طرز تهیه شیرینی زبان خانگی به سبک قنادی ها بدون خمیر هزارلا

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

یکی از پرطرفدارترین شیرینی های سنتی و خشک ایرانی شیرینی زبان است. شیرینی زبان ماندگاری بالایی دارد. شما می توانید این شیرینی را به راحتی در منزل با خمیر هزارلا درست کنید اما با این روش این شیرینی شبیه به شیرینی هایی که از قنادی میخریم نمی شود چرا که باید خمیر هزارلای این شیرینی را در خانه درست کنید. در ادامه این مطلب می توانید طرز تهیه شیرینی زبان خانگی خوشمزه بدون خمیر هزارلا را بخوانید. ما به شما طرز تهیه خمیر هزار لایه برای شیرینی زبان را به ساده ترین روش آموزش می دهیم.

آموزش طرز تهیه شیرینی زبان خانگی خوشمزه

اگر شیرینی زبان دوست دارید و ترجیح می دهید شیرینی زبان خانگی درست کنید. خمیر شیرینی زبان خمیر هزارلا یا هزار لایه نام دارد که برای درست کردن آن باید کمی صبور باشید. با دستور پخت شیرینی زبان خانگی مرحله به مرحله همراه مینویسم باشید.

مواد لازم برای تهیه خمیر هزارلا در خانه

آرد قنادی و سفید1 پیمانه
تخم مرغ1 عدد
روغن مایع1 قاشق غذاخوری
کره3/4 پیمانه
آبیک پیمانه
نمک1 قاشق چای خوری
وانیل1 قاشق چای خوری
جوهرلیمو1 قاشق چای خوری

مواد مورد نیاز برای شربت روی شیرینی

گلاب 1 قاشق غذاخوری
آب 4 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری
عسل 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیرینی آقا گردک

طرز تهیه شیرینی برنجی با پیمانه

مراحل طرز تهیه شیرینی زبان خانگی بدون خمیر هزارلایه

  1. مرحله اول

    کاسه ای بزرگ و مناسب را انتخاب کنید و آرد و وانیل را داخل آن بریزید و با هم مخلوط کنید. آرد را داخل کاسه به حالت گود درآورید.

  2. مرحله دوم

    درون ظرف دیگری روغن، تخم مرغ، آب، نمک و جوهر لیمو را باهم مخلوط نمایید و این ترکیب را داخل قسمت گود آرد بریزید و ترکیب کنید تا خمیری صاف و یکدست درست شود. به مدت یک ساعت اجازه دهید خمیر استراحت کند.

  3. مرحله سوم

    روی سطح صاف آرد بپاشید. خمیر را روی سطح صاف قرار دهید و پهن کنید. ضخامت خمیر باید 2 سانتی متر باشد. آن را به حالت مربع دربیاورید روی آن کره ای که در دمای محیط بوده قرار دهید و خمیر را تا کنید و با وردنه ضربه بزنید تا کره آب شود. خمیر را با وردنه باز کنید تا به ضخامت 1 سانتی متر برسد. پس از آن خمیر را شش لا تا بزنید و در جای خنک قرار دهید تا 20 دقیقه استراحت کند.

  4. مرحله چهارم

    خمیر را پس از 20 دقیقه استراحت دوباره و برعکس دفعه قبل با وردنه باز کنید و مجدد 6 لا تا بزنید و اجازه دهید 20 دقیقه استراحت کند. این کار را برای 6 بار انجام دهید تا خمیر هزارلا آماده شود.

  5. مرحله پنجم

    زمان تهیه شربت شیرینی زبان است و باید شکر و آب را مخلوط کنید و به صورت غیر مستقیم بر روی حرارت قرار دهید. به ترکیب عسل اضافه کنید و هم بزنید. در آخر به آن گلاب اضافه کنید و شربت را کنار بگذارید تا خنک شود.

  6. مرحله ششم

    خمیر هزارلایی را که آماده کردید بر روی سطح صاف و یا تخته با وردنه به قطر 1 تا 1.5 سانتی متر باز کنید. خمیر را به حالت مربع و یا مستطیل باز کنید و برای اینکه هوای اضافی خمیر از آن خارج شود اطراف خمیر را باریک ببرید و بردارید.

  7. مرحله هفتم

    از شربتی که آماده کرده اید بر روی خمیر بمالید. سپس با قالب خمیر را قالب بزنید و بر روی هر شیرینی را با کاتر ببرید. شیرینی های قالب زده را درون سینی فر قرار دهید.

  8. مرحله هشتم

    فر را از قبل در دمای 400 درجه فارنهایت و یا 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی شیرینی را درون فر در طبقه وسط به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا به خوبی پف کند و بپزد. شیرینی های پخته شده را خارج کرده و اجازه دهید خنک شود و سپس سرو نمایید.

مراحل طرز تهیه شیرینی زبان خانگی بدون خمیر هزارلایه
  • نکته: هنگام چیدن شیرینی ها درون سینی فر فاصله ای بین شیرینی ها نگذارید. آنها را نزدیک به هم بچینید تا هنگام پف کردن کج نشوند.

همچنین بخوانید: طرز تهیه شیرینی دانمارکی با پیمانه

نظرات