روش صحيح پياده روي براي لاغري از نظر دکتر خیر اندیش

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دکتر خیر اندیش یکی از پزشکان حاذق طب سنتی و طب اسلامی می باشد که این روز ها افراد بسیاری برای ملاقات او، از شهر های مختلف به پایتخت می آیند به همین دلیل گرفتن وقت ملاقات از ایشان کمی سخت بوده اما با ویدئو های سخنرانی های ایشان در رابطه با موضوعات متعددی که این روز ها در فضای مجازی دست به دست می شود که کمک شایانی به بسیاری از افراد می کند. در این مطلب به روش صحيح پياده روي براي لاغري از نظر دکتر خیر اندیش می پردازیم.

می توانید از سایر مطالب همچون آموزش مزاج شناسی دکتر خیراندیش و سایر مطالبی که در خصوص تناسب اندام و لاغری منتشر نمودیم بازدید نمایید.

میانگین سرعت پیاده روی برای بزرگسالان چقدر است؟

طریقه صحيح پياده روي براي لاغري از نظر دکتر خیر اندیش

حکیم حسین خیر اندیش بر این باور است که نیم ساعت الی یک ساعت مدت زمان ایده آل برای پیاده روی روزانه است و یک ساعت پیاده روی در روز تاثیر چشمگیری بر لاغری خواهد داشت، اما کسانیکه قصد دارند پیاده روی را آغاز کنند بهتر است که سنگین آغاز نکنند و برای شروع 1000 متر را در نظر بگیرند و در روز های بعدی 100 متر اضافه کنند بدین صورت بعد از 40 روز مسافتی که شما پیاده روی می کنید حدود 4 کیلومتر می شود و در طی این مدت ضربان قلب بالا رفته و خون در بدن جریان می یابد.

دکتر خیر اندیش در خصوص طریقه صحيح پياده روي براي لاغري می گویند قبل از پیاده روی، افرادی که در ناحیه کمر و یا پا، احساس درد می کنند بهتر است که با استفاده از روغن های گرم همچون روغن سیاهدانه آن را چرب کنند و خوب ماساژ دهند و سپس پیاده روی را شروع کنند.

این حکیم بزرگوار معتقد است که دلیل اینکه این روز ها مساجد مبله شدند و افراد به دلیل احساس درد در کمر و پا با استفاده از صندلی های مخصوص و مهر های بلند نماز را اقامه می کنند عدم ویزیت صحیح پزشکان است و زمانیکه یک عضو درد می کند نباید کارایی آن را تعطیل کرد به عنوان مثال اگر کمر درد می کند نباید از خم و راست شدن پرهیز کرد و یا اگر پا و زانو درد می کند نباید پیاده روی و یا از پله بالا رفتن را منع کرد باید درد را درمان کرد! باید با روش های درمانی صحیح عملکرد عضو را بهبود بخشید.

یکی از مزایای پیاده روی کاهش فشار خون است و همین باعث کاهش خطر حمله قلبی و دیگر بیماری های عروقی می شود و اگر با هدف لاغری پیاده روی می کنید در عین حال از سایر مزایای پیاده روی نیز بهره مند می شود. بهترین زمان پیاده روی صبح ها قبل از صبحانه و یا عصر ها (7-8 ساعت پس از خوردن نهار) می باشد.

10 حرکت ورزشی برای لاغری پایین تنه (ران و باسن)

پیاده روی اصولی برای لاغری شکم

پیاده روی اصولی برای لاغری شکم

طریقه صحيح پياده روي براي لاغري از نظر دکتر خیر اندیش

اما در کل شما نباید انتظار داشته باشید که با یک هفته پیاده روی لاغر شوید و کاهش سایز را احساس کنید و اگر این اتفاق نیفتاد دلسرد شوید و انگیزه خود را از دست بدهید! کمی صبور باشید و برای پیاده روی از لباس و کفش های مناسب استفاده کنید که از بروز مشکلات دیگر پیشگیری کنید.

بهتر است مسیر هایی را برای پیاده روی انتخاب کنید که خسته کننده نباشد و در فضای سبز و پارک ها باشد تا در روز های دیگر نیز با انگیزه بیشتر این کار را انجام دهید.

برخی افراد معتقدند که انجام تمرینات سخت ورزشی برای لاغری موثر است در حالیکه تمرینات هوازی همچون پیاده روی با سرعت بالا، دویدن و دوچرخه ثابت برای لاغری شکم و پهلو مناسب است. اگر از زانو درد رنج می برید و به همین دلیل به پیاده روی فکر نمی کنید، بهتر است مطلبی که ما درباره بهترین ورزش برای زانو درد منتشر نمودیم را مطالعه کنید.

پیاده روی با شکم خالی یا پر؟

افرادی که قصد شروع کردن پیاده روی برای لاغری را دارند این سوال در ذهنشان مطرح می شود که پیاده روی با شکم خالی بهتر است و یا بهتر از خوردن شام و نهار با شکم پر؟ اما مطلعات و نتایج حاصل شده از تحقیقات نشان می دهند که چربی سوزی در افرادی که با شکم خالی پیاده روی می کنند بهتر اتفاق می افتد.

به عنوان مثال افرادی که دچار چاقی مفرط هستند، در شرایط تمرین با شدت متعادل ۴۷% از چربی‌ها را می‌سوزانند، درحالی‌که بعد از غذا خوردن این عدد به ۳۱% می‌رسد، حالا اگر این تمرین ورزشی را به‌طور منظم تکرار کنید و همراه با یک رژیم غذایی کم‌ کالری باشد، قطعاً به کاهش وزن منتهی خواهد شد.

بهتر است که 8 الی 12 ساعت قبل از پیاده روی چیزی نخورده باشید زیرا در این صورت مصرف گلوکز نصف می شود. طبیعی است که هر چه مدت زمان ورزش بیشتر باشد بدن مقدار بیشتری از انرژی مورد نیازش را از بافت‌های چربی برمی‌دارد و اگر ناشتا باشید این میزان افزایش خواهد یافت بنابراین می توان نتیجه گرفت که بهترین زمان پیاده روی صبح ها قبل از صبحانه و یا عصر ها (7-8 ساعت پس از خوردن نهار) می باشد.

نظرات