بعد از کله پاچه چه چیزهایی بخوریم و چه چیزهایی نخوریم
کله پاچه یکی از غذاهای محبوب در ین ایرانیان است که طرفداران بسیار زیادی دارد. کله پاچه را معمولا برای صبحانه میل می کنند به این دلیل که در طی روز در بدن هضم شود و خطری برای سلامتی ایجاد نکند. اما این غذا برای ناهار و شام نیز سرو می شود. اما بعد از کله پاچه چه چیزهایی بخوریم و چه چیزهایی نخوریم؟ در ادامه می توانید پاسخ این سوال را بخوانید.
بعد از خوردن کله پاچه چه چیزهایی بخوریم؟
کله پاچه در کنار خواص زیادی که دارد کلسترول بسیار بالایی دارد و کالری قسمت های مختلف کله پاچه نیز متفاوت است. پس بهتر است بعد از خوردن کله پاچه مقداری آبلیمو و آبغوره میل کنید تا هم به جذب ویتامین و آهن گوشت کله پاچه کمک کرده باشید و هم اینکه میزان کلسترول و چربی خون شما تنظیم شود و فشارتان بالا نرود. برخی از کارشناسان تغذیه نیز می گویند خوردن آب جوش و یا چای بعد از کله پاچه باعث می شود چربی ها در بدن انباشه نشود. اما نمی توان به این گفته اعتماد زیادی کرد زیرا خوردن چای بلافاصله بعد از غذا توصیه نمی شود. اما می توانید آب جوش را به همراه زنجبیل، دارچین و مقداری عسل میل کنید.
بعد از کله پاچه چه چیزهایی نخوریم؟
بعد از خوردن کله پاچه به هیچ عنوان دوغ، نوشابه و یا نوشیدنی سرد نخورید. زیرا سبب انجماد چربی در معده و روده شما می شود. همچنین سبب بالارفتن متابولیسم بدن شما می شود که این موضوع در طی زمان ممکن است خطرناک باشد. کله پاچه در بالارفتن کلسترول و چربی خون نقش موثری دارد. بهتر است با فاصله زمانی زیاد کله پاچه بخورید و بعد از خودرن کله پاچه نیز نوشیدنی سرد مصرف نکنید.
سخن پایانی
به طور کلی کله پاچه دارای طبع سرد می باشد. به همین دلیل بهتر است همراه با چیزهایی که طبع گرمی دارند مصرف شود. ادویه هایی مانند فلفل، دارچین و آویشن دارای طبع گرمی هستند و می توانید برای طعم ومزه بهتر با کله پاچه بخورید. همچنین استفاده از آبلیمو تازه و یا سرکه در هنگام خوردن کله پاچه سبب تنظیم چربی و کلسترول خون میشود و از بالارفتن آن جلوگیری می کند.