طرز تهیه ترشی انبه با هویج و روغن زیتون
ترشی های انبه آنقدر خاص هستند که باعث می شوند اشتهایتان باز شود. از این ترشی میتوانید در کنار انواع پلو ها و گوشت استفاده کنید. برای تهیه این ترشی باید از انبه خام یا سبز استفاده کنید. برداشت انبه سبز از اردیبهشت تا اواخر خرداد ادامه دارد. این میوه دارای ویتامین های A و C میباشد. میوه ای محبوب که مصارف بسیاری دارد.
دستور تهیه ترشی انبه با هویج وروغن زیتون
مواد لازم تهیه ترشی انبه با روغن زیتون |
|
انبه خام | 2 عدد متوسط |
هویج | 4 عدد |
فلفل سبز | 10 عدد |
زنجبیل | 1 قطعه کوچک با برش طولی |
سیر | -8-10 حبه ، برش طولی |
شنبلیله پودر شده/ خرد شده | 1/2 قاشق چایخوری |
دانه خردل | 1 قاشق چایخوری |
برگ کاری | 2 شاخه |
سرکه | 1 پیمانه سرخالی |
نمک | به میزان لازم |
روغن زیتون | 1 قاشق غذاخوری |
زردچوبه | به میزان لازم |
مراحل طرز تهیه ترشی انبه
- پوست ضخیم انبه را بگیرید و انبه را به تکه های کوچک تقسیم کنید.
- هویج را پوست گرفته و به اندازه انبه ها خرد کنید.
- سعی کنید انبه و هویج را به صورت نوارهای بلند و نازک به اندازه یکسان برش دهید.
- زنجبیل و سیر را خرد کنید. هر فلفل سبز را به دو قسمت خرد کنید.
- یک تابه را گرم کنید و روغن ، شنبلیله ، خردل و برگهای کاری را بریزید.
- زنجبیل را اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه تفت دهید.
- سپس سیر ، فلفل دلمه ای سبز و هویج را اضافه کنید. تفت دهید تا هویج کمی نرم شود (مطمئن شوید که هویج هنوز ترد است).
- پودر زردچوبه ، نمک و سرکه را اضافه کنید. حالا تمام مواد با هم را بجوشانید و انبه را اضافه کنید. 2-3 دقیقه هم بزنید و شعله را خاموش کنید.
- از آنجا که ماندگاری ترشی بسیار کم است حتی اگر داخل یخچال باشد ، آن را در عرض 1-2 هفته مصرف کنید.