Take a fresh look at your lifestyle.

گیلاس را با چی نخوریم؟ چه خوراکی هایی را نباید با گیلاس بخوریم؟

فصل تابستان است و خوردن میوه های تابستانی یکی از لذت بخش ترین قسمت های این فصل می باشد. گیلاس یکی از میوه های پرطرفدار تابستان است ولی آیا تا به حال برایتان سوال پیش آمده است که گیلاس را با چی نخوریم و چه خوراکی هایی را نباید با گیلاس بخوریم. در ادامه مطلب پاسخ این سوال را می توانید بخوانید.

گیلاس را با چی نخوریم؟

گیلاس میوه مورد علاقه افراد زیادی می باشد همچنین یک میان وعده محبوب و سالم برای اکثر مردم در تابستان است. نه تنها طعم آنها، بلکه خواص آنها نیز می تواند تأثیر مفیدی بر بدن داشته باشد. گیلاس دارای ویتامین های بسیاری مانند A، B و C و همچنین مواد معدنی مانند کلسیم، سدیم، پتاسیم، آهن، آنتوسیانین ها و کاروتنوئیدها است. علاوه بر این، خوردن گیلاس فواید تغذیه ای نیز دارد، زیرا مصرف آن فرآیند های خاصی را در بدن تسهیل می کند. این شامل عملکرد مغز، سیستم گردش خون، گوارش، عملکرد قلب و کلیه است. علاوه بر این، مصرف منظم چنین میوه هایی نیز به حفظ سلامت پوست نیز کمک می کند. این به این دلیل است که گیلاس به مبارزه با سلولیت و تغییرات مرتبط با افزایش سن در پوست کمک می کند و سبب کاهش چین و چروک می شود.

گیلاس را با حبوبات نخورید

یکی از ترکیب های نامناسب گیلاس، مصرف مشترک آن با حبوبات است. متخصصان تغذیه می گویند که نباید لوبیا، نخود یا سایر غذاهایی که با حبوبات درست می شوند را مستقیماً با گیلاس بخورید. زیرا این دو نوع غذا به صورت جداگانه باعث نفخ می شوند. ترکیبی از غذاهایی که چنین تاثیری بر دستگاه گوارش دارند می تواند پیش نیاز علائمی مانند درد شکم، اسهال و سنگینی باشد.

خوردن گیلاس با مرکبات

اگر دچار مشکلات مربوطه به معده هستید به هیچ عنوان گیلاس را همراه با مرکبات مانند پرتقال،لیمو و یا نارنگی نخورید زیرا سبب ایجاد ورم می شود و یا اگر معده حساسی داشته باشید بیماری را تشدید می کند.

گیلاس را با خوراکی های ترش نخوریم

خوردن خوراکی های اسیدی و یا مواد غذایی که ترش هستند همراه با گیلاس توصیه نمی شود و نباید همزمان با گیلاس مصرف شوند. زیرا این موضوع سبب افزایش تولید اسید معده در افراد می شود و معده شخص را حساس می کند. باعث سوزش سر دل نیز می شود. برخی از این خوراکی ها مانند: آلو، سیب ترش، لیمو ترش، تمشک و انگور هستند.

سخن آخر

قبل از هر چیز خوب است بدانید که خوردن گیلاس بلافاصله بعد از غذای اصلی توصیه نمی شود وباید حداقل 30 دقیقه بعد از خوردن غذا صبر کنید و بعد گیلاس بخورید. همچنین اگر تازه گیلاس خورده باز هم باید نیم ساعت صبر کنید. با این روش هم می توانید ویتامین های موجود در گیلاس را دریافت کنید و هم د چار مشکلات معده و گوارش نمی شوید.

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.