ادویه فلافل چیست (چگونه آنرا در خانه تهیه کنیم)
فلافل امروزه به محبوب ترین غذای خیابانی تبدیل شده است و در اصل غذایی لبنانی می باشد و در ایران سال هاست که به عنوان غذای جنوبی و بندری شناخته می شود. ادویه فلافل ادویه ای است که باعث خوشمزه تر شدن فلافل می شود. در ادامه متوجه می شوید ادویه فلافل چیست.
ادویه مخصوص فلافل چیست
امروزه معمولا فلافل را در منزل تهیه می کنند و برای اینکه فلافل طعم اصیل فلافل بندری را داشته باشد، لازم است مواد ادویه فلافل را بشناسید و بدانید ترکیبات ادویه فلافل چیست و از این پس در مواد فلافل خانگی خود از آنها استفاده کنید.
مطالب پیشنهادی : دستور تهیه سس قرمز تند برای فلافل
ادویه فلافل شامل چیست
ادویه فلافل از تعداد زیادی ادویه که هر کدام طعم منحصر بفردی دارند، تشکیل می شود. ادویه فلافل شامل پودر زردچوبه، پودر پیاز، پودر فلفل سیاه، پودر جعفری، پودر انبه، بیکینگ پودر، پودر زیره سیاه، پودر سیر، پودر زنجبیل، عصاره لیمو ترش، نمک، پودر جوز هندی، پودر دارچین، پودر آویشن، پودر فلفل قرمز و پودر تخم گشنیز می باشد.
طرز تهیه ادویه فلافل
در ادامه دستور تهیه ادویه فلافل لبنانی را می آموزید تا بتوانید در فلافل استفاده کنید و طعم اصیل فلافل لبنانی را بچشید.
ترکیبات ادویه فلافل
پودر لیمو ترش | 2 قاشق مرباخوری |
پودر انبه | 2قاشق مرباخوری |
پودر فلفل سیاه | 1 قاشق مرباخوری |
پودر پیاز | 4 قاشق مرباخوری |
پودر زیره سیاه | 2 قاشق مرباخوری |
پودر سیر | 2 قاشق مرباخوری |
پودر آویشن | 2 قاشق مرباخوری |
پودر فلفل قرمز | 1 قاشق مرباخوری |
پودر زردچوبه | 2 قاشق مرباخوری |
پودر جعفری | 4 قاشق مرباخوری |
پودر جوز هندی | نصف قاشق چایخوری |
پودر دارچین | به میزان دلخواه |
پودر تخم گشنیز | نصف قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | 2.5 قاشق غذاخوری |
پودر زنجبیل | 2 قاشق مرباخوری |
نمک | به میزان لازم |
روش تهیه ادویه مخصوص فلافل
زمان مورد نیاز: 30 دقیقه
- تهیه ادویه فلافل
زردچوبه و پودر پیاز را در کاسه ای می ریزیم.
- ریختن پودر فلفل سیاه و پودر جعفری
پودر فلفل سیاه و پودر جعفری را به مواد بالا اضافه می کنیم.
- ریختن پودر انبه و بیکینگ پودر
پودر انبه و بیکینگ پودر را به مواد ادویه فلافل اضافه می کنیم.
- اضافه کردن پودر زیره سیاه و پودر سیر
در این مرحله از طرز تهیه ادویه فلافل، پودر زیره سیاه و پودر سیر را به مواد ادویه فلافل اضافه می کنیم.
- افزودن پودر زنجبیل و پودر لیمو ترش
پودر زنجبیل و پودر لیمو ترش را به مواد فوق اضافه می کنیم.
- ریختن نمک و پودر جوز هندی
نمک و پودر جوز هندی را در ادویه فلافل می ریزیم.
- افزودن پودر دارچین پودر آویشن
پودر دارچین و پودر آویشن را در مواد بالا می ریزیم.
- ریختن پودر فلفل قرمز و پودر تخم گشنیز
پودر تخم گشنیز و پودر فلفل قرمز را به ادویه فلافل اضافه می کنیم.
نکات مهم برای تهیه ادویه مخصوص فلافل
- پودر انبه ادویه ای مهم برای ادویه فلافل می باشد و لازم است اضافه شود.
- می توانید پودر نعنا خشک نیز بریزید.
- توجه کنید که میزان ادویه فلافل به میزان نخود بستگی دارد و نباید زیاد بریزید.
- بیکینگ پودر باعث ترد تر شدن فلافل خانگی می شود.
- ادویه فلافل را در کابینت و جایی خشک و خنک نگهداری کنید.
- ادویه فلافل را در ظرف شیشه ای بریزد و از ریختن ادویه فلافل در ظرف پلاستیکی خودداری کنید.
- بهتر است ادویه فلافل را در ظرف های کوچکتر بریزید تا در استفاده روزمره ظرف بزرگ ادویه را باز نکنید.
- برای خوشمزه تر شدن ادویه فلافل، مواد اولیه را آسیاب نشده تهیه کرده و در خانه آسیاب کنید.
- از این ادویه فلافل می توانید در سمبوسه بریزید.
- می توانید مقدار فلفل سیاه و فلفل قرمز را کم یا زیاد کنید.
- بهتر است تا شش ماه این ادویه را نوش جان کنید اما تا 3 سال می توانید نگهداری کنید.