برای سرو میگو سس و چاشنی های مختلفی وجود دارد. میتوانید انواع مختلفی از سس ها را بر حسب سلیقه خودتان تهیه نمایید. سس های مخصوص میگو مانند سس بنیه، سس قارچ، سس تارتار، سس سیر و … وجود دارد. با توجه به اینکه میگو کبابی، میگو سوخاری یا میگو گریل تهیه می کنید می توانید از سس های مختلفی برای خوشمزه شدن میگو ها استفاده کنید. از این سس ها برای سرو انواع غذاهای دریایی به خصوص میگو و ماهی استفاده می شود. می توانید برای مزه دار کردن میگو یا ماهی آن ها را در این سس ها بخابانید و بعد سرخ کنید و میل نمایید یا این که بعد از سرخ کردن در کنار میگو و ماهی استفاده نمایید. در ادامه این مطلب طرز تهیه 4 سس برای میگو توضیح داده شده است.
4 نوع سس برای میگو
انتخاب بهترین سس برای میگو کاملا به ذائقه شما و نوع طبخ میگو بستگی دارد.
1. طرز تهیه سس پستو برای میگو
مواد لازم برای تهیه سس پستو
|
برگ ریحان |
500 گرم |
پنیر پارمزان |
150 گرم |
مغز گردو |
100 گرم |
سیر |
3 حبه |
روغن زیتون |
1 پیمانه |
آب لیمو ترش |
1 قاشق چای خوری |
نمک و فلفل سیاه |
به مقدار کافی |
طرز تهیه سس پستو:
- ابتدا برگ های ریحان را جدا کنید و خوب بشورید.
- بعد از این که آب اضافی برگ ها را گرفتید به همراه پنیر پارمزان داخل میکسر یا غذاساز بریزید و سپس مغر گردو را اضافه کنید و خوب با هم میکس کنید.
- سپس سیر را به آب لیمو ترش، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و خوب همه مواد را با هم مخلوط کنید. در این مرحله می توانید از ادویه هایی که باب میلتان است استفاده نمایید.
- اگر طرفدار طعم های تند هستید می توانید به سس مقداری پودر زتجبیل یا پودر فلفل قرمز اضافه کنید و با هم میکس کنید تا به صورت پوره در بیاید و یک دست شود.
- بعد از این که سس شما به صورت پوره درآمد داخل یک ظرف مناسب بریزید سپس روغن زیتون را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک دست شود و ظرفی که انتخاب می کنید در بسته باشد تا به مدت طولانی در یخچال نگه داری کنید.
2. دستور تهیه سس قرمز فلفلی تند برای میگو
مواد لازم برای تهیه سس قرمز فلفلی تند
|
سس مایونز |
2 پیمانه |
سس کجاپ |
1 پیمانه |
شکر |
2 قاشق غذا خوری |
پودر سیر |
1 قاشق چایخوری |
پودر فلفل قرمز |
1 قاشق چای خوری |
پودر آویشن |
1 قاشق چای خوری |
نمک |
به میزان لازم |
آب |
1 فنجان |
طرز تهیه سس قرمز برای میگو:
- برای تهیه این سس یک کاسه انتخاب کنید .سپس تمامی مواد لازم را داخل کاسه بریزید و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید تا صاف و یک دست شود.
- بعد از این که سس میگو شما صاف و یک دست شد داخل یک ظرف در بسته بریزید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
- بعد از یک ساعت از یخچال خارج کنید و آماده سرو است.
- شما می توانید این سس را در شیشه طرف بسته به مدت 2 هفته در یخچال نگه دارید.
- برای این که طعم بهتری داشته باشد از جعفری ساطوری در تهیه این سس استفاده کنید.
3. دستور تهیه سس سیر رستورانی برای میگو
مواد لازم برای تهیه سس سیر رستورانی
|
سس مایونز |
900 گرم |
شوید خشک |
1 قاشق غذا خوری |
پودر سیر |
1 قاشق غذا خوری |
پودر فلفل سیاه |
1 قاشق غذا خوری |
پودر فلفل سفید |
1 قاشق غذا خوری |
آب لیمو |
نصف استکان |
آب |
4\1 لیتر |
طرز تهیه سس سیر برای میگو:
- در یک کاسه سس مایونز را بریزید. سپس در یک طرف جداگانه شوید خشک را به همراه پودر فلفل سیاه، پودر فلفل سفید و پودر سیر با هم مخلوط کنید و بعد به سس مایونز اضافه کنید. چند دقیقه همه مواد را با هم مخلوط کنید.
- بعد از این که خوب هم زدید آب لیمو را به مواد اضافه کنید برای کم کردن غلظت سس آب را به مواد سس اضافه کنید. همه مواد را با همزن دستی خوب هم بزنید تا یک دست شود.
4. دستور تهیه سس تارتار برای میگو
مواد لازم برای تهیه سس تارتار
|
پیازچه خردكرده |
1 قاشق سوپخوری |
خیارشور خردكرده |
2 قاشق سوپخوری |
جعفری خردكرده |
1 قاشق سوپخوری |
سس مایونز |
1 قاشق سوپخوری |
سركه |
2 قاشق سوپخوری |
نمك و فلفل |
به میزان لازم |
طرز تهیه سس تارتار برای میگو:
- ابتدا خیارشور، جعفری و پیازچه را داخل یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید.
- بعد از این که خوب مخلوط کردید نمک، فلفل و سرکه را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک دست شود.
- بعد از آماده شدن سس آن را داخل یک ظرف در بسته بریزید و به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت کند و بعد از یک ساعت می توانید در کنار غذاهای دریایی به خصوص در کنار میگو پفکی با دلستر سرو و میل نمایید.