تاثیرگذاری زردچوبه بر کاهش وزن

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

کاهش وزن: در اینجا نحوه ی تاثیرگذاری زردچوبه بر کاهش وزن آورده شده است!

زردچوبه به عنوان یک ادویه الزامی در بیشتر آشپزخانه های هند شمالی، یک عنصر اصلی در همه ی خانه های هند به شمار می رود. این ادویه به دلیل خواص درمانی و دارویی که دارد از زمان باستان مورد استفاده قرار گرفته است. آنتی اکسیدان اصلی موجود در زردچوبه، کورکومین نام دارد. گفته می شود که زردچوبه برای مقابله با مشکلات معده، اختلالات متابولیکی، چاقی و بسیاری از مشکلات دیگر به فرد کمک می کند.

اگرچه مصرف بیش از حد مقادیر زردچوبه به طور قطع موجب کاهش وزن نمی شود اما باور بر این است که زردچوبه التهاب مرتبط به چاقی را کاهش می دهد. بنابراین، می تواند موجب تسریع برنامه کاهش وزن شما شود. ادامه این مطلب را بخوانید تا از چگونگی تاثیرگذاری زردچوبه بر کاهش وزن را اطلاع یابید.

خاصیت ضدالتهابی

چاقی منجر به التهاب می شود که خود خطر ابتلا به بیماری های مزمن همچون دیابت و بیماری های قلبی را افزایش می دهد. کورکومین که یک آنتی اکسیدان است، پیام های التهابی را در سلول های چربی، لوزالمعده و ماهیچه ها سرکوب می کند. به گفته ی مطالعه ی منتشر شده در مجله تغذیه اروپا، این امر می تواند موجب کاهش فشار خون بالا، کلسترول بالا، قند خون بالا و دیگر شرایط متابولیکی شود.

وقتی نیازی به مقابله با التهاب نباشد، بدن شما می تواند راحت تر بر کاهش وزن تمرکز کند.

زردچوبه ضدچاقی است

مطالعه ای در سال 2009 در دانشگاه تافتس بر موش انجام گرفت و یافته های آن مطالعه نشان دادند که کورکومین در واقع می تواند موجب سرکوب رشد بافت چربی شود. اما پژوهش مشابه ای بر انسان انجام نشده است. بنابراین نمی توان به طور قطع بیان کرد که زردچوبه همان تاثیر را بر انسان نیز دارد.

ارتباط بین زردچوبه و کاهش وزن

اگرچه زردچوبه به سرکوب و فرونشاندن رشد بافت چربی و کاهش التهاب کمک می کند اما معجزه ی کاهش وزن نیست. این ادویه باید حتماً در همه ی وعده های غذایی گنجانده شود. با این وجود، اگر تمایل به کاهش وزن دارید، باید از کمتر شدن کالری مصرفی خود اطمینان حاصل کنید. ترکیب رژیم غذایی مناسب و ورزش همان چیزی است که به شیوه ای سالم به شما در کاهش وزن کمک خواهد کرد.

در واقع، مقدار کالری اضافی که می سوزانید باید معادل با مقدار کالری باشد که از رژیم غذایی خود کم کرده اید. به عبارت دیگر، اگر 200 کالری در روز مصرف می کنید و قصد دارید 250 کالری در روز بسوزانید، باید 250 کالری کمتر از حالت عادی در روز مصرف کنید. به عبارت دیگر شما باید 1750(250-2000) کالری در روز مصرف کنید.

گنجاندن زردچوبه در رژیم غذایی روزانه

زردچوبه را به سبزیجات، شیر، اسموتی ها و سالاد خود اضافه کنید. زردچوبه هیچ عوارض جانبی ندارد، مگر این که فرد به آن حساسیت داشته باشد که این خیلی به ندرت رخ می دهد. اگر زردچوبه به صورت مکمل استفاده شود، ممکن است با داروهای خاصی تداخل داشته باشد. بنابراین، بهتر است پیش از مصرف آن با پزشک خود مشورت کنید. اگر به مدت طولانی و به مقدار زیاد مصرف شود، می تواند موجب ناراحتی معده و در نتیجه زخم معده شود. افراد دیابتی خصوصاً باید با احتیاط زیادی آن را مصرف کنند زیرا اگر همراه با داروهای دیابت مصرف شود، می تواند موجب افت قند خون شود.

نظرات