چرا کیک ترک میخوره (دلیل ترک خوردن کیک در فر چیست)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

اگر شما جز افرادی هستید که دوست دارید در خانه کیک درست کنید، ممکن است که برای شما بعد از پخت کیک سوالاتی به وجود بیاید. مثلا ممکن است که روی کیک ترک خورده باشد یا این که خوب پف نکرده باشد؛ که برخی از آن ها دلایل مختلفی دارد. در ادامه این مطلب ما به این نکته که چرا کیک ترک می خورد و بقیه نکات در مورد پخت کیک می پردازیم.

چرا کیک روش ترک میخوره

ترک خوردن کیک دلایل زیادی دارد که در زیر به چند نمونه از دلایل ترک خوردن کیک می پردازیم:

  1. باید به این نکته توجه کنید که دمای پختن کیک را همان اندازه ای که در دستور ذکر شده است رعایت کنید و نباید بیش تر از حد معمول باشد.
  2. یکی دیگر از دلایلی که باعث می شود که کیک ترک بخورد کوچک بودن قالب می باشد پس باید در انتخاب قالب مناسب دقت کنید.
  3. باید در اضافه کردن بکینگ پودر و جوش شیرین دقت فراوانی داشته باشد؛ زیرا زیاد ریختن این دو مواد باعث می شود که کیک ترک بخورد.
  4. یکی از مواردی که باعث شود کیک ترک بخورد زیاد هم زدن مایه کیک است؛ شاید تعجب کنید، ولی اگر شما در زیاد هم زدن کیک افراط کنید باعث به وجود آمدن ترک روی سطح کیک می شوید.
  5. باید در اضافه کردن آرد به کیک بیشتر محتاط باشید تا یک وقت اندازه آرد از اندازه مایعات کیک بیشتر نشود، زیرا باعث می شود تا کیک ترک بخورد.

برای جلوگیری از ترک خوردن کیک چه کنیم

کیک ممکن است در قسمت های مختلفی ترک بخورد، گاهی وسط کیک ترک می خورد گاهی روی کیک. برخی از دلایل ترک برداشتن کیک را نام بردیم تا بدانید چرا کیک ترک برمیدارد. اما بسته به نوع کیکی که می پزید چند روش برای پیشگیری از ترک خوردن کیک معرفی می کنیم.

  • روش جلوگیری از ترک خوردن کیک های لایه ای

اگر روی کیک شما ترک خورده است، احتمالا فر شما خیلی داغ است. این موضوع می تواند باعث شود بیرون کیک سریعتر از داخل آن بپزد و ترک هایی ایجاد کند.

همچنین سعی کنید در هنگام پخت کیک از باز و بسته کردن درب فر دوری کنید. حتی اگر فقط نگاهی سریع می اندازید، این می تواند باعث نوسان دما شود که می تواند منجر به نرک خوردن کیک شود.

  • نحوه جلوگیری از ترک خوردن روی کیک پنیر

این موضوع احتمالا تقصیر فر خیلی داغ است. اما هم زدن بیش از حد خمیر نیز می تواند باعث ترک خوردن چیز کیک شود. اگر هوای زیادی به خمیر اضافه کنید، در تابه خوب و بلند می شود، سپس با سرد شدن، باد می کند و می ترکد. خمیر را با سرعت متوسط ​​هم بزنید تا یکدست شود و همه مواد مخلوط شوند. اطمینان حاصل کنید که همه مواد شما در دمای اتاق هستند که به ترکیب بهتر آنها کمک می کند.

همچنین در دقایق پایانی پخت به چیز کیک دقت کنید. وقتی چیزکیک پخته شد آن را از فر بیرون بیاورید اما وقتی تابه را تکان می‌دهید در مرکز آن کمی تکان بخورد.

  • نحوه جلوگیری از ترک خوردن کیک پوند

بهتر است کیک را به جای قالب نان در قالب لوله ای بپزید. سوراخی که در مرکز تابه وجود دارد، خمیر را پخش می‌کند تا یکنواخت‌تر بپزد و سطح صاف‌تری داشته باشد.

چند نکته برای پخت کیک

  1. باید در هنگام خرید مواد لازم برای درست کردن کیک به خصوص بکینگ پودر مواردی مانند تاریخ انقضا دقت کنید تا اگر تاریخ انقضا آن گدشته باشد یا نزدیک به انقضا است خریداری نکنید زیرا باعث می شود که کیک خوب پف نکند.
  2. باید در انتخاب قالب دفت کنید، زیرا بزرگ بودن قالب یکی از دلایلی است که کیک خوب پف نمی کند.
  3. باید دمای کیک را با توجه به دستور و نوع و ضخامت کیک باشد زیرا پایین بودن دمای کیک از دلایل خوب پف نکردن کیک می باشد.
  4. نباید آماده شدن مایه کیک تا گذاشتن کیک در فر فاصله زمانی زیادی داشته باشد زیرا کیک خوب پف نمی کند پس به این نکته به خوبی توجه کنید.
  5. در ریختن مواد مایه کیک توجه زیادی کنید. یکی از این موارد این است که نباید بیش اندازه کیک را چرب کنید یا روعن بیش از اندازه بریزید؛ زیرا کیک به خوبی پف نمی کند و کیک شما خراب می شود.
نظرات