با توت سیاه چه چیزهایی میشه درست کرد؟

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

توت سیاه میوه ای خوشمزه است که دارای طعمی ترش و ملس است. توت سیاه دارای خواص بسیاری از جمله ویتامین های A, E, B , C  است. مواد معدنی و کلسیم و پتاسیم نیز در این میوه پرخاصیت و خوشمزه وجود دارد. اما آیا می دانید با با توت سیاه چه چیزهایی میشه درست کرد؟ در ادامه این مطلب 2 دستور تهیه با توت سیاه آورده شده است که می توانید از آن ها استفاده کنید.

شاه توت را می توان به سالاد میوه های تازه ، مواد غذایی پخته شده مانند تارت ، کیک و پای اضافه کرد یا می توان از آنها برای تهیه ژله یا مواد نگهدارنده استفاده کرد. همچنین می توان آنها را با میوه های دیگر ترکیب کرد تا سالسای میوه تهیه شود که می توان آن را با ترد و چیپس سرو کرد. شاه توت به عنوان یک میوه شیرین مناسب برای انواع دسرها از جمله بستنی ها نیز سرو می شود. توت سیاه همچنین در تهیه شراب استفاده می شود و به صورت کنسرو شده و خشک نیز موجود است.

با توت سیاه چه چیزهایی میشه درست کرد؟

طرز تهیه مربای توت سیاه

مواد لازم برای تهیه مربای توت سیاه

  • 1 کیلو گرم توت سیاه
  • 350 گرم شکر سفید
  • 2 قاشق غذاخوری ژلاتین گیاهی
  • 1 عدد لیمو

مواد لازم برای تهیه مربای توت سیاه

دستور تهیه مربای توت سیاه

توت ها را خرد کنید و سپس آن ها را با استاده از گوشت کوب خوب له کنید. سپس ، در یک تابه​​، شکر ، توت سیاه ، آب لیمو و ژلاتین را اضافه کنید. روی حرارت کم قرار دهید و مرتباً هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.
مخلوط را به مدت پنج دقیقه و بدون هم زدن با حرارت زیاد به جوش آورید. از قاشق استفاده کنید تا مطمئن شوید مربا به ته ظرف نچسبیده است.

 تهیه مربای توت سیاه

برای بررسی اینکه مربا به نقطه تنظیم رسیده است ، یا از دماسنج یا تست بشقاب استفاده کنید . در صورت استفاده از دماسنج ، دما باید 105 درجه سانتیگراد / 220 درجه فارنهایت باشد.
مرباب توت سیاه را از روی حرارت برداشته و مربا را به مدت 10-15 دقیقه بگذارید تا خنک شود. این اجازه می دهد تا انواع توت ها ته نشین شوند.

مواد لازم برای تهیه مربای توت سیاه مواد لازم برای تهیه مربای توت سیاه

شیشه هایی را که برای مربا استفاده می کنید استریل کنید و سپس آن را به مدت 10 دقیقه در دمای 160 درجه سانتیگراد / 325 درجه فارنهایت قرار دهید تا کاملا خشک شود.
شیشه را روی سطح چوبی (یا سطح ضد حرارت ) قرار دهید و مربا را به شیشه ها منتقل کنید.

کیک یخچالی توت سیاه

مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی توت سیاه

  • 2 فنجان توت سیاه خرد شده
  • نصف فنجان مربای توت سیاه
  • 1 عدد لیمو
  • 2 فنجان خامه سرد
  • ¼ فنجان پودر قند
  •  کمی نمک
  • 250گرم ویفر وانیلی

دستور تهیه کیک یخچالی توت سیاه

دوفنجان توت سیاه را خرد کنید و به سک ماسه با اندازه متوسط منتقل نمایید. (کمی توت سیاه برای تزئین روی کیک نگه دارید) نضف فنجان مربای شاه توت را به ظرف توت اضافه کنید. آب 1 لیمو را روی مخلوط بریزید و بگذارید 10 دقیقه بماند.

دستور تهیه کیک یخچالی توت سیاه

با استفاده از همزن برقی، 2 فنجان خامه سنگین را در یک کاسه بزرگ بزنید، با سرعت کم شروع کنید و زیاد کنید ، تا زمانی که خامه پرحجم ایجاد شود. پودر قند و کمی نمک به خامه اضافه کنید و ترکیب کنید.

دستور تهیه کیک یخچالی توت سیاه دستور تهیه کیک یخچالی توت سیاه

یک کاسه متوسط ​​(ظرفیت 6 فنجان) را با پلاستیک بپوشانید، کف کاسه را با یک لایه ویفر وانیلی بکشید. مخلوط توت را روی ویفرها بریزید. 1 و نیم فنجان خامه زده شده را در یک کاسه کوچک بریزید. روی آن را بپوشانید و برای بعد در یخچال ذخیره کنید. ½ فنجان از خامه زده شده باقیمانده را به طور یکنواخت روی لایه های ویفر و توت پخش کنید.

دستور تهیه کیک یخچالی توت سیاه دستور تهیه کیک یخچالی توت سیاه

لایه ها را با ویفر، مخلوط توت سیاه و خامه فرم گرفته را تکرار کنید ، تا کاسه پر شود. حداقل 24 ساعت پوشانده شود و در یخچال قرار دهید.

دستور تهیه کیک یخچالی توت سیاه

پس از آن که کیک را از یخچال خارج کنید و پلاستیک را از روی کیک باز کنید و روی بشقاب بزرگ قرار دهید. ورق بزنید. با استفاده از لیسک ، خامه فرم گرفته را روی کیک بریزید و سپس با استفاده از یک قاشق روی کل کیک پهن کنید و به طور یکنواخت پخش کنید.

توت های  باقی مانده را از طول به نصف ببرید و آنها را از بالا مرتب کنید.کیک را به 8 قطعه برش دهید تا سرو شود.

 

نظرات