طرز تهیه نخود پلو با گوشت و نخود آبگوشتی لذیذ و خوشمزه
یکی از پلوهای مخلوط خوشمزه که بسیار خوش خوراک و لذیذ است نخود پلو میباشد. اگر از غذاهای تکراری خسته شدید و یک غذای بی دردسر و راحت و در عین حال پرخاصیت میخواهید به شما پیشنهاد میکنیم که حتما این غذا را به وعده های غذایی خود اضافه کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه نخود پلو با گوشت و نخود آبگوشتی به صورت کامل توضیح داده شده است.
دستور پخت نخود پلو با گوشت
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت نخود پلو با نخود آبگوشتی و گوشت ارائه شده است:
مواد لازم برای تهیه نخود پلو با گوشت و نخود آبگوشتی |
|
نخود آبگوشتی | 1 پیمانه |
کوشت گوسفندی | 200 گرم |
پیاز | 4 عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
ادویه کاری و دارچین | به مقدار لازم |
زغفران آب کرده | به مقدار لازم |
کشمش پلویی | به مقدار لازم |
رب انار | 3 قاشق غذا خوری |
آب گوشت | 1 ملاقه |
مراحل طرز تهیه نخود پلو
- نخود را از شب قبل خيس كنيد و چند بار آب نخود را عوض کرده و آبپز کنید.
- گوشت گوسفندی را با ادویه جات و پیاز آبپز و سپس ریشریش کنید.
- داخل یک ماهیتابه دیگر سه عدد پیاز را خلالی و نازک برش بزنید.
- پیاز را اول بدون روغن تفت بدهید تا رنگ پیاز ها عوض شود و بعد روغن را به پیاز اضافه و سرخ کنید.
- گوشت ریشریش شده را به پیاز اضافه کنید و با هم تفت بدهید.
- بعد از آن نمک، فلفل سیاه، ادویه کاری، پودر زعفران و دارچین را به گوشت اضافه کنید و با هم تفت دهید تا گوشت خوب طعمدار و سرخ شود.
- پس از آن نخود و کشمش را به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید، نباید کشمش را زیاد سرخ کنید چون کشمش میسوزد و تلخ می شود.
- حالا ۳ قاشق رب انار ملس را به مواد اضافه کنید و یک ملاقه آب گوشت هم داخل مواد بریزید تا خوب باهم مخلوط و طعمدار شوند.
- می توانید برنج را جدا دم کنید و با این مواد باهم مخلوط کنید، یا هنگام دم گذاشتن برنج مواد لابلای برنج بریزید و دم بگذارید.
- نکته : می توانید کشمش را جدا تفت بدهید و روی نخود پلو با گوشت بریزید که عالی می شود.