پاستا صدفی شکم پر با گوشت چرخ کرده(آموزش پاستا صدفی شکم پر در فر )
پاستا صدفی شکم پر با گوشت چرخ کرده یکی از خوشمزه ترین غذاهای پاستایی است. شما می توانید از این غذای خوشمزه به عنوان فینگر فود هم استفاده نمایید و در مهمانی ها آن را درست کنید و از مهمانان خود پذیرایی کنید. این دستور غذای بسیار ساده و خوشمزه را حتما امتحان نمایید.
آموزش پاستا صدفی شکم پر با گوشت در فر
مواد لازم پاستا صدفی شکم پر
- پاستا صدفی
- گوشت چرخ کرده
- 3 حبه سیر متوسط ، ریز خرد شده
- 1 عدد گوجه فرنگی خرد شده
- یک فنجان اسفناج پخته شده
- پنیر موزارلا ، رنده شده درشت یک فنجان
- نمک و فلفل سیاه آسیاب شده تازه
- 1/4 پیمانه پنیر پارمزان یا مارگاریتا
- سس مارینارا برای سرو (اختیاری)
طرز تهیه چند غذای ساده برای شام (سریع و آسان)
طرز تهیه پاستا صدفی شکم پر
- پاستاها را به مدت 10 دقیقه درون آب در حال جوش بپزید
- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
- ظرف پخت پاستاها را با کره یا با اسپری چرب کنید.
- پاستاها را آبکش کنید ، و سپس آن ها را با آب سرد بشویید.
- در همین حال، یک تابه پهن را روی حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید. گوشت را اضافه کرده و بپزید تا حدود 10 دقیقه قهوه ای شود.
- سیر، گوجه فرنگی و همچنین اسفناج را به آن اضافه کنید و اجازه دهید حدود 2 دقیقه بپزد و به آن پنیر پارمزان یا مارگاریتا اضافه نمایید. طعم چاشنی را بچشید و سپس به آن نمک و فلفل اضافه کنید تا مزه دار شود.
- هر کدام از پاستاها را با مواد پر کنید و داخل ظرف پخت بچینید. روی آن پنیر موزارلا بریزید. آن را در به مدت 25 دقیقه درون فر بپزید.وقتی پاستاها شروع به قهوه ای شدن و آب شدن پنیر شود غذای شما آماده است. با سس مارینارا گرم سرو کنید (اختیاری).