برای تزیین روی کیک از چی استفاده کنیم؟ 21 ایدهی جذاب تزیین کیک
روشهای الهامبخش بسیار زیادی برای تزیین کیک در خانه وجود دارد. در این مقاله، تزیین کیک با آیسینگ شکری، مارزیپان؛ مارشمالو و غیره آورده شده است. در صورتی که نمی دانید برای تزیین روی کیک از چی استفاده کنیم و به دنبال ایدههای جدید برای تزیین کیک ساده و یا کیک تولد هستید، ما به شما کمک خواهیم کرد. انتخابهای بسیار زیادی پیش روی شماست، از آیسینگ گرفته تا باتر کریم و میوههای خوشمزه.
این مجموعه شامل روشها و تکنیکهای ساده است. اکثر آنها مقرون به صرفه هستند و برای تزیین کیکهای مختلف از جمله کیک اسفنجی ویکتوریا، کیک شکلاتی، کیک ساده یا کیک لیمویی قابل استفاده هستند. تزیین کیک لازم نیست ساعتها به طول انجامد. بنابراین، اگر به دنبال تزیین یک نوع کیک تولد فرزندانتان هستید یا فقط میخواهید از تکنیکهای تزیین برای کیکهای معمولی استفاده کنید، ایدههای زیر میتوانند الهامبخش شما باشند. خواندن مطلب برای نوشتن روی کیک از چه موادی استفاده کنیم؟ نیز توصیه می شود.
روی کیک را با چی تزیین کنیم: ایدههای ساده برای تزیین کیک
در ادامه، بهترین و سادهترین روشهای تزیین کیک را بیان میکنیم.
شکلات آب شده و گاناش
شکلات یکی از روشهای مورد علاقه برای تزیین کیک محسوب میشود. آن را با مخلوط با خامه به گاناش تبدیل کرد و یا تنها از پودر کاکائو برای تزیین روی کیک استفاده نمود. برای استفاده از شکلات لازم نیست حتماً کیک شما شکلاتی باشد. هر کیکی که دوست دارید را میتوانید با شکلات تزیین کنید.
- نکته مهم: زمانی که میخواهید از شکلات آب شده استفاده کنید، شکلات را روی حرارت کم بگذارید و اجازه دهید تا به آرامی آب شود. در غیر این صورت، میسوزد. شکلات سفید سریعتر از شکلات شیری یا تلخ آب میشود چون حاوی شکر بیشتری است.
میوههای تازه و خوشمزه
اگر نمی دانید برای تزیین روی کیک از چی استفاده کنیم و به دنبال چیزی سبک و تازه هستید که به کیک شما طعمی تابستانی میدهد، میوه میتواند بهترین گزینه باشد. از تمشک تازه گرفته تا کشمشهای، میوههای بسیار زیادی وجود دارند که میتوان از آنها برای تزیین روی کیک استفاده کرد. شما میتوانید تم کیک خود را با میوههای فصلی هماهنگ کنید. به عنوان مثال، از انواع توتها در فصل تابستان و از میوههای خشک یا نارنگی یافا در فصل زمستان استفاده کنید.
- نکته مهم: در صورتی که از میوه تازه استفاده میکنید، مطمئن شوید که آن را در جای جدید و در لحظهی آخر قرار دهید. اگر میوه خیس باشد، ممکن است باعث آب شدن یا حرکت باتر کریم یا خامه شود.
باتر کریم و فراستینگ
برای تزیین کیک از چی استفاده کنیم، درست کردن باتر کریم، وقت چندان زیادی نمیبرد: کره، پودر قند، طعمدهنده و چند قطره شیر. باتر کریم یکی از محبوبترین روشهای تزیین کیک محسوب میشود و در طعم و رنگ و روشهای مختلفی بکار میرود. شما همچنین میتوانید باتر کریم خود را با جایگزین کردن کره به فراستینگ پنیر خامهای تبدیل کنید.
- نکته مهم: در صورتی که باتر کریم شما شل است، کمی پودر قند اضافه کنید یا آن را قبل از زدن روی کیک در یخچال قرار دهید.
گل خوراکی
از گلبرگهای رز گرفته تا شاخههای اسطوخودوس، با تزیین کیک با گل میتوان حال و هوای تابستانی به آن داد. این گلهای خوراکی باعث زیبایی کیک شما میشوند. چندین گل را در کنار هم تا لبهی کیک استفاده کنیدیا میتوانید گلبرگهای رز را روی باتر کریم خود قرار دهید.
- نکته مهم: خوردن این گلها توصیه نمیشود مگر آن که مطمئن باشید مانعی برای خوردن انها وجود ندارند و کاملاً خوراکی هستند. خوردن گلهای باغچهی حیاط ممکن است باعث دل درد شود.
شکلات
خواه آن را از وسط نصف کنید، کل کیک را با آن بپوشانید یا الگویی مانند نام خاصی با آن درست کنید، بچهها عاشق کیکهای تزیین شده با شکلات هستند.
- نکته مهم: اگر قصد دارید کیک خود را با شکلات تزیین کنید، توصیه میشود که ابتدا از یک باتر کریم سبک یا شکلات آب شده روی کیک استفاده کنید تا شکلاتها روی آن بچسبند. در غیر این صورت، شکلاتها هنگام حرکت جابهجا میشوند.
فوندانت یا خمیر شیرینی آماده
یکی از اولین پاسخ هایی که به سوال برای تزیین کیک خانگی از چی استفاده کنیم می توان داد فوندانت است. فوندانت آماده را میتوان از اکثر سوپرمارکتهای مخصوص تزیین کیک خرید. فوندانت برای درست کردن استند کیک ایدهآل است و کار کردن با آن بسیار ساده میباشد. شما میتوانید رنگهای مختلف آن را بخرید یا خودتان چند قطره رنگ به فوندانت سفید رنگ اضافه کنید تا رنگ دلخواهتان شکل گیرد.
- نکته مهم: پیش از کار کردن با فوندانت، سطحی که میخواهید روی آن کار کنید را به خوبی تمیز و خشک کنید. برای جلوگیری از چسبیدن فوندانت به سطح کار، کمی پودر قند روی آن بپاشید و از یک وردنهی تمیز استفاده کنید.
مارشمالو
مارشمالو یک روش ساده برای تبدیل کیک معمولی به یک شاهکار است. مقدار زیادی از آنها را روی کیک بریزید یا آن را روی حرارت کم آب کنید و روی کیک را با مارشمالو آب شده تزیین نمایید. انتخاب با شماست! مارشمالو را میتوان از اکثر سوپرمارکتها تهیه کرد. در نتیجه، گزینهی سادهای برای تزیین کیک تولد کودکان به شمار میرود.
- نکته مهم: اگر میخواهید مارشمالو را آب کنید، بهتر است از تابه نچسب استفاده کنید. مارشمالوها را به آرامی گرم کنید و مطمئن شوید که بیش اندازه آنها را نپزید. در غیر این صورت، تمام مارشمالوها به دستانتان میچسبند.
پودر قند
در صورتی که به دنبال یک تکنیک ساده ولی موثر برای تزیین روی کیک میگردید، پودر قند بهترین گزینه است. پودر قند را روی کیک بپاشید، طرحهای گوناگونی با استفاده از شابلونهای مختلف ایجاد کنید یا میتوانید با اضافه کردن طعمدهنده و کمی آب، خمیری درست کنید که قابل استفاده بر روی کیکهای بزرگ و کاپ کیکها است.
- نکته مهم: اگر می خواهید، پودر قند را روی کیک بپاشید، مطمئن شوید که کیک کاملاً خنک شده باشد. در غیر این صورت، پودر قند آب خواهد شد.
شکلات قلمی
این یک تکنیک عالی برای پوشاندن عیب و نقص کیک محسوب میشود! در صورتی که لبههای کیک کمی سوخته یا قسمتهایی از آن کنده شده است، حتی اگر کیک به اندازه کافی بالا نیامده باشد، میتوان از شکلاتهای قلمی استفاده کرد. کیک را با باتر کریم، شکلات یا رویال آیسینگ بپوشانید . این شکلاتها را دور تا دور کیک بزنید. این شکلاتها باعث میشوند که رویهی کیک را بتوان با میوه، گل یا شیرینی پر کرد.
- نکته مهم: هر چه شکلات قلمی بیشتری داشته باشید، بهتر است. هیچ چیزی بدتر از آن نیست که تا نیمهی کیک را شکلات قلمی بزنید و بعد متوجه شوید که شکلاتها تمام شدهاند.
ترافل و تزیینات آماده
در صورتی که وقت کافی برای تزیین ندارید، وسایل تزیینی موجود در سوپرمارکتها بهترین گزینه هستند. شیرینیهای خوشمزهای را میتوانید از سوپرمارکتها تهیه کنید که کیک شما را به یک اثر هنری تبدیل میکنند. یکی از روشهای محبوب، ترافلهای شکری رنگارنگ است. کمی باتر کریم روی کیک خود بزنید و سپس، این ترافلها را روی باتر کریم بپاشید تا کیک رنگارنگی داشته باشید.
- نکته مهم: اگر میخواهید کیک خود را برای رویداد خاصی تنظیم کنید، رنگ ترافلها را با توجه به آن رویداد انتخاب کنید. به عنوان مثال، قرمز و سبز برای کریسمس، زرد و صورتی برای روز مادر. حتی میتوانید از ترافلهایی به شکل گل، حیوانات و حتی درخت کریسمس کوچک نیز استفاده کنید.
پودر نارگیل
از نارگیل هم میتوان درون کیک و هم برای تزیین استفاده کرد. استفاده از نارگیل آبگیری شده سالمتر از ترافل است و در عین حال، به همان اندازه زیبا به نظر میرسد. روی کیک خود را با یک باتر کریم سبک بپوشانید و سپس، نارگیل آبگیری شده را بریزید. نارگیل بسیار سبک است و میتوان آن را روی تقریباً هر نوع کیکی از وانیلی و لیمویی گرفته تا شکلاتی و هویج ریخت.
- نکته مهم: نارگیل آبگیری شده را بهتر است به صورت پاکتی خرید. بهتر از قبل از رفتن به سوپرمارکت، نگاهی به فروشگاههای آنلاین نیز بیندازید.
شیرینی و نقل
تزیین کیک با استفاده از انواع شیرینیجات و نقلها چندان دشوار نیست. چند بسته شیرینی میتواند تغییر بزرگی در کیک شما ایجاد کند اگر آنها را به زیبایی روی کیک مورد علاقهتان قرار دهید.
- نکته مهم: اگر کیک را برای فرد خاصی درست میکنید، بهتر است از شیرینیجات مورد علاقهی خود آن فرد استفاده کنید.
آجیل
آجیل مخلوط برای دادن ظاهری جدید به کیک، عالی هستند. شما میتوانید کل کیک، از بالا تا پایین را با آجیل تزیین کنید یا مقداری از آن را روی باتر کریم کیک خود بریزید. انتخاب با خود شماست! کیک شما قرار است فوقالعاده به نظر رسد.
- نکته مهم: نوع آجیل را با کیکی که درست کردهاید، هماهنگ کنید. در صورتی که کیک هویج درست میکنید، گردو بهترین گزینه است. در صورتی که کیکی با کرهی بادام زمینی درست میکنید، بادام زمینی عالی خواهد بود. و اگر کیک شکلاتی درست میکنید، پیکن (گردو آمریکایی) گزینهی ایدهآلی است.
مارزیپان
تزیین کیک با مارزیپان یک روش عالی برای اضافه کردن طعم بادام، رطوبت و مزه به کیک است. مارزیپان برای کیکهای میوهدار به خصوص کیکهای کریسمس ایدهآل هستند.
- نکته مهم: پیش از استفاده از این تکنیک، مطمئن شوید که دستها و سطح کار کاملاً تمیز باشد. باید با مارزیپان سریع کار کنید تا خشک نشود یا ترک نخورد.
پیام نوشته شده
با نوشتن یک پیام خاص بر روی کیک، احساس خاص بودن به فردی که دوستش دارید، بدهید. آسانترین روش برای انجام این کار، استفاده از آیسینگ است. اما میتوان از قلمهای خوراکی یا مهرهای تزیین کیک مخصوص برای ایجاد کلمات در فوندانت استفاده کرد.
- نکته مهم: در صورت در دسترس نبودن آیسینگ، میتوانید به جای آن از باتر کریم یا پودر قند مخلوط شده با کمی آب نیز استفاده کنید. ترکیب موردنظر باید به اندازهی کافی سفت باشد اگرچه غلظت آن باید طوری باشد که به راحتی برای نوشتن کلمات از درون قیف خارج شود.
کرم کارامل
خواه این که از قواعد معمول پیروی نمیکنید و مواد آماده را ترجیح میدهید یا مهارتهای شیرینیپزی خود را ارتقا میدهید، کارامل یک روش بسیار تاثیرگذار برای تزیین کیک به شمار میرود. شما میتوانید آن را روی کیک بریزید و اجازه دهید تا رویهی کیک خشک و ترد شود. حتی میتوانید با اضافه کردن کارامل را به پنیر خامهای، یک فراستینگ کاراملی خوشمزه درست کنید.
- نکته مهم: اگر میخواهید خودتان کارامل را درست کنید، مطمئن شوید که آن را روی حرارت کم و به آرامی درت کنید. در غیر این صورت، کارامل میسوزد و باید کار را از اول شروع کنید.
مرنگ
برای تزیین روی کیک از چی استفاده کنیم، اگر شما هم مثل ما مرنگ دوست دارید، پس حتماً باید از این تکنیک تزیین کیک استفاده کنید. مرنگ نرم را با سفیدهی تخم مرغ و شکر آماده کنید و به آرامی آن را روی کیک بزنید. اگر به دنبال مرنگ کلاسیک و ترد هستید، میتوانید سطح خارجی آن را به کمک یک چراغ لحیمکاری یا قرار دادن سریع در فر قهوهای رنگ کنید.
- نکته مهم: اگر تاکنون مرنگ درست نکردهاید، میتوانید آن را سریع روی حرارت کم اجاق گاز آماده کنید و به عنوان تاپینگ روی کیک خود بزنید.
نوتلا و مربا
از نوتلا گرفته تا مارمالاد، مرباها میتوانند یک گزینه عالی برای تزیین کیک در کوتاهترین زمان و با صرف کمترین زمان باشند. تنها کافی است مقداری از مربا را به صورت یکسان روی کیک بریزید و آن را با قاشق یا چاقو صاف کنید. برای زیبایی بیشتر میتوانید از ترافل، فوندانت یا میوههای تازه بر روی مربای خود استفاده کنید.
- نکته مهم: در صورتی که کیک را با یک مربا غلیظ مانند نوتلا یا کره بادام زمینی تزیین میکنید، مطمئن شوید که کیک هنوز کمی گرم باشد. گرم بودن کیک باعث میشود که نوتلا یا کره بادام زمینی کمی آب شوند و کار کردن با آنها سادهتر باشد.
رویال آیسینگ
رویال آیسینگ را میتوان با یک کاردک، قیف یا قاشق روی کیک زد و ظاهر بسیار زیبا و متمایزی به آن داد. رویال آیسینگ برای درست کردن رنگ سفید برف در کریسمس، گزینه عالی به شمار میرود.
- نکته مهم: زمانی که میخواهید رویال آیسینگ خود را رنگی کنید، از رنگ خوراکی ژلهای به جای رنگ خوراکی مایع استفاده کنید. این باعث میشود که غلظت مخلوط تغییر نکند. مطمئن شوید که هنگام استفاده از رنگ خوراکی ژلهای، آن را کم کم به مخلوط اضافه کنید چراکه رنگ بسیار قوی دارند.
قالب فوندانت
با کمی تمرین، شما میتوانید قالبهای فوندانت بسیار زیبایی برای قرار دادن روی کیک خود درست کنید. استفاده از این تکنیک برای کیکهایی رویدادهای خاص ایدهآل محسوب میشود.
- نکته مهم: فوندانتها در طرحها و شکلهای مختلف را میتوان از قبل درست کرد و در یک ظرف دردار نگه داشت. هنگام قرار دادن آنها روی کیک باید بسیار دقت کرد.
خامه
کیک خود را به کمک خامهی زده شدهی تازه میتوانید زیباتر و نرمتر کنید. خانهی زده شده، پایهی خوبی برای قرار دادن شکلات یا میوه روی کیک است. کار کردن با خامه بسیار ساده است. بسته به غلظت خامه زده شده، میتوانید آن را روی کیک پخش کنید یا با ماسوره به شکلهای مختلف روی بزنید.
- نکته مهم: به یاد داشته باشید که بهتر است خامه را در یخچال نگه دارید. هر چه تازهتر باشد، بهتر است. بنابراین، اگر قصد درست کردن کیک از قبل را دارید، آن را در یخچال قرار دهید و خانه را در لحظهی آخر بر روی کیک بزنید.