طرز تهیه حلوا زعفرانی با کره بسیار خوشمزه و خوش رنگ
حلوا از دسر های شیرینی می باشد که در ایران طرفدار های زیادی دارد. البته این دسر خوشمزه در کشور های دیگر مانند لبنان، هند و …. با روش های مختلف درست می شود. حتی در ایران هم در شهر های مختلف طرز تهیه مخصوص به خود را برای درست کردن حلوا نیز دارند. در مدت زمان کوتاهی می توانید در منزل حلوای زعفرانی خوشمزه درست کنید. در این پست آموزش حلوا را آماده کرده ایم، با آموزش طرز تهیه حلوا زعفرانی با کره با ما همراه باشید. در پست های قبل طرز تهیه حلوای هویج، آموزش داده شده است.
طرز تهیه حلوا زعفرانی با کره به 2 روش
حلوای زعفرانی یکی از دسر های شیرین است که معمولا برای نذری در ماه محرم و ماه رمضان، و یا در مراسم های سوگواری و مجالس ختم، آن را درست می کنند. تهیه حلوای زعفرانی با کره به روش های مختلفی امکام پذیر است در ادامه 2 دستور پخت برای حلوا زعفرانی با کره تقدیم شما می شود:
روش اول طرز تهیه حلوا زعفرانی با کره
مواد لازم برای تهیه حلوا زعفرانی با کره
- آرد سفید شیرینی پزی: 1پیمانه
- کره: 100 گرم
- آب: 1/3 پیمانه
- شکر: 1 پیمانه
- گلاب: 1 قاشق غذا خوری
- زعفران: به میزان لازم
نحوه ی تهیه شربت حلوا زعفرانی
- ابتدا آب و شکر را درون قابلمه ریخته و روی شعله قرار دهید تا شکر در آب حل شود.
- سپس زعفران به مقدار زیاد و گلاب را به آن اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.
نکته: نیازی به جوشیدن شربت نیست.
بخوانید: طرز تهیه حلوا زعفرانی مجلسی
نحوه ی تهیه حلوا زعفرانی با کره
- آرد را چند بار الک کنید تا دانه های سفت در آن نباشد، به همراه کره روی شلعه کم قرار دهید و به مدت 10 الی 15 دقیقه آرد و کره را تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.
- آرد را از روی شعله بردارید و شربت آماده شده را به تدریج به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا حلوا یکدست شود.
- سپس حلوای زعفرانی را در ظرف دلخواه ریخته و با خلال پسته و بادام، گل محمدی، پودر نارگیل و ….. آن را تزئین کنید.
روش دوم: طرز تهیه حلوا زعفرانی مجلسی با کره
مواد لازم برای تهیه حلوا زعفرانی مجلسی با کره
- آرد سفید شیرینی: 2 پیمانه
- شکر: 1 پیمانه
- آب: 1 و نیم پیمانه
- روغن مایع: 1/2 پیمانه
- کره: 100گرم
- گلاب: 1/4 پیمانه
- زعفران آب کرده: 1/4 پیمانه
- پودر هل: 1/2 قاشق چای خوری
همچنین بخوانید: طرز تهیه بامیه به ساده ترین روش
نحوه ی تهیه شربت حلوا زعفرانی مجلسی
- ابتدا آب و شکر را درون قابلمه ریخته و روی شعله قرار دهید تا شکر در آب حل شود.
- سپس زعفران به مقدار زیاد و گلاب را به آن اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.
نحوه ی تهیه حلوا زعفرانی مجلسی با کره
- ابتدا آرد را به مدت 30 دقیقه روی شعله کم تفت دهید تا خامی آن گرفته شود و کمی تغییر رنگ دهد، آرد را مرتب هم بزنید تا نسوزد.
- بعد از 30 دقیقه کره و روغن مایه را به آرد اضافه کنید و دوباره آرد را به همراه کره و روغن کاملا تفت دهید.
- سپس آرد تفت داده شده را از روی شعله برداشته و شربت را کم کم به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا گلوله گلوله نشود.
- بعد حلوای زعفرانی مجلسی خود را در ظرف دلخواه ریخته و با خلال پسته و بادام، گل محمدی، پودر نارگیل و ….. آن را تزئین کنید. نوش جان.
نکات مهم برای تهیه حلوا زعفرانی با کره
- اگر دوست دارید رنگ حلوا شما تیره باشد، برای تهیه حلوا زعفرانی مجلسی با کره می توانید از آرد سنگک هم استفاده کنید.
- برای هم زدن حلوا با شربت از قاشق چوبی استفاده کنید.
- اگر احساس کردید حلوا کمی سفت شده است، مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید.
- حتما برای تفت دادن آرد حرارت را کم کنید، زیرا حرارت بالا باعث سوختگی آرد می شود و طعم آن تلخ می شود.