دستور پخت میگو سوخاری خوشمزه در خانه
آشپزی هنر کدبانو ایرانی است مادران ایرانی از آنجایی که سلامت خانواده شان از اهمیت بالایی برخوردار می باشد سعی می کنند با یادگیری غذا های متنوع خانواده خود را از غذا های فست فود و رستورانی دور نمایند. ما در این مقاله دستور پخت میگو سوخاری خوشمزه در خانه را با شما عزیزان به اشتراک می گذاریم. میگو سوخاری از آن دسته غذا های لذیذ و خوشمزه است که دارای بافتی ترد میباشد.
مواد لازم برای تهیه میگو سوخاری مجلسی 4 نفره
دوستان عزیز علاقه مند به هنر آشپزی با مقدار موادی که ما در این دستور آشپزی در نظر گرفته ایم می توانید برای ۴ نفر میگو سوخاری تهیه کنید. جهت پخت میگو سوخاری 4 نفره به موراد زیر نیاز داریم:
- میگوی تمیز شده : نیم کیلوگرم
- تخم مرغ : یک عدد
- سیر : ۳ حبه
- آبلیمو : سه قاشق غذاخوری
- نمک : ۱ قاشق چایخوری
- آرد چند منظوره : یک فنجان
- فلفل : نصف قاشق چایخوری
- پودر سیر : نصف قاشق چایخوری
- پودر پیاز : نصف قاشق چایخوری
- آرد سوخاری : ۱ فنجان
- روغن مخصوص سرخ کردنی : به مقدار لازم
بیشتر بخوانیم : طرز تهیه میگو کبابی
آموزش طرز تهیه میگو سوخاری خانگی
جهت پختن این غذای دریایی در خانه کافیست مراحل زیر را دنبال نمایید.
- ابتدا میگو را تمیز کنید و رگ پشت آن را خارج نمایید. سپس میگو های تمیز شده را درون صافی بریزید و آنها را به خوبی بشویید.
- در مرحله بعدی نمک و سیر له شده و فلفل و میگو های پاک شده را درون یک ظرف بریزید.
- سپس این مواد را با کمک دست با یکدیگر مخلوط نمایید و روی ظرف حاوی میگو ها سلفون تمیزی بکشید.
- ظرف را به مدت سه ساعت درون یخچال قرار دهید تا میگو ها مزه دار شوند.
- درون ظرف مناسبی تخم مرغ را بشکنید و یک قاشق غذاخوری آب به تخم مرغ بیفزایید.
- سپس مخلوط تخم مرغ و آب را با کمک چنگال هم بزنید.
- در این مرحله از تهیه میگو سرخ شده باید درون ظرفی دیگری آرد چند منظوره و نمک و فلفل و نصف قاشق چای خوری فلفل و نصف قاشق چای خوری پودر سیر و پودر پیاز را بریزید و همه این مواد را با یکدیگر ترکیب نمایید.
- درون ظرف جداگانه ای پودر سوخاری بریزید.
- ابتدا میگو ها را به مخلوط آرد ادویه دار آغشته کنید.
- میگو ها را درون تخم مرغ بغلظانید .
- میگو ها را به پودر سوخاری آغشته نمایید و سپس آن ها را روی سطح نچسبی قرار دهید.
- درون تابهای مناسب روغن بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن به دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد برسد.
- تابهای که برای سرخ کردن میگوها در نظر گرفته اید بهتر است کوچک باشد تا روغن به خوبی روی سطح میگوها را بگیرد و همچنین در مصرف روغن نیز صرفه جویی شود.
- میگوها را به آرامی درون روغن داغ قرار دهید و آنها را به مدت ۱ تا ۳ دقیقه سرخ کنید.
- بعد از اینکه میگوها طلایی رنگ شدند آن ها را از درون تابه خارج کنید.
- میگو های سرخ شده را روی دستمال تمیز یا صافی فلزی قرار دهید تا روغن اضافی آنها خارج شود.
- میگوهای سرخ شده را درون ظرفی مناسب برای سرو قرار دهید همچنین میتوانید آن را به کمک سبزیجات ، خیارشور ، گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ کرده تزیین نمایید.
*به همین راحتی یک غذای لذیذ دریایی را برای خانواده فراهم کردید*
*امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید*