خواص آلبالو تازه و یخ زده چیست (6 خاصیت و کاربرد آلبالو )
آلبالو که برای تهیه آب آلبالو خشکه استفاده می شود، به دلیل وجود آنتوسیانین های قدرتمند، دارای اثرات آنتی اکسیدانی، ضد دیابت، ضد التهاب و لاغری است. خواص آلبالو بسیار است و از این میوه فصلی و قرمز برای تهیه کیک های خوشمزه ، آلبالو پلو ، مربا ، شربت های میوه ای استفاده می شود.
خواص آلبالو تازه چیست
آلبالو میوه یک درخت کوچک (Prunus cerasus) بومی اروپا است اما اکنون در سراسر جهان رشد می کند. درخت این میوه نزدیک به درخت گیلاس شیرین است و از نظر ظاهری و هم از نظر میوه ای که می دهد مشابه است. فصل برداشت آلبالو کوتاه است و مختص بنابراین بیشتر در طول سال می توانبد آلبالو یخ زده و منجمد را در قفسه های مغازه پیدا کنید و بخرید.
مواد مغذی در آلبالو
آلبالو حاوی ویتامین های A و C و مقادیر کمی سدیم، پروتئین، کلسیم، فولات و آهن است، طبق بانک اطلاعات ملی مواد مغذی USDA. گیلاس تازه تقریباً در هر 100 گرم 50 کالری دارد و تقریباً از 4٪ کربوهیدرات تشکیل شده است. آنها به وفور در آنتوسیانین های ضد سرطان، یک رنگدانه طبیعی که به آنها رنگ قرمز یاقوتی می دهد، وجود دارد.
خواص میوه آلبالو
1.حاوی آنتی اکسیدان است
از جمله خواص آلبالو این است که حاوی آنتی اکسیدان هایی مانند اسید الاژیک و کوئرستین است که نشان داده شده سلول های سرطانی را جدا کرده و با آنها مقابله می کند. آنها همچنین منبعی برای ملاتونین هستند که ممکن است به محافظت از بدن در برابر سرطان سینه کمک کند. این آنتی اکسیدان ها قادر به جستجو و خنثی سازی رادیکال های آزاد و سایر مواد ناخواسته هستند که می توانند منجر به التهاب و بیماری مزمن شوند.
2. آلبالو یک ضد التهاب طبیعی است
آلبالو حاوی آنتوسیانین است که می تواند به کاهش درد ناشی از آرتروز و کاهش التهاب در مفاصل و سایر مناطق درگیر ، از جمله بواسیر و میگرن کمک کند. آب گیلاس ترش مملو از مزایای ترش یا آلبالو است که آن را به یک نوشیدنی بهداشتی محبوب تبدیل می کند.
3. آلبالو برای مقابله با دیابت مفید است
آنتوسیانین ها نیز در رابطه با مقاومت به دیابت مورد مطالعه قرار گرفته اند ، زیرا این آنتی اکسیدان ها می توانند به بدن در تولید انسولین کمک کنند ، که به نوبه خود برای تنظیم سطح قند استفاده می شود. این امر باعث می شود که این میوه ها هم برای افراد دیابتی و هم برای افرادی که در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند مفید باشد.
4. آلبالو کیفیت خواب را بالا می برد
طبق یک مطالعه تحقیقاتی انجام شده توسط دکتر گلین هواتسون ، که اخیراً در مجله تغذیه اروپا منتشر شده است ، ملاتونین موجود در آلبالو ممکن است به کاهش برخی از شرایط خواب کمک کند، و باعث بهبود مشکلات ناشی از بی قراری و بی خوابی شود.
5. پیشگیری و درمان نقرس
آلبالو می تواند به کاهش سطح اسید اوریک در خون کمک کند، که می تواند به شما کمک کند تا از نقرس جلوگیری کرده و درد نقرس را تسکین دهد.
6. با خوردن آلبالو درد عضلانی را تسکین دهید
از دیگر خواص آلبالو این است که حاوی ترکیباتی مانند اسید گالیک ، کامپرول و اسید p-coumaric است. همراه با کوئرستین ، این ترکیبات ممکن است به کاهش درد در عضلات و مفاصل پس از یک فعالیت شدید یا ورزش کمک کنند.
موارد استفاده آلبالو
آلبالو را می توان در فصل بهار و تابستان نوش جان کنید اما برای نگه داری آن در طول سال آن ها را داخل فریزر منجمد کنید و از آلبالو یخ زده در پاییز و زمستان بهره مند شوید. شما می توانید از طعم بی نظیر آلبالو در دسرها و غذاهای پخته شده استفاده نمایید و همچنین می توانید ازآلبالوها در شربت های سالاد، ساندویچ های پنیر کبابی و حتی کوکتل استفاده کنید!
عوارض جانبی آلبالو
آلبالو تقریباً برای همه افراد فاقد حساسیت مناسب است. در صورتی که بیش از حد مضرف شود، ممکن است باعث اسهال شود، بنابراین آنها را در حد متوسط مصرف کنید ، و قبل از اینکه آنها را به عنوان بخشی از رژیم غذایی روزانه در نظر بگیرید ، واکنش بدن را ببینید.