طرز تهیه مربای هویج و پوست پرتقال خوشمزه و خوش طعم
برای اینکه مربای هویج خانگی شما از طعم یکنواخت خارج شود و عطر و طعمی جدید و متفاوت به خود بگیرد می توانید از خلال پوست پرتقال درون آن استفاده کنید. مربای هویج و پوست پرتقال بسیار خوش طعم می باشد. حتما این مربای خوشمزه و خوش عطر را درست کرده و از طعم فوق العاده اش لذت ببرید. با ما با طرز تهیه مربای هویج و پوست پرتقال از سری رسپی ها در مینویسم همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه مربای هویج و پوست پرتقال
- هویج پوست گرفته: 1300 گرم
- شکر: 1500 گرم
- خلال پوست پرتقال: به مقدار پوست یک عدد پرتقال
- جوهر لیمو: یک هشتم قاشق چایخوری یا (آبلیموی تازه : یک قاشق سوپخوری)
- وانیل: یک هشتم قاشق چایخوری
- آب: 6 الی 7 لیوان
- زعفران آب کرده غلیظ: 3 قاشق سوپ خوری
همچنین بخوانید: طرز تهیه کیک موز و گردو
دستور تهیه مربای هویج و پوست پرتقال
- برای تهیه مربای هویج و پرتقال، ابتدا هویج ها را بسته به سلیقه ی خود با رنده یا چرخ گوشت ریز ریز کنید.
- آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا شکر به خودی خود بدون هم زدن حل شود.
- سپس هویج را درون قابلمه اضافه کنید. توجه داشته باشید که در قابلمه باز باشد تا به جوش بیاید. سپس می توانید در قابلمه را به صورت نیمه بگذارید.
- خلال پوست پرتقال خشک را با یک لیوان آب روی حرارت قرار می دهیم تا چند قل بزند و سپس آبش را صاف کنید. دوباره با یک لیوان آب دیگر می گذاریم جوش بیاید و این کار را سه بار تکرار کنید تا تلخی خلال پوست پرتقال گرفته شود.
- وقتی پس از حدود سه ساعت مربای هویج کاملا قوام آمد، جوهر لیمو و زعفران را به آن اضافه کنید. خلال پوست پرتقال را هم مخلوط کنید.
- بعد از خاموش کردن زیرشعله وانیل را به مربا بیافزایید و هم بزنید.
- برای براق شدن مربا و داشتن مربای هویج خوشرنگ می توانید از یک قاشق سوپ خوری گلوکز مایع داخل آن استفاده کنید.
همچنین بخوانید: طرز تهیه مربای کدو حلوایی
نکات لازم برای تهیه مربای هویج و پوست پرتقال
- مقدار خلال پوست پرتقال را در صورت تمایل می توانید بیشتر بریزید.
- مقدار جوهر لیمو را می توانید بنا به ذائقه خود با احتیاط بیشتر کنید.
- به جای خلال پوست پرتقال می توانید از خلال نارنج استفاده کرده و مربای هویج و نارنج تهیه کنید.
- توجه داشته باشید که اگر مربای هویج و پوست پرتقال شما بیش از حد قوام یابد شکرک می زند و اپر خیلی رقیق باشد بوی خامی داده و کپک می زند.
- اگر می خواهید مربای هویج کارخانه ای داشته باشید بهتر است هویج ها را داخل چرخ گوشت چرخ کنید و خلال پوست پرتقال را با میکسر له کنید.
- در صورت تمایل می توانید به مربای هویج و پرتقال خود، خلال بادام و پسته اضافه کنید.
- می توانید در این دستور تهیه به جای هویج از میوه جات دیگری مانند سیب و به استفاده کنید.
- بنا به ذائقه خود، می توانید در این طرز تهیه مربای هویج و پوست پرتقال، از یک استکان گلاب و مقداری هل استفاده کنید.
- در صورت تمایل می توانید میزان مواد برای تهیه مربای هویج و پرتقال را چند برابر کنید.
امیدواریم از طرز تهیه مربای هویج و پوست پرتقال استفاده لازم را برده و مربای هویج خوشمزه و خوشرنگی درست کرده باشید.نوش جان