طرز تهیه کشک بادمجان کبابی برای دو نفر با گردو
کشک بادمجان یک غذای بسیار خوشمزه و پرطرفداری می باشد که می توان آن را هم به صورت سرخ شده و کبابی درست کرد. در روش کبابی قطعا به دلیل اینکه روغن کمتری دارد سالم تر است اما به روش سرخ شده طعم بهتری دارد و خوشمزه تر می باشد. در این مقاله می خواهیم شما را با طرز تهیه کشک بادمجان کبابی برای دو نفر آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان کبابی برای دو نفر
بادمجان | 4 عدد |
سیر | 5 حبه |
گردو | مقدار لازم |
نعنا خشک شده | یک قاشق غذاخوری |
پیاز | 1 عدد |
کشک | نصف لیوان |
نمک، فلفل و زرد چوبه | مقدار لازم |
طرز تهیه کشک بادمجان کبابی برای دو نفر
- مرحله اول
برای تهیه کشک بادمجان کبابی ابتدا باید بادمجان را در فر و یا روی گاز کباب کنید. سپس آنها را در آب سرد قرار دهید و آرام آرام پوست آنها را بکنید.
- مرحله دوم
حالا بادمجان ها را پوره کنید تا به خوبی له شود.
- مرحله سوم
پیاز را خرد کنید و سیر را نیز رنده کنید. مقداری روغن در تابه بریزید سپس پیازها را در آن سرخ کنید کمی بعد سیر را به آن اضافه کنید.
- مرحله چهارم
زمانی که پیاز و سیر کمی سرخ شد نعنا خشک شده را به آن اضافه کنید و درون روغن کمی تف بدهید. سپس زرد چوبه و فلفل را به آن اضافه کنید.
- مرحله پنجم
بادمجان های پوره شده را به مواد اضافه کنید و به خوبی تف بدهید. سپس گردو های خرد شده را به آن اضافه کنید.
- مرحله ششم
در این مرحله کشک را به مواد اضافه کنید. کمی از آن را بچشید اگر لازم بود کمی نمک هم به آن اضافه کنید. نمک را حتما بعد از اضافه کردن کشک بریزید زیرا کشک خودش کمی نمک دارد.