طرز تهیه ته چین اسفناج شمالی با مرغ و رب انار
ته چین یک غذای شمالی با مرغ و یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که بسیار پر طرفدار است. معمولا ته چین با مخلوطی از ماست و تخم مرغ و زعفران تهیه میشود. در کنار پایه اصلی از مرغ، بادمجان و اسفناج نیز استفاده میشود. در ادامه این مطلب طرز تهیه ته چین اسفناج شمالی با مرغ و رب انار به صورت کامل توضیح داده شده است. با ما همراه باشید.
طرز تهیه ته چین مرغ و اسفناج مازندرانی
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل تهیه ارائه شده است:
مواد لازم برای تهیه ته چین اسفناج |
|
تخم مرغ | 1 عدد |
زعفران دم کرده ( بهترین راه رنگ دادن زعفران ) | به میزان لازم |
سینه مرغ | 2\1 سینه مرغ |
اسفناج | 500 گرم |
ماست | 2 پیمانه |
رب انار | 2 قاشق غذا خوری |
پیاز | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
گردو خرد شده | به مقدار کافی |
روغن مایع | به مقدار کافی |
برنج | 1.5 پیمانه |
نمک | به میزان لازم |
پودر فلفل سیاه | به میزان لازم |
مراحل طرز تهیه ته چین اسفناج
- نصف سینه مرغ را به همراه آب، 1 عدد پیاز خرد شده و سیر رنده شده داخل قابلمه بریزید تا سینه مرغ پخته شود.
- بعد از این که سینه مرغ پخت زیر شعله را خاموش کنید تا سرد شود. بعد از سرد شدن آن را ریش ریش کنید کنار بگذارید.
- بعد از این که اسفناج ها را خوب شستید خرد کرده و داخل یک تابه بریزید و اجازه دهید تا آب اسفناج کشیده شود و بپزد.
- مرغ ریش ریش شده را که از قبل آماده کرده اید به همراه اسفناج داخل یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید و به آن نمک، فلفل، رب انار و گردو اضافه کنید.
- همه مواد را با هم خوب مخلوط نمایید و بدین صورت مواد میانی ته چین آماده است.
- بعد از آماده شدن مواد میانی ته چین، می توانید خود ته چین را درست کنید.
- برنج را از شب قبل خیس کنید و به همراه نمک، مقداری آب و روعن مایع داخل قابلمه بریزید .
- روی شعله گاز قرار دهید و اجازه دهید تا آب به جوش بیاید.
- وقتی بعد از 10 دقیقه برنج قد کشید و حالت زنده داشت برنج را آبکش کنید.
- تخم مرغ را درون یک کاسه شکسته و خوب هم بزنید تا زرده و سفیده خوب با هم ترکیب شود.
- سپس ماست را به همراه زعفران دم کرده به تخم مرغ اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید بعد از آن برنج آبکش شده را اضافه کنید.
- در قابلمه کمی روغن بریزید. ازمواد ته چین ته قابلمه بریزید و مواد اسفناجی را روی برنج بریزید.
- دقت کنید مواد مویانی به دیواره قابلمه نچسبد.
- سپس مابقی برنج را اضافه کنید.
- روی برنج را صاف کرده و درب قابلمه را دمکنی بکشید.
- روی گاز شعله پخش کن قرار بدهید و با حرارت ملایم برنج را دم بگذارید.