چرا گل کاغذی گل نمیدهد (دلیل گل ندادن گل کاغذی چیست)
گل کاغذی با تمام زیبایی که در باغ و مناظر طبیعی دارد، یک گیاه دشوار به لحاظ گلدهی است. گیاهان برای گلدهی به مراقبت دقیق و تخصصی نیاز دارند، بنابراین گل ندادن گل کاغذی میتواند به این معنی باشد که گیاه آب، غذا و نور کافی و مورد نیاز خود را دریافت نمیکند. یافتن مشکل گل ندادن گل کاغذی و برطرف کردن آن کار سادهای است به شرطی که طرز فکر خود در مورد گیاه را تغییر دهید. در مطلب قبلی گفتیم چرا برگ های گل کاغذی می ریزد در این نوشته علت گل ندادن گیاه گل کاغذی را بررسی می کنیم.
دلیل گل ندادن گل کاغذی
آیا گل کاغذی شما گل نمیدهد؟ مشکل رایجی که بیشتر پرورش دهندگان گل و گیاه با آن روبرو میشوند این است که یک گیاه زیبا و پر گل را خریداری میکنند و وقتی به خانه میآورند متوجه میشوند که گلهای گیاه یکی پس از دیگری میریزد و گیاه به محیط جدید خود رشد نمیکند. مشکل گل کاغذی این است که آنها گیاهان مقاومی هستند که به لحاظ مقاومت بسیار به علفهای هرز شباهت دارند.
با توجه به آنچه گفته شد، اگر میخواهید گل کاغذی شروع به گل دادن کند باید از آن مانند علف هرز نگهداری کنید. به عبارت دیگر، تا وقتی که به یک اینچ نرسیدهاند نیازی به مراقبت خاصی ندارند و نباید با آنها کاری داشته باشید. در ادامه اشتباهات رایجی که در نگهداری و مراقبت از گل کاغذی انجام میشود را با هم مرور میکنیم:
آبیاری بیش از حد
با توجه به مقاوم بودن این گیاه نسبت به بی آبی، نیاز زیادی به آبیاری ندارد. مانند کاکتوس، گل کاغذی نیز گیاه بومی مناطق بسیار خشک است. بنابراین، آن را فقط وقتی آبیاری کنید که 5 سانیتمتر (2 اینچ) از سطح خاک خشک شده باشد. اگر بیش از این مقدار آبیاری انجام شود، ریشههای پوسیده شده و گیاه به گلدهی نمیرسد.
تغذیه بیش از حد
وقتی متوجه میشود که گیاهتان مملو از برگهای سبز و با طراوت است اما گل نمیدهد، به احتمال زیاد مشکل از این است که به گیاه بیش از حد کود نیتروژن دادهاید. مانند سایر گیاهان، مقدار زیاد کود نیتروژن میتواند موجب شود تا قسمتها یرویشی گیاه مانند برگها و ساقهها بیشتر از گل رشد کنند. اگر میخواهید گیاهتان گل دهد و گیاه سالمی دارید، مکملهای فسفات و پتاسیم به آن بدهید و تنها وقتی کود نیتروژن را به گیاه بدهید که برگها رنگ سبز خود را از دست داده باشند.
هرس بیش از حد
هرس بیش از حد گل کاغذی رابطهی مستقمی با کاهش گل دادن این گیاه دارد، بنابراین اگر میخواهید گیاه خود را هرس کنید باید با دقت این کار را انجام دهید. توصیهی ما این است که بلافاصله بعد از پایان گلدهی این کار را انجام دهید. همانطور که در ابتدا نیز به آن اشاره کردیم، گل کاغذی یک گیاه وحشی مانند علف هرز است که به هرس کردن عادت ندارد. بنابراین، تا حد امکان از هرس کردن آن خودداری کنید.
تعویض گلدان
همانطور که گفته شد گل کاغذی بدون هیچ نگهداری نیز رشد میکند، بنابراین بعد از مدتی ریشههایش به هم متصل میشوند. به همین دلیل است که گلهای کاغذی که در گلدان کاشته میشوند بیشتر از انواع دیگر گل میدهند. برخی از پرورش دهندگان این گل آن را در گلدانهای دفن شده در زیر خاک میکارند که علاوه بر منظرهی زیبا امکان اتصال ریشههای گیاه نیز وجود داشته باشد.