Take a fresh look at your lifestyle.

طرز تهیه ته چین اسفناج شمالی با مرغ و رب انار

آموزش دستور تهیه ته چین با اسفناج و مرغ مازندرانی

ته چین یک غذای شمالی با مرغ و یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که بسیار پر طرفدار است. معمولا ته چین با مخلوطی از ماست و تخم مرغ و زعفران تهیه میشود. در کنار پایه اصلی از مرغ، بادمجان و اسفناج نیز استفاده میشود. در ادامه این مطلب طرز تهیه ته چین اسفناج شمالی با مرغ و رب انار به صورت کامل توضیح داده شده است. با ما همراه باشید.

طرز تهیه ته چین مرغ و اسفناج مازندرانی

در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل تهیه ارائه شده است:

مواد لازم برای تهیه ته چین اسفناج

تخم مرغ 1 عدد
زعفران دم کرده ( بهترین راه رنگ دادن زعفران ) به میزان لازم
سینه مرغ  2\1 سینه مرغ
اسفناج 500 گرم
ماست 2 پیمانه
رب انار 2 قاشق غذا خوری
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
گردو خرد شده به مقدار  کافی
روغن مایع به مقدار کافی
برنج 1.5 پیمانه
نمک به میزان لازم
پودر فلفل سیاه به میزان لازم

مراحل طرز تهیه ته چین اسفناج 

  • نصف سینه مرغ را به همراه آب، 1 عدد پیاز خرد شده و سیر رنده شده داخل قابلمه بریزید تا سینه مرغ پخته شود.
  • بعد از این که سینه مرغ پخت زیر شعله را خاموش کنید تا سرد شود. بعد از سرد شدن آن را ریش ریش کنید کنار بگذارید.
  • بعد از این که اسفناج ها را خوب شستید خرد کرده و داخل یک تابه بریزید و اجازه دهید تا آب اسفناج کشیده شود و بپزد.
  • مرغ ریش ریش شده را که از قبل آماده کرده اید به همراه اسفناج داخل یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید و به آن نمک، فلفل، رب انار و گردو اضافه کنید.
  • همه مواد را با هم خوب مخلوط نمایید و بدین صورت مواد میانی ته چین آماده است.
  • بعد از آماده شدن مواد میانی ته چین، می توانید خود ته چین را درست کنید.
  • برنج را از شب قبل خیس کنید و به همراه نمک، مقداری آب و روعن مایع داخل قابلمه بریزید .
  • روی شعله گاز قرار دهید و اجازه دهید تا آب به جوش بیاید.
  • وقتی بعد از 10 دقیقه برنج قد کشید و حالت زنده داشت برنج را آبکش کنید.
  • تخم مرغ را درون یک کاسه شکسته و خوب هم بزنید تا زرده و سفیده خوب با هم ترکیب شود.
  • سپس ماست را به همراه زعفران دم کرده به تخم مرغ اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید بعد از آن برنج آبکش شده را اضافه کنید.
  • در قابلمه کمی روغن بریزید. ازمواد ته چین ته قابلمه بریزید و مواد اسفناجی را روی برنج بریزید.
  • دقت کنید مواد مویانی به دیواره قابلمه نچسبد.
  • سپس مابقی برنج را اضافه کنید.
  • روی برنج را صاف کرده و درب قابلمه را دمکنی بکشید.
  • روی گاز شعله پخش کن قرار بدهید و با حرارت ملایم برنج را دم بگذارید.

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.