فواید خوردن پیاز خام با غذا چیست؟

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

یکی از لذت های خوردن عذا از گذشته ها برای ما ایرانی ها خوردن پیاز خام همراه با آن بوده است غذاهایی همچون آبگوشت، قرمه سبزی و… می باشد. همچنین از پیاز در درست کردن انواع سالاد کنار عذا مانند سالاد شیرازی استفاده می کنیم. اما آیا تا به حال به فواید خوردن پیاز خام همراه عذا فکر کرده اید؟ ادامه این مطلب را بخوانید تا با فواید خوردن پیاز خام آشنا شوید. پیاز درمانی چیست؟ ۸ دستور درمان با پیاز در طب سنتی را به پیشنهاد ما بخوانید.

فواید خوردن پیاز خام با غذا چیست؟

پیاز جز گیاهان ریشه ای است و در ایران و افعانستان از دبریاز کشت می شده است. پیاز ریشه مفیدی است که منبع قندها ویتامین ها به خصوص ویتامین ث مواد معدنی (کلسیم) فسفر پتاسیم است که اهمیت زیادی برای بدن دارد پیاز خام مملو از آنتی اکسیدان ویتامین و مواد معدنی است که با مصرف خام آن می توانید تمام مواد مفید را وارد بدنتان کنید.
– مصرف پیاز ها در رژیم غذایی روزانه باعث کاهش ابتلا به سرطان روده بزرگ می شود.
– پیاز برای سلامت لنز چشم مفید است آنتی اکسیدان موجود در پیاز خطر ابتلا به آب سیاه انحطاط و آب مروارید را کاهش می دهد.
-مصرف پیاز خام به صورت روزانه باعث افزایش سطوح کلسترول خوب (hpl) در بدن می شود.
– پیاز به خاطر داشتن فیبر باعث سهولت در گوارش می شود و سطح انرژی را ثابت نگه می دارد.
– پیاز منبع کورستین است که باعث افزایش سلنیوم میشود (ماده معدنی سلنیوم در پیاز بسیار زیاد است که ایمنی را افزایش می‌دهد و التهاب را کاهش می دهند).

فواید خوردن پیاز خام با غذا چیست؟
– فلاونوئیدهای موجود در پیاز خام باعث کاهش التهاب در داخل و هم خارج بدن می شود.
-و همچنین فلاونوئیدهای پیاز قرمز به سلامت قلب کمک می کند سولفور و کوارستین توانایی مبارزه با بیماری‌های قلبی را دارد و می‌تواند سطح کلسترول را تنظیم کند که به نفع قلب شما است.
– یکی از مواد ارزشمند موجود در پیاز کروم است که باعث تنظیم قند خون می شود که باعث حفظ حساسیت بدن در برابر انسولین می‌شود و از دیابت جلوگیری می‌کند اشتها را تنظیم می‌کند و باعث جلوگیری از چاقی می شود.

بیشتر بخوانبد: کدام سبزی ها قند خون را کاهش میدهند؟

– پیاز دارای ترکیبات آنتی باکتریال است که بروز مسمومیت غذایی را کاهش می دهد.
– مصرف پیاز می تواند از پوکی استخوان جلوگیری کند.
-مصرف پیاز قرمز برای تسکین آسم و حساسیت و آرتروز بسیار مفید است.
-در هنگام ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا سیستم ایمنی بدن را تنظیم می‌کند.
-مصرف پیاز باعث افزایش اثربخشی ویتامین c در بدن می‌شود
– سولفور موجود در پیاز برای سلامت دهان مفید است است و باکتری هایی که باعث پوسیدگی دندان می شوند را کاهش می دهد.
– پیاز برای درمان تب مصرف می‌شود و از خونریزی بینی جلوگیری می کند.
– پیاز یک منبع اسید فولیک است که می تواند ترکیب های مورد نیاز مغز را تأمین کند.

نظرات