طرز تهیه خورشت به و آلو با مرغ یک غذای فوق العاده خوشمزه و مجلسی
خورشت به آلو یکی از انواع خورشت های مجلسی ایرانی است که معمولا در فصل پاییز تهیه میشود. معمولا در تهیه این خورشت از گوشت گوسفندی استفاده میشود. اما میتوانید گوشت قرمز را با گوشت سفید مانند مرغ یا حتی بوقلمون جایگزین کنید. دستور پخت خورش به آلو با گوشت مرغ یا گوسفندی هیچ فرقی ندارد. فقط با گوشت مرغ سریع تر آماده میشود. در این پست طرز تهیه خورشت به و آلو با مرغ ارائه شده است. با مینویسم همراه شوید.
آموزش طرز پخت خورشت به و آلو با مرغ
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت خورشت به و آلو با مرغ ارائه شده است:
مواد مورد نیاز برای تهیه خورش به آلو با مرغ |
|
آلو خیس شده | 200 گرم |
لپه | ۷۵ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
به خرد شده | 2 عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق سوپخوری |
شکر | 2 قاشق سوپخوری |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق سوپخوری |
فلفل و نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
زعفران دم شده | ۱ قاشق سوپخوری |
سینه مرغ | 300 گرم |
مراحل پخت خورشت به آلو با مرغ
- آلو را به مدت ۱ ساعت خیس کنید.
- لپه را خیس کنید و کنار بگذارید.
- سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید و با کمی نمک و زردچوبه در روغن سرخ کنید.
- بعد از سرخ کردم مرغ ها آن ها از قابلمه خارج کنید.
- پیاز را در قابلمه بریزید و تفت بدهید. سپس سینه مرغ را اضافه کنید
- لپه را آبکش کنید. با مرغ و پیاز تفت دهید. کمی زردچوبه بزنید و آب اضافه کنید.
- زعفران دم کرده را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا کمی با هم بپزند.
- رب گوجه را جدا تفت دهید و در نیم ساعت آخر پخت به همراه آلو به خورش اضافه کنید.
- شکر، و نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.