طرز تهیه قهوه اسپرسو با دستگاه دلونگی
یک اسپرسو کامل
شکل اسپرسو
اثر کامل با غلضت خاصی به علت وجود امولسیون های چرب و مواد نامحلول (کلوئیدها) در عصاره تعیین می شود. این مواد باعث می شود نوشیدنی های قابل توجهی به ویسکوزیته به علاوه درجه فوق العاده عطر و بدن اضافه کنید
سازگاری کرم فوق العاده است، دانه های جمع و جور، خوب و بدون شکاف میباشد .
کرم اسپرسو
اولین ویژگی این فوم است که در بالای هر اسپرسو ی خوب قرار دارد. برای حفظ مواد فرار باید 3-4 میلی متر (1/8 اینچ) ضخیم باشد. حتی با فقط چشم غیر مسلح، ما با نگاه کردن به بافت و رنگ فوم، می توانیم انواع قهوه را در یک اسپرسو جدا کنیم.
اگر کرم نارنجی رنگ باشد، به سمت قرمز کم رنگ، با رگه های قهوه ای تیره و بافت خوب، اسپرسو با استفاده از قهوه عربی ساخته شده است. متناوبا، اگر قهوه ای با سایه های خاکستری است و دارای یک بافت باز، با حباب های بزرگتر، نشان دهنده یک اسپرسو ساخته شده با قهوه روبوستا است.
طعم اسپرسو
طعم قهوه نتیجه سه عنصر اساسی است: احساس تلخی، اسیدیته و شیرینی.
حس طعم ما با استفاده از جوانه های طعم دار در عصاره، و تعیین شدت آنها تشخیص داده می شود
تلخ قهوه را می توان به عنوان “حس بزرگ” تعریف کرد زیرا این عطر و طعم اصلی در نوشیدنی سیاه است.
حساسیت دوم در قهوه، اسیدیته است، به عنوان یک احساس سوزن دلپذیر، و نوعی “شفافیت” درک شده است.
طعم قهوه (نور، شیرینی طبیعی) یک ترکیب مطلوب از اسپرسو به خوبی ساخته شده است
اسپرسو را باید طعم متعادل و هماهنگ با هیچ عطر و طعم خاصی را در اختیار دیگران قرار دهید، مگر اینکه ترجیحات خاصی وجود داشته باشد
عطر اسپرسو
هزاران مولکول های عطر به اسپرسو معطر معروف هستند
احساس بوی ما می تواند ویژگی های متعدد معطر قهوه مثبت و ناقص را درک کند. طیف وسیعی از مواد معطر فرآورده ای هستند که از فرآیند شستشو حاصل می شود، اسپرسو را به طور معمول و با عطر و طعم آن یاد می کنند.
بسته به تنوع، کیفیت و آماده سازی، از این پایه معطر می توانیم عطر کارامل و غلات را که قهوه را از رایحه نان تست، بیسکویت و شیرینی پزی می گیرند، درک کنیم. ممکن است نکات کمتری از کره و وانیل و بوی کاکائو وجود داشته باشد.
فوم قهوه می تواند نکاتی از گردو بو داده، بادام و فندق را منتشر کند.
یا رایحه می تواند از اسانس های شرقی به عطر و طعم سخت چوب و ادویه جات ترشی جات مانند فلفل، تنباکو و ریواس متفاوت باشد.
مواد تشکیل دهنده اسپرسو کامل :
مخلوط قهوه را انتخاب کنید
قهوه تازه بو داده
سطح صاف
قهوه تازه خرد
آب تازه
مقدار قهوه (7 گرم / 25 اونس)
فشار آب (15 بار)
زمان پخت (25 ثانیه)
دمای آب (92-96 درجه سانتی گراد / 198-205 درجه فارنهایت)