ادویه پیتزا شامل چیست | بهترین ادویه برای پیتزا
پیتزا یکی از محبوب ترین و پر طرفدارترین فست فود ها در سراسر جهان است. یک ترکیب فوق العاده خوشمزه از مواد مختلف که روی نان با پنیر پیتزا می باشد. انواع محتلفی از پیتزا با طعم های مختلف وجود دارد که هر کدام به نوبه خود طعم بی نظیری دارد. در ادامه این مطلب به شما خواهیم گفت که ادویه پیتزا شامل چیست؟ همچنین طرز تهیه یک پیتزا مرغ و قارچ خونگی خوشمزه نیز برای شما توضیح داده شده است.
ادویه های مناسب برای پیتزا
برای تهیه پیتزا بسته به نوع پیتزا از ادویه های مختلفی استفاده میشود. میتوانید تمام ادویه ها را ترکیب کنید یا بنا به سلیقه خود از هر ادویه ای استفاده کنید. بهترین ادویه ها برای عطر بهتر پیتزا در زیر آورده شده است.
مواد لازم برای تهیه ادویه پیتزا در خانه |
|
پونه کوهی | 4 قاشق غذاخوری |
ریحان خشک | 4 قاشق غذاخوری |
تکه های پیاز خشک (یا پودر پیاز) | 1 قاشق غذاخوری |
پودر سیر | 1 قاشق غذاخوری |
آویشن | 1 قاشق غذاخوری |
رازیانه | 1 قاشق غذاخوری |
پاپریکا | 1 قاشق غذاخوری |
درست كردن ادويه پاپريكا بسیار ساده و مقرون به صرفه تر از خرید آن می باشد از طرفی پاپریکا خانگی رنگ زیباتری خواهد داشت به خصوص اگر فلفل دلمه ای ها را سریعتر خشک کنید تا تغییر رنگ ندهند مثلا در فر.
- 1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه درشت آسیاب شده
دیگر ادویه های مناسب برای پیتزا
- جوز هندی:
جوزهندی با نام علمی Myristica fragrans، ادویهای است که از دانههای درخت جوز هندی که بومی مناطق کارائیب، جنوب هند و سایر مناطق گرمسیری جهان است استخراج میشود. فواید جوز هندی بسیار زیاد است مانند کاهش فشار خون، سم زدایی بدن، کمک به هضم غذا و جلوگیری از ایجاد نفخ و غیره.
- ادویه اورگانو:
اورگانو یا پونه کوهی علاوه بر اینکه سرشار از ویتامین A ، C و K و مواد معدنی مانند آهن ، کلسیم و منگنز میباشد، سرشار از فیبر غذایی است.
این گیاه برگ دار همچنین حاوی روغنهای ضروری مانند کارواکرول و تیمول است که دارای قدرت ضد باکتریایی، ضد میکروبی و ضد التهابی هستند که به مبارزه با رادیکالهای آزاد مضر و جلوگیری از بیماری کمک می کند.
اورگانو که به نام مرزنجوش وحشی و Origanum vulgare نیز شناخته می شود، یک گیاه آشپزی و دارویی معطر است که هزاران سال است استفاده می شود. اورگانو یا پونه کوهی که متعلق به خانواده نعناع یا Lamiaceae است، به خاطر طعم خاکی اش معروف است که آن را به یک غذای عالی برای طیف گسترده ای از غذاها، از سالادهای سبک تا سس های غلیظ ایتالیایی تبدیل می کند.
- ادویه کاری:
ادویه کاری مخلوطی از چند ادویه دیگر است: دارچین، زیره، گشنیز، سیاه دانه، زنجبیل، فلفل قرمز،هل،شنبلیله،زردچوبه، دانه خردل و … که در بسیاری از غذاها برای طعم دهی به مرغ و گوشت استفاده میشود.
در پایان: