طرز تهیه ترشی انبه با هویج و روغن زیتون

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

ترشی های انبه آنقدر خاص هستند که باعث می شوند اشتهایتان باز شود. از این ترشی میتوانید در کنار انواع پلو ها و گوشت استفاده کنید. برای تهیه این ترشی باید از انبه خام یا سبز استفاده کنید. برداشت انبه سبز از اردیبهشت تا اواخر خرداد ادامه دارد. این میوه دارای ویتامین های A و C میباشد. میوه ای محبوب که مصارف بسیاری دارد.

دستور تهیه ترشی انبه با هویج وروغن زیتون

مواد لازم تهیه ترشی انبه با روغن زیتون

انبه خام 2 عدد متوسط
هویج 4  عدد
فلفل سبز  10 عدد
زنجبیل 1 قطعه کوچک با برش طولی
سیر -8-10 حبه ، برش طولی
شنبلیله پودر شده/ خرد شده  1/2 قاشق چایخوری
دانه خردل 1 قاشق چایخوری
برگ کاری 2 شاخه
سرکه 1 پیمانه سرخالی
نمک به میزان لازم
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه به میزان لازم

 

مراحل طرز تهیه ترشی انبه 

  • پوست ضخیم انبه را بگیرید و انبه را به تکه های کوچک تقسیم کنید.
  • هویج را پوست گرفته و به اندازه انبه ها خرد کنید.
  • سعی کنید انبه و هویج را به صورت نوارهای بلند و نازک به اندازه یکسان برش دهید.
  • زنجبیل و سیر را خرد کنید. هر فلفل سبز را به دو قسمت خرد کنید.
  • یک تابه را گرم کنید و روغن ، شنبلیله ، خردل و برگهای کاری را بریزید.
  • زنجبیل را اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه تفت دهید.
  • سپس سیر ، فلفل دلمه ای سبز و هویج را اضافه کنید. تفت دهید تا هویج کمی نرم شود (مطمئن شوید که هویج هنوز ترد است).
  • پودر زردچوبه ، نمک و سرکه را اضافه کنید. حالا تمام مواد با هم را بجوشانید و انبه را اضافه کنید. 2-3 دقیقه هم بزنید و شعله را خاموش کنید.
  • از آنجا که ماندگاری ترشی بسیار کم است حتی اگر داخل یخچال باشد ، آن را در عرض 1-2 هفته مصرف کنید.
نظرات