با تفاله آب هویج چه کنیم؟

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

هویج که سرشار از فیبر و ویتامین A و همچنین منبع ویتامین K و پتاسیم بوده و آزمایشات انجام شده نشان می دهند که تفاله هیویج نیز دارای همین فواید می باشد از این رو دور ریختن آن بعد از آبگیری هویج منطقی نیست. توفاله هویج را می توان در بسیاری از غذاها مثل حلوا هویج، کوکو، هویج پلو، ته دیگ با تفاله هویج و حتی هویج و ماسک صورت استفاده کرد. در ادامه این مطلب بیشتر به موارد استفاده از تفاله هویج می پردازیم.

با تفاله آب هویج چه کنیم؟

از تفاله هویج می توان برای موارد زیر استفاده کرد :

  • نا به حال فسنجون با تفاله هویج خوردی؟ بله می تونید در دستور پخت فسنجون، تفاله هویج را جایگزین پودر گردو کنید. این غذا طعم و رنگ فوق العاده ای میگیرد.
  • در هنگام پخت سوپ نیز می توانید از تفاله آب هویج برای لعاب بیشتر سوپ تان استفاده کنید.
  • همچنین در زمان پخت کوکو سبزی و یا کوکو سیب زمینی می توانید کمی از تفاله آب هویج خود را به آن اضافه کنید این کار باعث خوشمزه شدن کوکو شما می باشد البته نکته ی مهم در این مورد آن است که شما نباید از تفاله آب هویج فریز شده استفاده کنید.
  • در زمان پخت خوراک مرغ شما در ابتدا که پیاز را رنده کرده و می خواهید به مرغتان اضافه کنید تفاله آب هویج را نیز به آن اضافه کنید زیرا این کار باعث می شود بوی زقم مرغ به شدت گرفته شود و طعم و بوی بدی ندهد.
  • شما از تفاله آب هویج در هنگام پخت برنج به عنوان ته دیگ نیز می توانید استفاده کنید.
نظرات