آموزش خامه کشی کیک در خانه با وسایل ساده
اگر به پخت کیک و تزئین کیک علاقه دارید می توانید بدون داشتن وسایل کیک پزی در خانه با ساده ترین وسایل و با کمترین هزینه کیک خود را خامه کشی و تزیین کنید. در ادامه این مطلب آموزش خامه کشی کیک در خانه با وسایل ساده به صورت کامل توضیح داده شده است. با مینویسم همراه باشید.
خامه کشی کیک خانگی بدون ابزار
در ادامه وسایل مورد نیاز و مراحل کار ارائه شده است:
وسایل مورد نیاز برای خامه کشی کیک
- یک بشقاب پلو خوری
- یک بشقاب خورشت خوری
- یک چاقوی بزرگ معمولی
- یک درب پلاستیکی مستطیل شکل
مراحل خامه کشی کیک خانگی بدون ابزار
- کیک اسفنجی خود را از قبل بپزید و کنار بگذارید.
- بشقاب خورشت خوری را برعکس روی میز کار خود قرار بدهید.
- سپس بشقاب پلو خوری را به صورت برعکس روی ان بگذارید.
- از یک دستمال کاغذی برای جلوگیری از تکان خوردن ظرف کیک استفادهدکنید.
- دستمال را روی بشقاب بگذارید و سینی کیک را روی آن قرار دهید. با این روش صفحه گردان شما آماده است.
- دست خود را روی سطح کیک قرار بدهید و با چاقو از کنار با حرکات رفتو برگشتی شروع به بریدن کیک کنید. همزمان با دستی که روی کیک قرار دارد گردانه را بچرخانید تا کیک به صورت منظم برش بخورد.
- کیک را به 3 قسمت برش بزنید.
- روی لایه اول را با کمی شیر مرطوب کرده و کمی خامه روی آن میریزیم.
- به استفاده از چاقو خامه را روی طح کیک پخش میکنیم.
- لایه دوم کیک را روی ان قرار داده و مجددا با شیر مرطوب و بعد خامه زده و با چاقو باز میکنیم.
- لایه اخر را روی کیک قرار میدهیم و با خامه و چاقو سر تا سر کیک را آستر میکشیم.
- کیک را داخل یخچال به مدت 2 ساعت قرار بدهید.
- مجددا کیک را روی گردون قرار بدهید و یک لایه دیگر خامه کشی کنید.
- به کمک درب یک ظرف پلاستیکی که اطراف آن را با قیچی صاف برش داده ایم به عنوان کاردک کیک را صاف میکنیم.
- میتوانید یک طرف درب را شیار شیار برش بزنید تا مدل دار شود.
- بعد از کاردک کشیدن لبه های اضافه را به کمک لبه چاقو به سمت داخل کیک میدهیم.
- یعد از صاف کردن به کمک سمت شیار دار کاردک کیک را مدل میدهیم.
میتوانید خامه را با رنگ های ژله ای خوراکی رنگی کرده و به دلخواه تزئین کنید.
در صورت تمایل شکلات را به روش بنماری ذوب کرده و داخل کیسه فریزر بریزید. سپس یک گوشه کیسه را با قیچی خیلی کوچک ببرید و از لبه های کیک به صورت شره بریزید.