خواص پوست لبو چیست؟ آیا می توان چغندر قرمز را با پوست خورد؟
لبو خواص بسیاری دارد و میتوان برای جلوگیری از بسیاری بیماری ها از آن استفاده کرد، اما سوال اینجاست که خواص پوست لبو چیست؟ و از پوست لبو برای چه درمان هایی استفاده می کنند؟ آیا اصلا پوست لبو خاصیتی دارد یا خیر؟ در این پست قصد داریم که پوست لبو را مورد بررسی قرار دهیم و بگوییم که آیا پوست لبو خاصیتی دارد یا خیر؟ پس این مطلب را تا آخر مطالعه کنید و با ما همراه باشید.
آیا خوردن پوست لبو ضرر دارد؟
خود لبو یا همان چغندر قرمز بسیار محبوب و خوشمزه است اما پوست لبو آیا خاصیتی دارد یا خیر؟ باید گفت که خوردن و یا استفاده کردن از پوست لبو هیچ مشکلی که ندارد هیچ بلکه بسیار پرخاصیت بوده و دارای ویتامین و منابع معدنی بسیاری است.
البته فراموش نکنید که قبل از استفاده و یا خوردن پوست لبو حتما پوست لبو را خوب شستشو دهید و از هرگونه خاک و گل آن را پاک کنید. اگر قصد دارید لبو را همراه با پوست آن مصرف کنید بهتر است چغندرهای ریزتر و ازه تر را انتخاب کنید زیرا چغندرهای قدیمی پوست سخت تری دارند. آنها سلولز غیر قابل هضم تولید می کنند که ممکن است در دستگاه گوارش مشکلاتی را ایجاد کنند.
پس به صورت کلی باید گفت که خوردن پوست لبو هیچ ایراد و ضرری ندارد و سرشار از ویتامین و منابع مغذی است که میتواند برای بدن و برای انجام فعالیت های روزمره واقعا مفید باشد. علاوه بر این از پوست لبو می توانید برای تهیه رنگ لبو استفاده کنید.
پوست لبو یا پوست چغندر قرمز را میتوانید هم بپزید و نوش جان کنید و هم به صورت خام، تنها نکته ای که وجود دارد این است که باید تمیز باشد. البته خوردن پوست لبو میتواند برای برخی از افراد بد مزه به نظر برسد و این موضوع طبیعی است. پوست لبو طعمی شبیه به خاک دارد و مورد پسند همه نیست.
چغندر دارای غلظت بسیار بالایی از اگزالات، حتی بیشتر از اسفناج است، بنابراین اگر آنها را می خورید ، حتماً آنها را با مقدار زیادی کلسیم مصرف کنید تا از جذب این اگزالات ها جلوگیری شود. اگزالات برای کلیه ها سمی است. اگر سنگ کلیه داشته باشید بهتر است از مصرف آن اجتناب کنید.