طرز تهیه کیک اسفنجی پرتقالی ساده و خوشمزه پف دار
پرتقال یکی از میوه های پاییزی بسیار محبوب و خوش خوراک است که به وفور در دسترس همه قرار دارد. این میوه خوشمزه و آبدار سرشار از خاصیت است و منبع سرشار ویتامین سی می باشد. با پرتقال میتوانید انواع مختلفی از دسر و کیک درست کنید. کیک پرتقال یکی از کیک های بسیار خوش عطر و طعم است که دستور پخت ساده ای دارد. از این رو میتوانید به راحتی در منزل تهیه و نوش جان کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک اسفنجی پرتقالی ساده به صورت کامل توضیح داده شده است.
طرز تهیه کیک اسفنجی پرتقالی با پف زیاد
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت کیک اسفنجی پرتقالی ارائه شده است:
مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی پرتقالی |
|
آرد قنادی |
سه و نیم پیمانه |
شکر دانه ریز |
یک و نیم پیمانه |
شیر |
یک دوم پیمانه |
آب پرتقال تازه |
یک پیمانه |
تخم مرغ |
۴ عدد |
کره آب شده |
۱۵۰ گرم |
روغن مایع |
یک دوم پیمانه |
بیکینگ پودر |
دو و یک دوم قاشق چایخوری |
رنده پوست پرتقال |
یک دوم قاشق چایخوری |
وانیل |
یک قاشق چایخوری |
مراحل پختو طرز تهیه کیک اسفنجی پرتقالی
- برای شروع ابتدا تخم مرغ ها، شکر و وانیل را تا جایی که کرم رنگ و کشدار شود، با دور تند همزن کاملا بزنید.
- بعد این مرحله آب پرتقال، شیر، روغن مایع، کره آب شده و رنده پوست پرتقال را اضافه کنید.
- خیلی کم با همزن بزنید و بعد مابقی مراحل رو با لیسک ادامه بدهید.
- آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید.مواد خشک را قاشق قاشق اضافه کرده و به صورت دورانی با لیسک مخلوط کنید.
- مواد کیک رو داخل قالب مورد نظر بریزید.(میان تهی یا کمربندی)
- قالب حتما چرب و آرد پاشی شود ،یا از روغن جداکننده استفاده کنید.
- دمای فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد و حدود یک ساعت زمان لازم است تا کیک پخته شود.
- در صورت تمایل بعد پخت کیگ،سه قاشق آب پرتقال رو با یک قاشق شکر مخلوط کنید و روی حرارت بزارید تا کمی قوام بیاد و با فرچه روی کیک بکشید.
- در نهایت هم با خامه میتوانید تزیین کنید.
نکته 1: همه مواد به دمای محیط رسیده باشد.
نکته 2: اگر فر نداربد مواد کیک را داخل یک قالب نسوز بریزید. روی گاز شعله پخش کن بگذارید و با حرارت خیلی کم بپزید. درب قالب دمکنی بگذارید.