خواص و کالری کشمش سبز (فواید و کاربرد درمانی)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

کشمش به رنگ های سیاه، قهوه ای، طلایی و سبز وجود دارد. از کشمش سبز می توانید به عنوان میان وعده و یا به شکل اضافه کردن به غذا استفاده کنید. همچنین می توانید برای پخت انواع دسر، کیک و شیرینی مانند شیرینی کشمشی و حتی غذا از کشمش سبز استفاده کنید. کشمش یک شیرینی طبیعی می باشد که می توانید آن را به جای آبنبات و شکلات به کودکان خود بدهید. کشمش سبز دارای کالری بالا می باشد، بنابراین خوردن آن مواد معدنی و ویتامین های بدن را تا حد زیادی تامین می کند. در این پست خواص و کالری کشمش سبز به شما ارائه می شود، با ما همراه باشید.

فواید و خواص کشمش سبز

این میوه خشک شده به بدن انرژی فراوانی می دهد، طبع کشمش سبز گرم می باشد و برای تقویت قلب، کبد و حافظه موثر می باشد. کشمش سبز خواص مهم دیگری دارد که در زیر به آن ها اشاره می شود.

1. برطرف کردن خستگی و ضعف بدن

کشمش سبز به دلیل کالری زیاد، انرژی فراوانی را وارد بدن انسان می کند. بنابراین مصرف روزانه و مرتب کشمش سبز ضعف را از بدن دور می کند و برای رفع خستگی مفید است و استرس و اضطراب را کاهش می دهد.

2. درمان عفونت با کشمش سبز

کشمش سبز سرشار از  فیبرهای پلی فنولی است که به عنوان آنتی ‏اکسیدان‏ های ضد التهاب شناخته می شوند. خواص ضد باکتریایی کشمش سبز به خطر تب را کاهش داد و باکتری ‏های مضر بدن را از بین می برد. از این رو، مصرف چند عدد کشمش در روز می‏ تواند از بدن شما در برابر سرماخوردگی و عفونت‏ های مراقبت کند.

3. محافظت دندان در برابر پوسیدگی

کشمش سبز حاوی اسید اولئانولیک می باشد که از پوسیدگی دندان پیشگیری می ‏کند. این باکتری همچنین در حفظ سلامت دندان ‏ها از طریق پاک کردن و بهبود سلامت دهان بوسیله از بین بردن میکروب‏ ها کمک می‏ کند.

4. کاهش وزن با مصرف کشمش سبز

کشمش سبز حاوی قند فروکتوز می باشد که دارای خاصیت مصرف سریع انرژی است، همچنین مصرف آن باعث احساس سیری شده و از اشتهای کاذب پیشگیری می‌ کند و بنابراین مصرف کشمش سبز برای کاهش وزن موثر است.

5. جلوگیری از پوکی استخوان با کشمش سبز

کشمش سبز سرشار از کلسیم، بور و فسفر است و در سلامت استخوان‌ ها و جلوگیری از پوکی استخوان نقش مهمی را بر عهده دارد و مصرف آن برای زنان قبل از یائسگی بسیار مفید است. همچنین یکی از خواص کشمش سبز این است که حاوی مقادیر بالایی از ویتامین دی است که به جذب بهتر کلسیم کمک می‌ کند.

6. درمان ناباروری با کشمش سبز

قندهای طبیعی موجود در کشمش سبز بسیار بالا می باشد که باعث  ایجاد انرژی فراوان در فرد می‏ شود. کشمش برای آزاد کردن انرژی در رابطه جنسی مفید است و برای درمان اختلال نعوظ در مردان موثر می باشد. کشمش سبز گردش خون را بهبود می بخشند و مصرف آن به تحریک میل جنسی کمک می ‏کند. کشمش سبز دارای آرژنین است که به بهبود حرکت اسپرم و در نتیجه درمان ناباروری کمک می‏ کند.

7. شادابی و زیبایی پوست با کشمش سبز

یکی از فواید کشمش سبز پاکسازی خون است. با مصرف مداوم کشمش سبز، پوست در برابر آسیب دیدن مقاومت بیشتری پیدا می کند و  استفاده از این ماده غذایی مفید در جلوگیری از تشکیل چین و چروک تاثیر چشمگیری دارد. با مصرف روزانه یک عدد کشمش سبز از ایجاد افتادگی پوست در پیری جلوگیری کنید.

وجود ماده رزوراترول در از بین بردن سلول‏ های سمی از خون و همچنین در پاک سازی خون کمک فراوانی می‏ کند. در صورت استفاده منظم از کشمش پوست کاملا روشن و شاداب می ‏شود و همچنین بیماری مانند پسوریازیس که نوعی بیماری پوستی مزمن خودایمنی است کنترل می شود و از پیشرفت آن جلوگیری می‏ شود. مصرف کشمش در شادابی و سلامت پوست نقش بسیاری دارد.

8. پیشگیری از سرطان با مصرف کشمش سبز

کشمش سبز حاوی ماده ای به نام کاتچین‌ است که نوعی آنتی‌ اکسیدان‌ پلی‌ فنولی در خون است و در پیشگیری از انواع سرطان نقش مهمی دارد. همچنین فیبر موجود در کشمش باعث دفع صفرا از بدن می شود، بنابراین سمومی که باعث ایجاد سرطان می شوند از بدن دفع می شوند.

9. کاهش فشار خون با کشمش سبز

یکی از مهمترین فواید کشمش سبز تنظیم فشار خون است. کشمش سبز دارای مقدار زیادی پتاسیم می باشد که فشار خون بالا را کاهش می دهد. مصرف این میوه خشک تنش موجود در رگ‌های خونی را کم کرده و باعث کاهش فشارخون می‌ شود.

10. تنظیم سطح کلسترول با کشمش سبز

مصرف مداوم و مرتب کشمش سبز، کلسترول خون را کنترل می کند. کنترل سطح کلسترول خون نشان می دهد که قلب سلامت است و از لخته شدن خون که باعث حمله قلبی می شود، جلوگیری می کند.

11. پیشگیری از سنگ کلیه با کشمش سبز

از خواص دیگر کشمش سبز، پیشگیری از ایجاد سنگ در کلیه می باشد. مصرف روزانه و مرتب آن در سلامت کلیه و جلوگیری از ایجاد سنگ کلیه تاثیر بسزایی دارد.

12. سلامت دستگاه گوارش

کشمش سبز دستگاه گوارش را تقویت می کند. مصرف کشمش سبز باعث می‌شود سموم و مواد مضر از دستگاه گوارش دفع و بدن را از بیماری‌ های روده، رشد باکتری ها و ناراحتی ناشی از التهاب آن محافظت می‌ کند.

13. جلوگیری از بیماری‌های قلبی

صرف مداوم کشمش سبز کلسترول بد خون را کاهش می دهد، از این رو از بروز بیمار های قلبی پیشگیری می کند. همچنین مصرف این میوه خشک باعث عملکرد بهتر و صحیح رگ های خون می‌ شود.

14. هضم مواد غذایی با کشمش سبز

کشمش سبز برای درمان یبوست مفید است. کشمش سبز یکی از مواد غذایی حاوی فیبر است. بنابراین، استفاده از آن روشی موثر در درمان بیماری‏ های روده از جمله یبوست مزمن است. استفاده منظم  از کشمش سبز منجر به بهبود حرکات روده ‏ای و درنتیجه سلامت دستگاه گوارش می‏ شود.

کالری کشمش سبز

100 گرم کشمش حاوی 249 کالری انرژی می باشد و حاوی 

  • کربوهیدرات 61 درصد
  • پتاسیم 26 درصد
  • مس16 درصد
  • منگنز 16 درصد
  • تیامین 7 درصد
  • ریبوفلاوین 7 درصد
  • ویتامین ها 86 درصد است.

کشمش سبز دارای مقدار زیادی کالری انرژی می باشد. بنابراین کودکان، ورزشکاران و … که انرژی زیادی روزانه مصرف می کنند، برای دریافت انرژی دوباره می توانند روزانه از مقداری کشمش سبز استفاده کنند.

موارد منع مصرف کشمش سبز

  • کشمش سبز دارای میزان کالری زیادی است، به همین دلیل مصرف آن به افراد دارای اضافه وزن توصیه نمی‌ شود.
  •  بیماران دیابتی و افراد مبتلا به ناراحتی کلیه در مصرف کشمش سبز احتیاط کنند.
  • زیاده‌ روی در مصرف کشمش سبز باعث بروز اسهال می شود. همچنین برخی از افراد واکنش‌ های آلرژیک به انگور و محصولات انگور دارند،بنابراین در مصرف آن احتیاط کنند.
  • افرادی که  آلرژی به انگور و کشمش دارند و دچار مشکلات تنفسی می شوند، در مصرف آن دقت کنند.
نظرات