سریعترین روش گرفتن بادگلوی نوزاد
بخش مهمی از برنامه غذایی کودک شما آروغ زدن اوست. کودک شما ممکن است هوای زیادی را در حین شیر خوردن ببلعد و آروغ زدن می تواند به از بین بردن مقداری از این گاز و تسکین گیجی او کمک کند. همچنین ممکن است به جلوگیری از تف کردن او کمک کند. در ادامه این مطلب سریعترین روشهای گرفتن باد گلوی نوزاد ارائه شده است. با ما همراه شوید.
سریع ترین راه های آروغ زدن نوزاد
یکی از رضایتبخشترین جنبههای شیر دادن به نوزاد، شنیدن صدای آروغ بلند است که به شما اطلاع میدهد که کودکتان از شر آن هوای تند و زننده خلاص شده است. اگر کودک شما هوای اضافی را دفع نکند، ممکن است تف کند یا بدخلق شود. با تمرین، می توانید یاد بگیرید که چگونه کاری کنید که کودک در طول و بعد از هر جلسه شیر خوردن سریع آروغ بزند. تغییر روال آروغ زدن به کودک شما کمک می کند سریعتر آروغ بزند. در ادامه سه تکنیک آروغ زدن سریع نوزاد آورده شده است. یک پارچه تمیز را روی شانه یا روی پاهای خود قرار دهید:
- کودک خود را روی سینه خود نگه دارید. مطمئن شوید که چانه او روی شانه شما باشد. پایین کمر کودکتان را بگیرید یا با یک دست زیر باسنش برا گیرید و با دست دیگر به آرامی بالای کمر او را بزنید. می توانید این کار را در حالت نشسته، ایستاده یا راه رفتن انجام دهید. برخی از افراد دوست دارند روی صندلی گهواره ای بنشینند یا راه بروند زیرا حرکت تکان دادن یا راه رفتن ممکن است به آروغ زدن کودک شما کمک کند.
- کودک خود را روی پاهای خود به سمت زانوهای خود بنشینید. با گرفتن قفسه سینه و چانه او با یک دست او را حمایت کنید، اما مراقب باشید با قرار دادن دست روی گلویش او را خفه نکنید. با دست آزاد خود به پشت نوزادتان ضربه بزنید. محکمتر نوازش کردن به کودک کمک نمیکند سریعتر آروغ بزند. فقط باید به آرامی نوازش کنید.
- کودک خود را به صورت رو به پایین روی پاهای خود بخوابانید و سرش را کمی روی پاهایتان قرار دهید. چانه او را کمی بالا نگه دارید تا از سینه اش بالاتر باشد. به آرامی به پشت نوزادتان بزنید.
نکاتی برای آروغ زدن سریع نوزاد
- از ضربات ملایم و مکرر روی پشت او استفاده کنید.
- هنگامی که به او دست میزنید، دست خود را کمی خم کنید.
- یک حوله زیر نوزاد قرار بدهید تا هنگام آروغ زدن اگر تف کرد از خیس شدن آن جلوگیری کند.
- اگر نوزاد از شیشه شیر تغذیه میکند (که میتواند شامل تغذیه با شیر خشک یا ارائه شیر دوشیده شده باشد)، پس از هر نیم سی سی شیر، آروغ او را بگیرید.
- اگر شیر خود را میدهید، بعد از هر بار عوض کردن سینه آروغ او را بگیرید. برخی از نوزادانی که با شیر مادر تغذیه میشوند ممکن است نیازی به آروغ زدن نداشته باشند، زیرا ممکن است هوای زیادی را نبلعند.
چه مدت طول میکشد تا کودک آروغ بزند؟
آروغ زدن نوزاد معمولا فقط یک یا دو دقیقه طول می کشد. گاهی اوقات به محض اینکه کودک خود را به حالت عمودی قرار میدهید آروغ میزند و گاهی اوقات باید کمی صبر کنید و با یک ضربه ملایم یا فشار روی شکم به آن کمک کنید.
همچنین بخوانید: