بهترین روش پوست کندن نارگیل؛ ساده و بدون دردسر
چالشی به نام نحوه پوست کندن و شکستن نارگیل
فرقی ندارد عاشق آب نارگیل باشید یا گوشت آن یا به خاطر خواص نارگیل این میوه استوایی را دوست داشته باشید! پوست کندن نارگیل یکی از بزرگ ترین چالش ها برای مصرف این میوه است! پوست نارگیل فوق العاده سفت است و حتی با افتادن از درخت هم ترک بر نمی دارد. خوشبختانه راه حل هایی هست که می توان با کمک آنها خیلی راحت و بی دردسر پوست نارگیل را جدا کرد. اگر طریقه پوست کندن نارگیل تازه را نمی دانید تا انتها با من و مجله «مینویسم» همراه باشید تا بهترین روش پوست کندن نارگیل را به شما معرفی کنیم.
خارج کردن آب نارگیل
قبل از شکستن پوست نارگیل و رسیدن به گوشت آن، بهتر است اول آب آن را خارج کنید. البته اگر نارگیلی تازه و با پوست می خرید توصیه می کنم آب آن را مستقیما از خود میوه بخورید؛ چون مزه اش با نوشیدن آن از لیوان، یک دنیا فرق دارد! نارگیل هایی که در فروشگاه ها موجود هستند، معمولا پوست چندانی ندارند. پس با چاقویی تیز پوست قسمت های بالایی را برش داده و سپس با همان چاقو جا برای ورود یک نی باز کنید. سپس با کمک یک نی آب این میوه استوایی بی نظیر را نوش جان کنید.
گاهی نارگیل های موجود در فروشگاه ها پوسته دارند و از این رو پروسه خارج کردن آب کمی متفاوت تر می شود. در این صورت به انتهای نارگیل نگاه کنید. سه نقطه در پایین این میوه می بینید. این نقطه ها به «چشم های نارگیل» معروف هستند. با کمک یک سیخ کباب پزی چک کنید که کدام یک از این چشم ها نرم تر هستند. اندازه تقریبی هر چشم به اندازه 2/1 اینچ است. با کمک یک پیچ کشتی و چکش یا همان سیخ یکی از این چشم ها را سوراخ کنید.
اطمینان حاصل کنید که ابزار کار پیش از ورود به میوه کاملا تمیز و شسته شده باشد. باز کردن چشم ها را روی تخته انجام دهید تا در صورت سر خوردن چکش یا پیچ کشتی آسیبی به میز و کانتر منزل وارد نشود. وقتی یکی از چشم ها باز شد، آب آنرا خارج کرده یا با کمک نی آنرا از خودِ میوه نوش جان کنید. بهتر است درباره خواص آب نارگیل برای پوست و همچنین روش استفاده از آب نارگیل برای پوست اطلاعاتی داشته باشید.
بهترین راه برای پوست کردن نارگیل
حالا که آب نارگیل خارج شده، نوبت می رسد به پوست کندن آن! برای باز کردن این میوه و برداشتن پوست سفت آن راه های بسیاری وجود دارد. یکی از این راه ها ضربه زدن به پوسته به کمک یک گوشت کوب یا ابزاری مشابه آن است. نارگیل را درون حوله ای پیچیده و با دست غیر مسلط نگهش دارید. سپس با کمک دستی که به آن مسلط هستید چندین بار ضربه بزنید تا این پوستهِ سخت ترک بردارد.
روش جالب پوست کندن نارگیل
یکی دیگر از راه های پوست کندن نارگیل پختن آن است. به این منظور باید نارگیلی که آب آن خارج شده را به مدت 20 دقیقه در فری با دمای 400 درجه فارنهایت قرار دهید. پوسته بیرونی در اثر گرمای فر ترک بر می دارد. پس از این نارگیل را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شود. نارگیل باید آنقدر خنک شود که بتوان با دست آن را گرفت. پس از این با گوشت کوب یا پشت چاقوی آشپزخانه به آن ضربه بزنید تا ترک ها بازتر شده و در نهایت پوست از میوه جدا شود.
چطور گوشت نارگیل را از پوست آن جدا کنیم؟
وقتی پوست نارگیل باز شد، با چالش دیگری رو به رو خواهید شد! چطور گوشت میوه را از پوست آن جدا کنم؟ اگر برای باز کردن پوست نارگیل از روش پختن استفاده کرده باشید، گوشت آن به راحتی و با کمک یک قاشق جدا می شود. اما اگر نارگیل پخته نشده باشد، جدا کردن گوشت کمی سخت و دردسر ساز خواهد شد!
در این صورت نارگیل باز شده را روی تخته کار قرار دهید. پوست نارگیل باید به سمت بالا باشد. سپس با کمک یک گوشت کوب چند بار به پوست ضربه بزنید تا گوشت شل شود. در مرحله بعد، با کمک چاقو گوشت را از پوست جدا کنید. پس از اینکه گوشت را خارج کردید می بینید که همچنان پوسته ای قهوه ای رنگ و نازک به آن چسبیده! باید این پوست نازک را هم با کمک چاقویی جدا کنید! این کار خیلی ساده بوده و مانند پوست کردن هر میوه دیگری به آسانی و به کمک چاقوی میوه خوری انجام می شود.
طريقه پوست كندن نارگيل به همین سادگی بود اگر روش دیگری برای پوست کندن سریع نارگیل بلدید خوشحال می شویم در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.