آماده کردن کیک با ماست بهتره یا شیر
قطعا برایتان پیش آمده که مثلا می خواهید در خانه کیک درست کنید و مواد اولیه آن را چک می کنید و متوجه می شوید یکی از این مواد اولیه را در خانه ندارید. برای درست کردن کیک می توان از ماده اولیه جایگزین استفاده کرد؟ مثلا اگرشیر ندارید ماست اضافه کنید و با برعکس! این موضوع امکان پذیر است. نگران نباشید اما آماده کردن کیک با ماست بهتره یا شیر ؟ در ادامه این مطلب می توانید پاسخ این پرسش را بیابید.
آیا آماده کردن کیک با ماست بهتره یا شیر
آیا می توانید از ماست در کیک استفاده کنید؟
ماست را به مواد کیک اضافه کنید. معجزه می کند، کیک را منحصر به فرد می کند. ماست به ویژه در مخلوط کیک با طعم شکلات یا لیمو به خوبی عمل می کند. بسته به آنچه که مخلوط کیک شما لازم دارد، ماست را جایگزین شیر، روغن یا کره کنید.
ماست با یک کیک چه می کند؟
- خامه ای بودن ماست به مرطوب نگه داشتن محصولات پخته کمک می کند. ماست به دلیل داشتن چربی طبیعی، به شما اطمینان می دهد که کیکی که می پزید خشک نمی شود.
- از آنجا که ماست یونانی به طور طبیعی اسیدی است، با جوش شیرین در محصولات پخته واکنش نشان می دهد و باعث افزایش بهتر آنها می شود. این اسیدیته حتی طعم ملایمی را ایجاد می کند که طعم متعادلی به غذاهای شما می بخشد.
- ماست از نظر ارزش تغذیه ای مناسب است: غنی از پروتئین است و همچنین منبع عالی کلسیم، پتاسیم و ویتامین B است.
چرا به کیک شیر اضافه می کنند؟
- هدف شیر در پخت متفاوت است و به نوع پخت کیک شما بستگی دارد.
- شیر به عنوان منبع مایع برای آبرسانی به مواد خشک عمل می کند
- طعم خوبی به کیک میبخشد.
- به کیک رنگ و لعاب میبخشد.
- بافت کیک را نرم می کند.
شیر در پخت کیک چه می کند؟
پروتئین موجود در شیر یک خمیر قوی ایجاد می کند که می تواند مراحل سخت پخت را تحمل کند. چربی و شکر موجود در شیر به عنوان شیرین کننده عمل می کنند و همچنین مواد پخته شده را مرطوب می کنند. شکر موجود در شیر نیز به ایجاد پوسته قهوه ای طلایی روی ظرف شما کمک می کند.
نتیجه گیری
پخت کیک با شیر و ماست تفاوت چندانی با هم ندارند. بسته به سلیقه شما و این که چه نوع کیکی با چه بافتی دوست دارید می توانید از شیر و یا ماست در دستور پخت کیک استفاده کنید. دستور پخت هایی که از کیک ها با ماست و یا شیر منتشر شده اند، براساس بافت و میزان نرمی و پختگی کیک انتخاب شده اند. قطعا تفاوت هایی از نظر ساختار و بافت کیک وجود دارد که این موضوع به سلیقه و خواست آشپز بستگی دارد.