طرز تهیه استانبولی آبکش با طعم ویژه و عالی
یکی از غذاهای ایرانی که به راحتی و با کمترین مواد اولیه میتوانید برای ناهار و شام آماده کنید استانبولی است. یک غذای ساده و سریع برای ناهار خوشمزه که با نام دمی گوجه نیز شناخته میشود. استانبولی را هم به صورت کته و هم به صورت آبکش میتوان تهیه کرد. با مینویسم همراه باشید تا طرز تهیه استانبولی آبکش را برایتان شرح بدهیم.
آموزش تهیه استانبولی با برنج آبکش
در ادامه مطلب مواد مورد نیاز و مراحل تهیه استانبولی پلو آبکش غذای خوشمزه ایرانی ارائه شده است:
مواد مورد نیاز برای تهیه استانبولی آبکش |
|
برنج | 3 پیمانه |
سیب زمینی | 2 عدد |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
پیاز | 1 عدد |
رب | 1 قاشق |
نمک، فلفل، زردچوبه | به میزان لازم |
زعفران (دلخواه) | به میزان لازم |
مراحل طرز تهیه استانبولی پلو با برنج آبکش
- سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی خورد کنید.
- سیب زمینی ها در آب و یخ به مدت نیم ساعت قرار بدهید و سپس در تابه سرخ کنید و بعد از سرخ شدن از خارج کنید.
- گوجه ها را پوست بگیرید و رنده کنیدو میتوانید گوجه ها را هم به صورت نگینی خرد کنید.
- در تابه پیازهای نگینی خرد شده یا نگینی شده را سرخ کنید. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و کمی تفت بدهید.
- رب را به پیار اضافه کنید و کمی با مواد تفت بدهید تا خامی رب گرفته شود.
- گوجه ها را به پیاز اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدهید و سپس سیب زمینی ها را اضافه کنید.
- اجازه بدهید تا به مدت 10 دقیقه با حرارت ملایم پخته شود.
- در این مرحله کمی محلول زعفران غلیظ اضافه کنید و شعله را خاموش کرده و مواد را کنار بگذارید.
- در یک قابلمه آب را بجوشانید و برنج خیس خورده را همراه نمک در آب جوش بریزید.
- زمانی که برنج کمی در آب جوشید، چند دانه برنج را در بین انگشتان خود تست کنید. اگر برنج کمی نرم شده بود آبکش کنید.
- یک سیب زمینی را نگینی خورد کنید و با نمک و کمی زعفران مخلوط کنید.
- ته قابلمه کمی روغن بریزید و سیب زمینی های نگینی شده را ته قابلمه برای ته دیگ پهن کنید.
- میتوانید برنج و مواد استانبولی را لایه به لایه در قابلمه بریزید و دم بگذارید.
- اما بهترین راه برای طعم گرفتن کل برنج این است که مواد را با برنج هم قاطی کنید و سپس مواد قاطی شده را روی سیب زمینی ها بریزید و دم بگذارید.
- گوجه، خیار، پیاز را نگینی خرد کنید. کمی نمک و آبغوره و نعنا خشک اضافه کنید و در کنار استامبولی نوش جان کید.