محبوب وجود دارد، پیتزا و پاستا. جالب این که پیتزا در واقع در ایتالیا شروع به کار نکرد. این غذا برای اولین بار در خاورمیانه در کشور یونان ایجاد شد، اما امروزه در ایتالیا، انواع مختلفی از پیتزا وجود دارد که به خوبی شناخته شده اند مانند پیتزا مارگریتا، در این پست اسامی انواع پیتزا ایتالیایی ارائه می شود، با ما همراه باشید.
لیست اسم انواع پیتزا ایتالیایی
18 نوع از معروفت ترین و محبوب ترین پیتزاهای ایتالیایی در زیر آورده شده است.
1. پیتزا مارگریتا (Pizza Margherita)
این یک پیتزا است که در سال 1899 ایجاد شد. معمولا این پیتزا با ریحان، پنیر موتزارلا و گوجه فرنگی به تقلید از رنگ های پرچم ایتالیا تهیه می شود.
2. پیتزا آلا ناپولتانا (ناپولی) Pizza Alla Napoletana (Napoli)
این پیتزا با استفاده از آنچوی، موزارلا و گوجه فرنگی تهیه می شود.
3. پیتزا مارینارا (Pizza Marinara)
این یک پیتزای سنتی ناپولی است که با مقدار زیادی سیر، آنچوی و پونه کوهی تهیه می شود.
4. پیتزا پولیازی (Pizza Pugliese)
این یکی دیگر از پیتزای عالی است که با استفاده از زیتون منطقه و کپرهای محلی تهیه می شود. همچنین روی آن پیاز، پنیر موتزارلا و گوجه فرنگی قرار دارد.
5. پیتزا کاپریچیوزا (pizza Capricciosa)
روی این پیتزا زیتون، قلب کنگر فرنگی، نصف تخم مرغ آب پز، پروشوتو و قارچ قرار دارد.
6. پیتزا ورونز (Pizza Veronese)
این غذا به سادگی با پروسو کروودو و قارچ تهیه می شود.
7. پیتزاهای سیسیلی (Sicilian Pizzas)
این پیتزاها را می توان از طیف وسیعی از مواد افزودنی شامل نخود، تخم مرغ آب پز، غذاهای دریایی و زیتون سبز تهیه کرد.
8. pizza Quattro stagioni
این یک پیتزا است که از پایه گوجه فرنگی تهیه می شود و به چهار بخش جداگانه تقسیم می شود که هر کدام نشان دهنده یک فصل از سال است. مواد مورد استفاده کنگر فرنگی و زیتون برای بهار، فلفلی برای تابستان، با پنیر موتزارلا و گوجه فرنگی برای پاییز و برای زمستان تخم مرغ و قارچ پخته شده است. این یک پیتزا فوق العاده است که از کنگر فرنگی، گوجه فرنگی و قارچ را تهیه می کند.
9. پیتزا آی کوترا فورماگی (pizza Ai Quattro Formagi)
این پیتزا با استفاده از چهار ترکیب پنیر موjزارلا و سه پنیر محلی مانند parmiiano-reggiano ricotta و Gorgonzola تهیه می شود.
10. پیتزا آی فونقی ایسالسیکه (Pizza Ai Funghi e Salsicce)
این یک پیتزا است که از سوسیس، قارچ و موتزارلا استفاده می کند. استفاده از گوجه فرنگی اختیاری است.
11. پیتزا پومودورو پاچنا (pizza Pomodoro Pachina and Rughetta)
روی این پیتزا روگولا و گوجه فرنگی گیلاسی قرار دارد.
12. پیتزا کالزونس (pizza Calzones)
این پیتزا اغلب با سبزیجات تازه مانند موتزارلا و اسفناج یا گوشت پر شده است.
13. پیتزا ال تاگلیو (Pizza al taglio)
این یک پیتزا است که به عنوان پیتزا روستیکا نیز شناخته می شود. در سراسر ایتالیا یافت می شود و معمولاً به صورت وزنی فروخته می شود و شامل کنگر فرنگی، پیاز یا قارچ می شود.
14. پیتزا سفینکیونه (pizza Sfincione)
این یک پیتزای ورق ضخیم است که در سیسیل تهیه می شود و از آنچوی (اغلب خمیر آنچوی)، caciocavallo (یا پنیر محلی دیگر)، آرد سوخاری و سس گوجه فرنگی استفاده می کند.
15. پیتزا فوکاکیه (Pizza Focaccia)
این d; پیتزا است که بیشتر شبیه به اولین پیتزاههای کشور ایتالیا می باشد. بدون استفاده از پنیر یا گوجه فرنگی تهیه می شود، اما روی آن را با پیاز کارامل شده، روغن زیتون و روکش های خوش طعم می پوشانند.
16. پیتزا فوکاکیه ال رزمارینو (pizza Focaccia Al Rosmarino)
این پیتزا حاوی روغن زیتون و رزماری است و گاهی اوقات با پروشو سرو می شود. اغلب به عنوان غذای پیش غذا در وعده غذایی سرو می شود.
17. پیتزا رومانا (Pizza Romana)
این پیتزا حاوی آنچوی، کاپری، موjزارلا و گوجه فرنگی است.
18. پیتزا لیگوریا (Pizza Liguria)
این غذای اصلی حاوی پستو ریحان است و سس گوجه فرنگی ندارد.