طرز تهیه بره پلو روسی؛ غذای متفاوت مجلسی برای 6 نفر

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

بره پلوی روسی که به نام plove هم شناخته می شود یکی از مجلسی ترین غذاهای روسی است که با برنج سفید، زعفران، کشمش، آلو و ترکیب گوشت گوسفند بدون استخوان و گوشت چرخ کرده گوسفند درست می شود. پلو با گوشت یکی از رایج ترین شیوه های پخت برنج سفید در جهان است. این روش در ترکیه به نام pilau و در خاور میانه به نام pilaf شناخته می شود. در ادامه این مطلب طرز تهیه بره پلو روسی را با شما به اشتراک می گذاریم. در صورت تمایل از طرز تهیه انواع سالاد روسی و طرز تهیه سوپ کلم روسی نیز بازدید نمایید.

دستور پخت بره پلو روسی برای 6 نفر

پلو با جوشاندن برنج در آب جوش و روغن یا سرخ کردن برنج در روغن درست می شود. پس از این مرحله عصاره مرغ یا گوشت اضافه می شود. پس از جذب این عصاره است که پلوی شما تقریبا آماده نوش جان کردن است. البته از این روش پخت برنج برای درست کردن غلات دیگری مانند بلغور گندم و جو هم استفاده می شود.

زمان آماده سازی20 دقیقه
زمان پخت90 دقیقه
زمان کلی آماده سازی110 دقیقه

مواد لازم برای تهیه بره پلو روسی

مواد لازممقدار
کشمش50 گرم
آلوی بدون هسته115 گرم
آب لیمو1 قاشق غذاخوری
کره2 قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ خرد شده1 عدد
گوشت گوسفند بدون استخوان ریز شده450 گرم
گوشت چرخ کرده گوسفند225 گرم
سیر له شده2 حبه
عصاره گوشت گوسفند یا عصاره سبزیجات600 میلی لیتر
برنج سفید شسته شده و آبکش شده350 گرم
زعفرانبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
فلفل تازه سابیده شده برای مزه دار کردنبه مقدار لازم

نکته : می توان به جای گوشت بره از گوشت مرغ یا اردک هم هم استفاده کرد. چرا که هم آلو هم کشمش طعم خوبی با این غذاها دارند.

روش تهیه بره پلو به سبک روسی

  1. کشمش و آلوها را بخیسانید

    کشمش و آلوها را درون کاسه ای بریزید و آنقدر روی آنها آب بریزید که کاملا زیر آب بروند.

  2. پیاز را تفت دهید

    کره را درون تابه ای داغ کرده و پیاز را اضافه کنید تا سرخ و طلایی شود. 5 دقیقه زمان برای پخت پیاز کافی است. پس از این گوشت ریز شده گوسفند، گوشت چرخ کرده و سیرهای له شده را اضافه کنید. این ترکیب باید 5 دقیقه دما ببیند تا گوشت ها کاملا قهوه ای شوند.

  3. عصاره گوشت و سبزیجات را اضافه کنید

    نیمی از عصاره را به درون تابه بریزید. شعله را زیاد کنید تا عصاره به جوش بیاید. سپس دما را کم کرده و اجازه دهید 1 ساعت قل قل بخورد تا گوشت گوسفند کاملا نرم شود.

  4. برنج را آبکش کنید

    پس از این مرحله باقی عصاره را اضافه کرده و دوباره ترکیب را جوش بیاورید. برنج شسته و آبکش کرده و زعفران را اضافه کرده و هم بزنید. ترکیب باید 15 دقیقه روی حرارت قل بخورد. درست تا زمانی که برنج نرم شود.

  5. کشمش و آلوها را اضافه کنید

    حال باید کشمش و آلوهای آبکش کرده را که کاملا خشک شده اند همراه با نمک و فلفل اضافه کنید. در این مرحله هم چند دقیقه به ترکیب دما بدهید. سپس بره پلو را درون بشقابی ریخته با جعفری تزیین کنید و از خوردنش لذت ببرید.

نظرات