Take a fresh look at your lifestyle.

میوه های فصل بهار چه میوه هایی هستند؟

با شروع فصل بهار و زیباتر شدن و سر سبز شدن طبیعت میوه های زیادی را نیز می توان در این فصل پیدا کرد. میوه های فصل بهار بسیار خوش مزه و تازه می باشند و اکثر افراد نیز این میوه ها را دوست دارند. در ادامه می خواهیم میوه های فصل بهار را به طور کامل بخوانیم و آنها را بررسی کنیم.

میوه های فصل بهار

تنوع میوه های فصل بهار بسیار زیاد است و هر کدام از آنها نیز دارای فواید و خواص بسیاری می باشند. از جمله میوه های فصل بهار شامل:

هندوانه

میوه های فصل بهار

هندوانه یکی از پرطرفدارترین میوه های فصل بهار می باشد. هندانه دارای طعم شیرین و آبداری است که در فصل بهار تابستان خوردن آن بسیار نشاط آور است. هندوانه این میوه بهاری دارای خواص بسیاری مانند:

  • برای کاهش وزن بسیار مناسب است.
  • خنک کننده بدن و کاهش دمای بدن
  • برای کاهش التهاب
  • جلوگیری از بیماری های قلبی و عروقی
  • مناسب برای مشکلات گوارشی بدن
  • حفظ و شادابی سلامت پوست
  • برای درمان و جلوگیری از سنگ کلیه
  • درمان و بهبود بیماری های قلبی
  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • بهبود عملکرد بهتر مغز

طالبی

طالبی نیز در دسته میوه های خوشمزه و آبدار فصل بهار می باشد که دارای خواص بسیار زیادی نیز می باشد. طالبی میوه ای خنک و خوشمزه می باشد. این میوه بهاری دارای خواصی مانند:

  • کنترل قند و دیابت
  • درمان یبوست
  • از بین بردن تشنگی
  • برای درمان ورم معده نیز بسیار موثر است.
  • برای درمان بواسیر
  • مناسب برای شادابی و درخشان شدن پوست
  • از بین بردن کم اشتهایی

توت فرنگی

میوه های فصل بهار

توت فرنگی در فصل بهار و تابستان بیشتر دیده می شود. این میوه قرمز از طعم بسیار خوشمزه ای برخوردار می باشد و سرشار از آنتی اکسیدان است و برای محافظت و سلامت قلب نیز موثر است.

توت فرنگی از سیستم گردش خون به خوبی محافظت می کند و سبب می شود که غذای شما بهتر هضم شود. افرادی که به دیابت مبتلا می باشند تت فرنگی گزینه بسیار مناسبی برای آنها است تا دیابت خود را از هر نوعی که است کنترل کنند.

توت فرنگی را قبل از مصرف به خوبی بشویید زیرا درون بافت آن آلودگی های زیادی وجود دارد و ممکن است بیماری را به شما منتقل کنند. توت فرنگی از میوه های قرمز می باشد و با شروع فصل بهار رشد و برداشت آن نیز شروع می شود.

سیب میوه بهاری

سیب میوه ای است که در تمام فصل های سال وجود دارد اما در بهار شما می توانید انواع سیب ها را داشته باشید و مصرف کنید. سیب قرمز، سبزو زرد. همچنین سیب دارای خواص بالایی می باشد که این خواص شامل:

  • کاهش کلسترول در بدن
  • تقویت سیستم ایمنی در بدن
  • تقویت سلول‌ های بدن و کاهش خطر ابتلا به سرطان
  • درمان دیابت
  • از بین بردن چربی های کبد و درمان آن
  • برای درمان و جلوگیری از آسم و آلرژی

گیلاس

میوه های بهاری

گیلاس یکی از میوه های خوشمزه فصل بهار می باشد. این میوه قرمز و آبدار فصل بهار از خواص بسیار زیادی برخوردار است. این میوه بهار و تابستانی برای درمان بیماری هایی مانند دل درد، سرطان، تنظیم فشار خون و کنترل قند بسیار موثر می باشد. این میوه برای درمان بیماری های قلبی بسیار مفید می باشد. گیلاس عروس میوه های فصل بهار است و از طعم بسیار خوشمزه و خوبی نیز برخوردار می باشد.

گوجه سبز یا آلوچه

گوجه سبز در دسته میوه های فصل بهار می باشد که دارای خواص بسیاری است. گوجه سبز یا همان آلوچه برای کم خونی و عملکرد بهتر کلیه ها بسیار مفید می باشد و برای از بین بردن چربی کبد نیز مفید می باشد. آلوچه به دلیل طعم ترش و خشمزه ای که دارد طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است.

آلوچه غنی از فیبر است و عملکرد سریع روده ها را منظم می کند. گوجه سبز غنی از اسیدهای آلی مختلف،فلاونوئید، اسیدهای چرب و ترکیبات آنتی اکسیدان است که آن ها را قادر می سازد تا متابولیسم بدن را بهبود بخشند به همین دلیل، به کاهش وزن و تسکین مشکلات هضم کمک می کند.

چغاله بادام

میوه های بهاری

چغاله بادام از میوه های بسیار خوشمزه و هیجان انگیزی می باشد که در اوایل فصل بهار ایجاد می شود. چغاله بادام نیز مانند دیگر میوه های فصل بهار دارای خواص بی شماری می باشد که این خواص شامل:

۲. غذا‌های خیلی کمی مانند چغاله بادام قادر به مبارزه با لیپوپروتئین کم‌چگالی یا کلسترول بد هستند. اگر به‌طور منظم از این مغز استفاده‌ کنید، خیلی راحت می‌توانید سطح کلسترول خود را کنترل‌ کنید.

۳. محتوای فسفری چغاله بادام برای دندان‌ ها و استخوان‌ های ما بسیار مفید است. می‌تواند با تقویت دندان‌ها و لثه، از سلامت دهان‌ودندان ما محافظت‌ کند. همچنین، کارایی دستگاه اسکلتی ما نیز به‌شکل قابل‌ توجهی افزایش‌ می‌ یابد.

چغاله بادام برای قلب ما بسیار مفید است. این بادام (به‌ویژه پوست آن) حاوی مقدار زیادی فلاونوئید یا بیوفلاونوئید است که به‌عنوان یک متابولیت ثانویه، قدرت آنتی‌ اکسیدان‌ها را در بدن ما افزایش می‌دهد و از این طریق، از دیواره‌ های سلول‌ های خونی بدن ما در برابر پارگی یا آسیب محافظت‌ می‌ کنند. درنتیجه، ما می‌ توانیم از بیماری‌ های قلبی‌ عروقی کشنده مانند حمله قلبی پیشگیری‌ کنیم.

۵. چغاله بادام سرشار از آنتی‌اکسیدان می باشد و می‌ تواند سموم را از بدن ما دفع‌ کند و فعالیت‌ های سیستم ایمنی ما را تقویت‌ کند. بنابراین، می‌توانیم تعدادی از بیماری‌ ها و عفونت‌ ها را رفع‌ کنیم.

۴. بعد از هر وعده غذایی، سطح گلوکوز (قند) در جریان خون ما بالا می‌رود در این وضعیت، بادام سبز می‌تواند با افزایش ترشح هورمون انسولین و تنظیم سطح قند بدن به ما کمک‌ کند.

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.