طرز تهیه سوپ ماست ترکیه ای مرحله به مرحله (سوپ بهاری)
سوپ ماست ترکیه ای گزینه مناسبی برای یک وعده غذایی سبک است. این سوپ ماست گرم، ساده، سالم و به طور طبیعی گیاهی و فاقد گلوتن است. از این رو شما می توانید از این سوپ به عنوان وعده ای سبک برای رژیم غذایی خود استفاده نمایید. ادامه این مطلب را بخوانید تا با طرز تهیه سوپ ماست ترکیه ای مرحله به مرحله (سوپ بهاری) آشنا شوید.
طرز تهیه سوپ ماست ترکیه ای
مواد لازم برای طرز تهیه سوپ ماست خوشمزه
- ½ فنجان برنج شسته شده
- 5 فنجان آب
- 1.5 فنجان ماست یونانی ساده که به دمای اتاق رسیده است
- 1 تخم مرغ که به دمای اتاق رسیده است
- 1 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
- در صورت لزوم 1 قاشق چایخوری نمک بیشتر
- 2 قاشق غذاخوری کره نمک
- 2 قاشق غذاخوری نعناع خشک
طرز تهیه سوپ ماست مجلسی
- برنج و 3 فنجان آب را در قابلمه بزرگی قرار دهید و بگذارید تا بپزد. روی آن را بپوشانید و حدود 40 دقیقه بپزید تا برنج کاملاً بپزد و کاملا نرم شود. اگر بعد از 40 دقیقه، برنج نرم نشده، یک فنجان آب دیگر اضافه کنید و 15 دقیقه دیگر بپزید.
- در یک کاسه بزرگ، ماست، تخم مرغ، آرد و نمک را مخلوط کنید.
- هنگامی که برنج پخته شد و به قطعات بسیار کوچک تبدیل شد، حرارت را خاموش کنید.
- با استفاده از ملاقه، به آرامی حدود 1 و ½ فنجان برنج و آب را به مخلوط ماست و تخم مرغ اضافه کنید و بعد از هر بار افزودن خوب هم بزنید.
- مخلوط ماست و تخم مرغ را دوباره به قابلمه اضافه کنید. خوب هم بزنید، حرارت را روی متوسط قرار دهید و بگذارید تا آرام بپزد.
- به مدت 15 دقیقه بجوشانید و گاهی اوقات هم بزنید.
- در یک ظرف کوچک کره را ذوب کرده و نعناع خشک را حدود 30 ثانیه تفت دهید.
- نعنا و کره تفت داده شده را به سوپ در حال جوش اضافه کنید. خوب هم بزنید.
- سوپ ماست ترکی را گرم سرو کنید.
نکات:
بسته به برنج و میزان غلیظ بودن سوپ ممکن است لازم باشد آب بیشتری اضافه کنید.
می توانید به جای کره از روغن زیتون استفاده کنید.