بهترین ادویه برای کله پاچه (راز خوشمزه شدن کله پاچه)
کله پاچه یکی از غداهای سنتی مخصوص ایرانیان است که طرفداران زیادی دارد. اکثر مردم این غدا را خارج ار منزل و در طباخی ها در روزهای تعطیل میل میکنند. برخی هم مابل هستند در روزهای تعطیل در جمع خانوادگی خود این غذا را در منزل تهبه و در کنار هم لذت ببرند. شاید با این چالش مواجه شوید که بهترین ادویه برای کله پاچه و راز خوشمزه شدن کله پاچه در چیست؟ با مینویسم همراه شوید.
بهترین ادویه کله پاچه چیه؟
در تهیه کله پاچه به طور عمومی از ادویه های زیر استفاده میشود:
- زردچوبه
- دارچین
- فلفل سیاه
- نمک
- فلفل قرمز
به جز ادوبه های نام برده از موارد دیگری هم به عنوان چاشنی و طعم دهنده استفاده میشود. موارد زیر را از ابتدا همراه کله و پاچه در آب بریزید تا عطرشان با کله پاچه همراه شود:
- پیاز
- سیر
- لیمو امانی
- کرفس
- برگ بو
برای خوشمزه تر شدن کله پاچه و با به دائقه خود میتوانید از ادویه های دیگری برای طعم بهتر کله و پاچه استفاده کنید. استفاده از این ادویه ها به طور کامل بوی زهم کله پاچه را میگیرد و عطر و طعم بی نظیری به آن میدهد:
- هل سبز
- هل سیاه
- زیره سبز
- میخک
- سیاه دانه
- زیره سیاه
- تخم گشنیز
- شوید
- زعفران
حتما توجه داشته باشید در زمان استفاده از ادویه ها مقدار مناسب را رعایت کنید. استفاده بیش از اندازه از ادویه ها باعث خراب شدن طعم و غالب شدن مزه ادویه ها به غذا میشود.
طرز تهیه کله پاچه خانگی
در مطالب گذشته درباره نحوه تهیه کله پاچه مغازه ای صحبت کردیم در ادامه طرز تهیه کله پاچه خانگی را دوباره یادآور می شویم:
مواد مورد نیاز |
|
کله پاچه گوسفند | ۱ دست |
پیاز | 4 عدد بزرگ |
سیر | ۵ حبه |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | ۱ قاشق چایخوری |
هل سبز | 2 عدد |
هل سیاه | 1 عدد |
زیره سبز | 1 قاشق سوپ خوری |
میخک | 2 عدد |
سیاه دانه | 1 قاشق چای خوری |
زیره سیاه | 1 قاشق چای خوری |
تخم گشنیز | 1 قاشق مرباخوری |
شوید | 15 شاخه |
زعفران | 1 قاشق چای خوری |
آب | به مقدار لازم |
دستور العمل کله پاچه خانگی
کله پاچه را میتوانید به صورت پاک شده تهیه کنید. با این حال بد از تهیه آن از تمیز بودن آن مظمئن شوید و اگز نیاز به تمیز کردن مجدد داشت حتما این کا را انجام دهید.
کله پاچه را به مدت 15 دقیقه در آب قرار دهید و بشویید تا جایی که آب آن تمیز شود. بینی و زبان را بخوبی شسته و دندانها را به خوبی با مسواک تمیز کنید.
یک قابلمه بزرگ انتخاب کنید. پیاز ها را از وسط به دو نیم کرده و داخل قابلمه بریزید.
کله پاچه را داخل قابل بگذارید. سیر، فلفل، زردچوبه و ادویه کله پاچه و در آخر آب بریزید. آب را تا جایی که روی مواد را بپوشاند اضافه کنید.
ابتدا شعله را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید و بعد شعله را کم کنید. 5 الی 6 ساعت زمان بدهید تا به آرامی پخته شود.
نمک را در انتهای پخت در نیم ساعت آخر به غذا اضافه کنید.