طرز تهیه مربای هویج و پوست پرتقال خوشمزه و خوش طعم

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

برای اینکه مربای هویج خانگی شما از طعم یکنواخت خارج شود و عطر و طعمی جدید و متفاوت به خود بگیرد می توانید از خلال پوست پرتقال درون آن استفاده کنید. مربای هویج و پوست پرتقال بسیار خوش طعم می باشد. حتما این مربای خوشمزه و خوش عطر را درست کرده و از طعم فوق العاده اش لذت ببرید. با ما با طرز تهیه مربای هویج و پوست پرتقال از سری رسپی ها در مینویسم همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه مربای هویج و پوست پرتقال

  • هویج پوست گرفته: 1300 گرم
  • شکر: 1500 گرم
  • خلال پوست پرتقال: به مقدار پوست یک عدد پرتقال
  • جوهر لیمو: یک هشتم قاشق چایخوری یا (آبلیموی تازه : یک قاشق سوپخوری)
  • وانیل: یک هشتم قاشق چایخوری
  • آب: 6 الی 7 لیوان
  • زعفران آب کرده غلیظ: 3 قاشق سوپ خوری

همچنین بخوانید: طرز تهیه کیک موز و گردو

دستور تهیه مربای هویج و پوست پرتقال

طرز تهیه مربای هویج و پوست پرتقال

  1. برای تهیه مربای هویج و پرتقال، ابتدا هویج ها را بسته به سلیقه ی خود با رنده یا چرخ گوشت ریز ریز کنید.
  2. آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا شکر به خودی خود بدون هم زدن حل شود.
  3. سپس هویج را درون قابلمه اضافه کنید. توجه داشته باشید که در قابلمه باز باشد تا به جوش بیاید. سپس می توانید در قابلمه را به صورت نیمه بگذارید.
  4. خلال پوست پرتقال خشک را با یک لیوان آب روی حرارت قرار می دهیم تا چند قل بزند و سپس آبش را صاف کنید. دوباره با یک لیوان آب دیگر می گذاریم جوش بیاید و این کار را سه بار تکرار کنید تا تلخی خلال پوست پرتقال گرفته شود.
  5. وقتی پس از حدود سه ساعت مربای هویج کاملا قوام آمد، جوهر لیمو و زعفران را به آن اضافه کنید. خلال پوست پرتقال را هم مخلوط کنید.
  6. بعد از خاموش کردن زیرشعله وانیل را به مربا بیافزایید و هم بزنید.
  7. برای براق شدن مربا و داشتن مربای هویج خوشرنگ می توانید از یک قاشق سوپ خوری گلوکز مایع داخل آن استفاده کنید.

 همچنین بخوانید: طرز تهیه مربای کدو حلوایی 

نکات لازم برای تهیه مربای هویج و پوست پرتقال

  • مقدار خلال پوست پرتقال را  در صورت تمایل می توانید بیشتر بریزید.
  • مقدار جوهر لیمو را می توانید بنا به ذائقه خود با احتیاط بیشتر کنید.
  • به جای خلال پوست پرتقال می توانید از خلال نارنج استفاده کرده و مربای هویج و نارنج تهیه کنید.
  • توجه داشته باشید که اگر مربای هویج و پوست پرتقال شما بیش از حد قوام یابد شکرک می زند و اپر خیلی رقیق باشد بوی خامی داده و کپک می زند.
  • اگر می خواهید مربای هویج کارخانه ای داشته باشید بهتر است هویج ها را داخل چرخ گوشت چرخ کنید و خلال پوست پرتقال را با میکسر له کنید.
  • در صورت تمایل می توانید به مربای هویج و پرتقال خود، خلال بادام و پسته اضافه کنید.
  • می توانید در این دستور تهیه به جای هویج از میوه جات دیگری مانند سیب و به استفاده کنید.
  • بنا به ذائقه خود، می توانید در این طرز تهیه مربای هویج و پوست پرتقال، از یک استکان گلاب و مقداری هل استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می توانید میزان مواد برای تهیه مربای هویج و پرتقال را چند برابر کنید.

امیدواریم از طرز تهیه مربای هویج و پوست پرتقال استفاده لازم را برده و مربای هویج خوشمزه و خوشرنگی درست کرده باشید.نوش جان

نظرات