بهترین میوه‌ ها و سبزیجات فصل بهار

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

از یک سرآشپز سوال کنید که بیشتر از همه منتظر رسیدن کدام فصل است و از هر ده سرآشپز نه نفر با شادی و هیجان فریاد می‌ زنند، فصل بهار. بعد از گذشت سه ماه از مصرف سبزیجات ریشه‌ دار و گوشت ملایم پخته شده‌ خوش طعم، فصل بهار با میوه‌ ها و سبزیجات رنگارنگ بازمی‌ گردد.

آشپزی و غذا خوردن بر اساس مواد اولیه موجود در هر فصل بهترین شیوه برای تضمین اوج طعم و تازگی غذا است و همچنین با خرید مستقیم از مزارع و بازارهای محلی از جامعه محلی خود حمایت می‌ کنید. گرچه تقریبا پاسخ مشخص است اما در این نوشته می خواهیم میوه‌ ها و سبزیجات فصل بهار را معرفی کنیم.

اگرچه امروزه خرید هر چیزی در هر موقعی از سال به یک استاندارد تبدیل شده است، اما انتخاب میوه و سبزیجات و خرید محصولاتی که در فصل بهار بهترین طعم را دارند همیشه توصیه می‌شود. این کار نه تنها طعم بهتری به غذا می‌دهد، بلکه خرید محصولات در فصل خودشان ارزان‌ تر است.

میوه‌های فصل بهار

میوه های فصل بهار

ریواس

ساقه‌های قرمز رنگ ریواس از اولین نشانه‌های فرارسیدن فصل بهار هستند. این ساقه‌ها در دسرهای مختلفی بکار برده می‌شوند. می توانید خورش ریواس خوشمزه تهیه کنید و از طعم و خواص بی نظیر آن بهره مند شوید.

لیمو مایر

لیمو های مایر به دلیل شیرین‌ تر و لطیف‌ تر بودن نسبت به لیموهای معمولی به محبوبیت زیادی دست یافته‌اند. سعی کنید لیموها را در نمک و شکر نگهداری کنید تا در تمام طول سال از آن‌ها استفاده کنید.

کیوی

مصرف روزانه کیوی که سرشار از ویتامین و آنتی اکسیدان است می‌ تواند به جلوگیری از ابتلا به برخی از انواع سرطان کمک کند.

طالبی

طالبی که جزء اصلی سالاد میوه است، یک میان وعده باطراوت و سالم به شمار می‌آید. نگاهی به طرز تهیه اسموتی سیب و طالبی بیاندازید.

گیلاس

این یک حقیقت علمی است که انواع شیرین گیلاس بهترین گزینه برای پای گیلاس و یا مربای گیلاس هستند. می توانید در فصل گیلاس که اواخر بهار و اوایل تابستان است کمپوت گیلاس درست کنید و در زمستان هم از طعم آن لذت ببرید.

آناناس

آناناس یکی از اجزای اصلی ساخت نوشیدنی‌های خوشمزه و باطراوت در فصل بهار است. خوردن آن به صورت جداگانه نیز بسیار خوشمزه است.

زردآلو

زردآلو در پخت غذاهای شیرین و هم کمی تند بسیار عالی است، اما وقتی فصل بهار فرامی‌رسد توصیه ما این است که این میوه را به صورت خام نوش جان کنید. با زردآلو می توانید لواشک زردآلو و گوجه سبز درست کنید یا مربا زردآلو و ….

توت فرنگی

ما هر سال مشتاقانه منتظر آمدن توت فرنگی هستیم. ترکیب توت فرنگی تازه، آب لیمو ترش و کمی شربت ساده یک نوشیدنی عالی برای یک روز گرم است. مطلبی درباره نحوه شستن توت فرنگی نوشته شده که می توانید بخوانید.

همچنین بخوانید: میوه ها و سبزیجات فصل بهار برای کودکان

سبزیجات فصل بهار

سبزیجات فصل بهار

مارچوبه

یکی از اولین جوانه‌های فصل بهار، مارچوبه در این فصل بهترین طعم را دارد. در شب های بهاری یک سوپ مارچوبه درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.

همچنین بخوانید:

سرخس کمانچه

با طعمی شبیه به اسفناج و مارچوبه، سرخس کمانچه یک افزودنی بسیار خوشمزه به وعده غذایی شام در فصل بهار است.

باقلا

باقلا مدت کوتاهی در فصل بهار یافت می‌شود، بنابراین زود دست بکار شوید.

هویج

هویج بهاری مانند آبنبات شیرین است. از خوردن آن‌ها به صورت خام یا تفت داده شده در کره لذت ببرید.

سیر تازه

سیر تازه که طعمی ملایم‌تر و شیرین‌تر نسبت به سیر معمولی دارد، به غذاهای مختلف طعمی دلچسب می‌دهد. بهتر است درباره روش نگهداری سیر تازه برای مدت طولانی بیشتر بخوانید.

سیب زمینی تازه

این سیب‌زمینی‌های کوچک با پوست نازک کاغذ، بهتر است در آب نمک جوشانده شوند، در مقداری کره تفت داده شوند و روی آن نمک دریا و فلفل سیاه تازه بریزید.

قارچ مورل

قارچ مورل یکی از انواع قارچ‌ های وحشی است. این قارچ طعمی آجیل مانند دارد و اگرچه ارزان نیست، اما ارزش خرید را دارد.

سبزیجات معطر

پیازچه، جعفری و شوید در فصل بهار زنده می‌شوند. بیشتر غذاها فقط با افزودن این سبزیجات تازه خوشمزه‌تر می‌شوند.

نخود فرنگی

نخودفرنگی یکی از لذت‌های فصل بهار است. آن‌ها را به سالاد اضافه کنید، با سبزیجات و کرده تفت دهید و یا به پاستا اضافه کنید.

تربچه

تربچه‌های شیرین و فلفلی در فصل بهار بهترین حالت خود را دارند. برای میان وعده آن‌ها را با کمی نمک دریا در کره نرم آغشته کنید.

پیازچه بهاری یا تره‌ فرنگی وحشی

پیازچه بهاری به دلیل طعمی که ترکیب پیاز و سیر است، بسیار محبوب می‌باشد.

نظرات