طرز تهیه مربای ریواس سبز خانگی ساده با طعم ملس و بی نظیر
ریواس نوعی گیاه است که به خاطر ساقه های قرمز و سبز و طعم ترشش معروف است. در اروپا و آمریکای شمالی ریواس را می پزند و معمولا با افزودنی های شیرین مربا ریواس درست میکنند. در آسیا ریشه ریواس کاربردهای درمانی دارد. ریواس از جمله به سلامت استخوان، مبارزه با سلول های سرطانی و کاهش وزن کمک میکند. مربای ریواس طعمش با همه مربا هایی که تا به امروز خورده اید متفاوت است. هم ترش هم شیرین و هم ملس است. طرز تهیه مربای ریواس خوشمزه در ادامه آورده شده است. نحوه درست کردن مربای ریواس ساده است و نیاز به مواد اولیه زیادی ندارد. با مینویسم همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه مربا ریواس
ریواس | نیم کیلو |
شکر | نیم کیلو |
گلاب | 4 قاشق غذاخوری |
زعفران | به مقدار لازم |
آبلیمو | در صورت تمایل |
مراحل طرز تهیه مربا ریواس
زمان مورد نیاز: 30 دقیقه
مربا ریواس
- شستن و پاک کردن ریواس ها
ابتدا ریواس ها را خوب بشویید و پاک کنید سپس آنها را به صورت حبه ای خرد کنید.
- اضافه کردن شکر به ریواس ها
در یک قابلمه یک لایه ریواس و یک لایه شکر میریزیم و این مخلوط را برای یک روز در یخچال قرار میدهیم تا آب بیاندازد.
- پختن مربا
بعد از اینکه شکر و ریواس را به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دادید آن را روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا قوام بیاید.
- اضافه کردن زعفران و گلاب
زمانی که مربا قوام آمد مقدار کمی زعفران دم کرده را همراه با گلاب به آن اضافه کنید. و اجازه بدهید برای چند دقیقه زیر شعله روشن باشد.
- اضافه کردن آبلیمو
هر زمان که خواستید زیر شعله گاز را خاموش کنید مقداری آبلیمو در صورت تمایل به آن اضافه کنید. سپس مربا را خاموش کنید و اجازه بدهید تا سرد شود.
- ریختن مربا در ظرف
مربا ریواس را درون ظرف شیشه ای در دار بریزید و در یخچال قرار دهید و هر زمان خواستید بیرون بیاورید و میل کنید.
نکات دستوری برای تهیه مربا ریواس
- برای تهیه مربا ریواس هیچ گاه از ظرف آلومینیومی استفاده نکنید زیرا باعث مسمومیت خواهد شد.
- بعد از اینکه 20 تا 30 دقیقه مربا ریواس در قابلمه جوشید زیرش را خاموش کنید و تا کاملا سرد نشده داخل ظرفی نریزید.
- ریختن آبلیمو کاملا اختیاری است اگر طعم ترش دوست ندارید میتوانید از آبلیمو استفاده نکنید.
مطالب پیشنهادی: