پاستا صدفی شکم پر با گوشت چرخ کرده(آموزش پاستا صدفی شکم پر در فر )

پاستا صدفی شکم پر با گوشت چرخ کرده یکی از خوشمزه ترین غذاهای پاستایی است. شما می توانید از این غذای خوشمزه به عنوان فینگر فود هم استفاده نمایید و در مهمانی ها آن را درست کنید و از مهمانان خود پذیرایی کنید. این دستور غذای بسیار ساده و خوشمزه را حتما امتحان نمایید.
آموزش پاستا صدفی شکم پر با گوشت در فر
مواد لازم پاستا صدفی شکم پر
- پاستا صدفی
- گوشت چرخ کرده
- 3 حبه سیر متوسط ، ریز خرد شده
- 1 عدد گوجه فرنگی خرد شده
- یک فنجان اسفناج پخته شده
- پنیر موزارلا ، رنده شده درشت یک فنجان
- نمک و فلفل سیاه آسیاب شده تازه
- 1/4 پیمانه پنیر پارمزان یا مارگاریتا
- سس مارینارا برای سرو (اختیاری)
طرز تهیه چند غذای ساده برای شام (سریع و آسان)
طرز تهیه پاستا صدفی شکم پر
- پاستاها را به مدت 10 دقیقه درون آب در حال جوش بپزید
- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
- ظرف پخت پاستاها را با کره یا با اسپری چرب کنید.
- پاستاها را آبکش کنید ، و سپس آن ها را با آب سرد بشویید.
- در همین حال، یک تابه پهن را روی حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید. گوشت را اضافه کرده و بپزید تا حدود 10 دقیقه قهوه ای شود.
- سیر، گوجه فرنگی و همچنین اسفناج را به آن اضافه کنید و اجازه دهید حدود 2 دقیقه بپزد و به آن پنیر پارمزان یا مارگاریتا اضافه نمایید. طعم چاشنی را بچشید و سپس به آن نمک و فلفل اضافه کنید تا مزه دار شود.
- هر کدام از پاستاها را با مواد پر کنید و داخل ظرف پخت بچینید. روی آن پنیر موزارلا بریزید. آن را در به مدت 25 دقیقه درون فر بپزید.وقتی پاستاها شروع به قهوه ای شدن و آب شدن پنیر شود غذای شما آماده است. با سس مارینارا گرم سرو کنید (اختیاری).

در همین حال، یک تابه پهن را روی حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید. گوشت را اضافه کرده و بپزید تا حدود 10 دقیقه قهوه ای شود.

سیر، گوجه فرنگی و همچنین اسفناج را به آن اضافه کنید و اجازه دهید حدود 2 دقیقه بپزد