بهترین ادویه برای ماهی کبابی (3 ترکیب عالی برای ادويه ماهي كبابي)
ماهی و غذاهای دریایی به دلیل داشتن بوی زحم لازم است برای تهیه با ادویه و طعم دهنده های مناسب ترکیب شوند تا بوی بد آنها گرفته شود. ادویه ها برای غذاهایی دریایی لازم است مخصوصا برای کسانی که از طعم ماهی و میگو لذت نمی برند موجب می شود تا بتوانند به راحتی آنها را بخورند و از خواص فراوان آن بهره مند شوند. در ادامه ادویه های مخصوص ماهی کبابی را به شما معرفی می کنیم تا بدانید ترکیب چه ادویه هایی طعم بهتری به ماهی کباب شده می دهد.
ادویه ماهی کبابی چی خوبه
ادویه برای ماهی کبابی را میتوان از انواع مختلف و با ترکیبات مختلف تهیه کرد که بستگی به ذائفه افراد دارد. در اینجا ترکیبی از بهترین ادویه برای ماهی کبابی را برای شما آورده ایم با ما همراه باشید.
موارد لازم برای تهیه ادویه مناسب ماهی کبابی
میزان مواد زیر برای 4 نفر و 4 فیله ماهی است.
روغن زیتون | 1 قاشق غ |
پودر سیر | 1 قاشق چ |
پودر پیاز | 1 قاشق چ |
پودر پاپریکا | 2 قاشق چ |
پودر اورگانو | 1/4 ق چ |
پودر آویشن | 1/4 قاشق چ |
پودر خردل | 1 و نیم قاشق چ |
پودر ریحان خشک | 1/4 قاشق چ |
فلفل سفید | 1 قاشق چ |
فلفل دلمه ای خشک شده | 2 قاشق چ |
نمک | 1 قاشق چ |
فلفل هندی | 1/2 قاشق چ |
- برای تهیه ادویه ماهی کبابی فقط لازم است همه ادویه ها را داخل ظرف ریخته و به خوبی مخلوط کنید و از آن برای تهیه ماهی کبابی استفاده کنید. همچنین می توانید این ادویه را به میزان زیادی درست کنید و در یک ظرف نگهداری کنید تا برای هر بار تهیه ماهی کبابی از آن استفاده کنید.
نوع دوم ادویه ماهی کبابی
تخم گشنیز | 1 پیمانه |
جوز هندی | 3 عدد |
زیره سبز | 1 و نیم پیمانه |
زنجبیل | 1 تکه بزرگ |
زیره سیاه | 1 و نیم پیمانه |
گل محمدی خشک | 15 عدد |
میخک | 5 عدد |
دارچین | به مقدار لازم |
- هرکدام را جداگانه آسیاب کنید فقط تخم گشنیز را قبل از سیاب کردن کمی تفت بدهید. همه موارد را درون یک ظرف به خوبی مخلوط کنید. برای حفظ عطر و بوی آنها، در یک شیششه در بسته آن را نگهداری کنید.
نوع سوم ادویه ماهی کبابی
پودر آویشن | ۵ قاشق چ |
نمک | ۲ قاشق چ |
فلفل قرمز | ۲ قاشق چ |
فلفل سیاه | ۲ قاشق چ |
پودر زیره | ۱ قاشق چ |
پودر پیاز | ۱ قاشق چ |
پودر سیر | ۱ قاشق چ |
پرک فلفل قرمز | ۱ قاشق چ |
پودر گشنیز | ۱ قاشق چ |
- همه ادویه ها را با هم مخلوط کنید و در ظرف در بسته نگهداری کنید.
ادویه هایی که در ماهی کبابی استفاده می شوند
-
گشنیز
این ادویه بین اعراب و هندی ها از پر مصرف ترین ادویه و سبزی هاست. از ان برای تهیه انواع غذاهای دریایی مثل قلیه ماهی، ماهی شکم پر، ماهی کبایی و … استفاده می کنند.
-
سیر و پیاز
این دو ادویه دارای طبع گرم و خشک هستند و رای طعم دهندگی بیشتر غذاها استفاده می شوند.
-
ادویه زنجبیل
این ادویه از ادویه های پر استفاده های هندی ها و چینی است. این ادویه کلسترول خون را پایین می آورد و به هضم غذا کمک می کند.
-
ادویه رزماری
این ادویه برای از بین بردن بوی بد ماهی و غذاهای دریایی بسیار مناسب است.
طرز تهیه ماهی کبابی
برای تهیه ماهی کبابی ابتدا به دو طرف ماهی ها روغن بمالید و سپس ادویه مخصوص ماهی کبابی را روی ماهی بپاشید و با دست مالش دهید. ماهی را داخل یک طرف بگذراید و روی ظرف را سلفون بکشید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. می توانید کمی آب لیمو روی ماهی بریزید تا طعم ادویه ها بهتر در ماهی نفوذ کند. برای تهیه ماهی کبابی میتوانید هم آن را در گریل کباب کنید و هم روی منقل طبخ کنید. برای گریل کردن ابدا کف گریل را چرب کنید و ماهی را روی آن قرار دهید و با حرارت متوسط آن را تهیه کنید. برای کباب کردن ماهی، آن را در تور مخصوص ماهی قرار دهید روی منقل بگذارید تا به مدت 5 تا 7 دقیقه هر سمت ماهی طبخ شود.