طرز تهیه پیتزا پاستا

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

پخت پیتزا پاستا ترکیبی از دو غذای مورد علاقه خانواده است. این کیک پاستا پر از  پنیر، ریحان تازه و گوجه فرنگی است. این یک دستور العمل بسیار راحت و خوشمزه است زیرا می توانید تقریباً از هر شکل ماکارونی که دوست دارید استفاده کنید و هر یک از رویه های پیتزای مورد علاقه خود را به مخلوط اضافه کنید. در ادامه این مطلب دستور کامل طرز تهیه پیتزا پاستا را برایتان آماده کرده ایم. طرز تهیه ماکارونی سوخاری نیز در مطالب گذشته آموزش داده شده است.

دستور پخت پیتزا پاستا

در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت پیتزای پاستا ارائه شده است:

مواد لازم برای تهیه پیتزا پاستا

پاستا 2\1 بسته
تخم مرغ 4 عدد
پنیر پیتزا 5 قاشق غذا خوری و کمی برای آخرکار
پنیر پارمسان 2 تا 3 قاشق غذا خوری
کره 30 گرم
گوجه گیلاسی به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم

مراحل طرز تهیه پیتزا پاستا

  • در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید.(طبق دستور بسته بندی)
  • نمک و پاستا را اضافه کنید و بعد از زمان مناسب آن را آبکش کنید.
  • در یک ظرف مناسب 4 عدد تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.
  • پاستای آب کش شده را به تخم مرغ ها اضافه کنید و کمی پنیر پیتزا و پارمسان به مواد اضافه و مخلوط کنید.
  • در یک تابه کره بیندازید.
  • مواد را داخل تابه بریزید و سطح ان را صاف کنید. درب تابه را بگذارید و بعد از 10 دقیقه به کمک یک بشقاب ماکارانی را پشت و رو کنید تا طرف دیگر ماکارانی هم سرخ شود.
  • روی ماکارانی پنیر بریزید و درب تابه را بگذارید تا پنیر آب شود.
  • با گوجه گیلاسی تزیین کنید و با سس سالسا میل کنید.
نظرات